Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга дознав дека со Кире Лазаров сме родени на иста дата и двата сме левучари уште јас да бев десен бек.:свиркам: Тој е 10% талент, 20% работа и 70% вода Пелистерка. Закличок-ко бев мала најверојатно требаше да пијам Пелистерка... Стварно ми е криво што не се занимавав со некој спорт ама такви беа условите во градот кај што живеам, не дека сега се подобри.:toe:
И да, бев по леб, се` купив само леб не купив.:anco:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.208
На Алфа пред саат време даваа емисија во која Игор Џамбазов шетајќи низ градскиот парк говори за Скопје во 70тите и 80тите години. Игор е еден од луѓето кои деноноќно би ги слушал како зборуваат, али од емисијава посебно ми привлече внимание една реченица: Скопје порано немаше споменици ама имаше дух!!!

7 зборови, една реченица, а толку многу е кажано со тоа...
Премногу ми е жал што Игор не остави потомство, штета што ваков паметен човек не ја продолжи лозата Џамбазови. :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.075
Поени од реакции
74.796
Сите светови ми се срушија во моментот кога дознав дека сум требало да запишам празен семестар во семестаров што практично помина :pos:
Ќе видиме дали ќе ми биде волку смешко ако треба да платам некоја дебела казна :boksix:
Одам да купам листови за заверка, типот ми вика рано да не ти е за заверување и запишување?
Ало дечко, каснам 4 месеци, какво рано :pos::pos::pos:
Чував документите за денес, одам на студентски и што да видам.
Колона од овде до плутон, сонцето и назад (се ширам како сида или друг вид на зараза :cujte:) :цицки:
Ќе оставам за наредна година, сам си стискам палци да не ми репнат казна :facepalm::boksix:
Плус ќе можам да си извадам гага вожња во четврток ако заверам семестар во јануари :brlav:
Завршив со факсов алелуја, остана уште магистерската :kruna:
Сега во наредниве денови че читам, че комп, че компљутерче играм...

Си се смеам на клипов веќе неколку саати, ДОСТА БЕШЕ КУР, ДОСТА БЕШЕ КУР, ДОСТА БЕШЕ КУР :kuracc:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
И повторно после неколку месеци се уклучувам на форумов и гледам сум пропуштила интересни работи, ама се надевам дека ќе надохнадам за тоа...Имало и собиранка на која јас повторно не дојдов, а и избор за најубава форумџика на која не учествував :) а гледам ме предложиле таму и плус многу, многу нови постови во категоријата Филм кои вечерва планирам да ги исчитам и по нешто и јас да напишам или реплицирам...Приметувам и нови членови дека има доста...

Оваа 2014 година ми беше генерално лоша и не сакам во ниту еден сегмент да се повтори...Се надевам на нови почетоци и многу позитивни нешта во новава што доаѓа...
На сите ви посакувам утре вечер убав провод каде и да сте, со кого и да сте... :)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.919
Поени од реакции
21.983
Грујо
Сестру да ти ебу фашистичку. Да ти се испонаебу сфе што имаш по дома, по кабинети, по штабови, по администрацију највише. Саат време чекам за мин ипол работу, да ми смениф пин на картичку,затој што дваес пет посто су устфари сто посто неписмени и преко врске средуеф работу док ти седиш и се нервираш зшто уопште живиш туја. Кој ти курац сс инвестицие, док народ неможе да се снајде за едни ебани 2000 денара, за да уплати негде за дочек. И да чита некој од инспектори или блиски на владу, да ви кажу и ви кур да ми пушите, сестру да ви ебу. И да, редно е више едн пут да умреф сфи кумуњари и пензионери, да почнемо одново, зшто су ненормално ненормални и лакоми за ебан денар, за муфте, да те пререди док чекаш, да се скара сс тебе, сестру да ги ебу и на њима.
Ја у живот не сам бија толко нервозан како прееска а и ск ке ги удлабну дугмиња на тастатуру. Очи ми се наслузисфа прееска од нервозу, жими сфе. Стара тетка тај пред компјутер, дреме и вика ја днска заврши сс работу, а после доваѓа некоја што гу познава и ву заврши работу. Да умреф сфи у банку и наши и њини(тија дваес пет посто а устфари су негде около седмдесе).
Кур да пушите сфи у собрание, деца ваши деца да немаф, унуче да не видите,крф да серете маму у усгта да ви се испонабутам лопофску.
ДА УМРЕТЕ БЕ ГОВЕДА ГАДНИ

Е, да. Стфарно се усрасте сс туј собиранку и кој ги курац на тија што праиф куреви од снег бе. Ццццц

Последно уредено:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,

Ги измешав деновите и се израдував дека на 1ви не ме стаиле на работа... Испадна дека не само што сум на работа, туку сум од 10 :несвест: и вчера ме прашаа дали сакам за Нова Година вечерта да работам... И пошто неделава ми е тапа со саати, реков да. Значи славењето мое ќе биде од 11 до 1 негде :nesumjas: Ич не е интересно да си одговорен возрасен... Се надевам ќе фрчат бакшиши, само тоа ќе ме усреќи :D

Иначе овде е многу топло и убаво :P Вчера си купив шорцеви за работа. И за Нова Година ќе си носам фустанче без да смрзнувам или да се лизгам на мразот со штиклите :P
Бев пред некој ден да си го гледам зајдисонцето на плажа... Мераци! Имаше еден тон луѓе. Едвај чекам да се брцнам :X3:

За жал, со топлово има и комарци. Морам да јадам многу многу кромид :D И да купам еден тон спрејови за против комарци и цитронела свеќи. И ако може да си ја сменам крвта :coffee:

П

Пепси_

Гостин
jas mislev zabraneto e pcovki da mu ebam mamicata pederska rabota

i zimi kurot voa so sobirankata i citiranjeto cela diskusija e umrtvena

se nadevam deka peja iskoristil sansa da izebe nekoa od tuka hehe

se da mu ebam i sneg i mraz i taa na kasata u tinex cerkata da i ja nadenam

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.355
Поени од реакции
5.469
Драга дознав дека со Кире Лазаров сме родени на иста дата и двата сме левучари уште јас да бев десен бек.:свиркам: Тој е 10% талент, 20% работа и 70% вода Пелистерка. Закличок-ко бев мала најверојатно требаше да пијам Пелистерка... Стварно ми е криво што не се занимавав со некој спорт ама такви беа условите во градот кај што живеам, не дека сега се подобри.:toe:
И да, бев по леб, се` купив само леб не купив.:anco:
Заклучок: и . да пишеш сите ќе сложат со тебе

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Koлку сум ретардиран еј, ептен сум ретардиран :tapp:
Реков ај да сликнам некој зимски пејзаж со телефонов, онака од балкон, со некој ефект. И сликам така се фино лепо, и ја префрлам сликава в компјутер, ко да видам шо да видам. Се потштрекнав у пм на тоа што го видов. Види реков мајката, јас не верувам во овие срања, шо к.. е сега пак ова. Ко после проверувам во телефонов, да ти биди вклучена некој лева ghost опција. Дури и кај сестра ми се јавив да се исповедам. Ебате глупиот ебате :tapp::tapp:

десно долу в ќош

CameraArt_2014-12-30-15-11-32-137.jpg

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Стварно неможам да ги сфатам луѓето кои во зима размислуваат и се распрашуваат за тоа каде да одат на одмор во лето:nesumjas:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom