Грујо
Сестру да ти ебу фашистичку. Да ти се испонаебу сфе што имаш по дома, по кабинети, по штабови, по администрацију највише. Саат време чекам за мин ипол работу, да ми смениф пин на картичку,затој што дваес пет посто су устфари сто посто неписмени и преко врске средуеф работу док ти седиш и се нервираш зшто уопште живиш туја. Кој ти курац сс инвестицие, док народ неможе да се снајде за едни ебани 2000 денара, за да уплати негде за дочек. И да чита некој од инспектори или блиски на владу, да ви кажу и ви кур да ми пушите, сестру да ви ебу. И да, редно е више едн пут да умреф сфи кумуњари и пензионери, да почнемо одново, зшто су ненормално ненормални и лакоми за ебан денар, за муфте, да те пререди док чекаш, да се скара сс тебе, сестру да ги ебу и на њима.
Ја у живот не сам бија толко нервозан како прееска а и ск ке ги удлабну дугмиња на тастатуру. Очи ми се наслузисфа прееска од нервозу, жими сфе. Стара тетка тај пред компјутер, дреме и вика ја днска заврши сс работу, а после доваѓа некоја што гу познава и ву заврши работу. Да умреф сфи у банку и наши и њини(тија дваес пет посто а устфари су негде около седмдесе).
Кур да пушите сфи у собрание, деца ваши деца да немаф, унуче да не видите,крф да серете маму у усгта да ви се испонабутам лопофску.
ДА УМРЕТЕ БЕ ГОВЕДА ГАДНИ
Е, да. Стфарно се усрасте сс туј собиранку и кој ги курац на тија што праиф куреви од снег бе. Ццццц