Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Секој трет пријател што го прашав каде за нова година ми вика: еве од работа не присилија да одиме во дискотеката и кафичот на газдата. :LOL: Приватна работа и да ти се мешаат во одлуките во приватниот живот, е тоа е Македонија.
Имало овци и во приватен сектор. :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Денеска со анализите се бапнав кај матичната. Кога почна:
Да не имаш пирс? Тетоважа? Некој од семејството со шеќер? Да не јадиш солено? Абе резултатите за хепатитис ми ги немаш донесено од 2008ма. Да ги надиш и да ги донесиш.
И на крај ми вели: Среќна нова година...бла бла бла. Да не пиеш алкохол, газирано, да не јадиш мрсно, солено, благо, зачинето. По еден месец на контрола.
И и велам како да славам нова година? Со чаша вода? И да гледам виенски валцери и пингвини на Мадагаскар?
Се насмеа и толку.

Кајги, искрено ме заболе половиот орган. Сакам да живеам ко шо сакам. Шо ги е*ам. Денес сум втора смена. Вечер си идам од работа, влегувам в подрум и полнам бокалче од виното. Какво вино, сида лечи.

BTW Мислам дека за прилепчани на форумов или темава треба да има три пцовки без казнени. Фер е.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.124
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.135
Поени од реакции
37.672
Драга, денес ми е пак срцето - испратив еден куп новогодишни честитки, но оваа година со моето џуџе во скутот на Дедо Мраз на нив.
Се надевам дека нема да ја заборавам оваа традиција и секоја година ќе се радувам ко мало дете, ко што се радував и денес.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
официјално љубоморна на сите што бевте на собиранката....
И да бидеш., следен пат планирај за нова да си во ск
П.С. ми се може па цитирам :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom