Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Да му почнам на некој муабет со „Едно бате влегува во теретана со тексас бермуда, ципела, црна чорапа и маица без ракави“ ќе си помисли виц од К-15 е. Ама не е... За жал.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Слаби жениве во ракомет еј разочарувачки, а ништо од големиот Кометал, човек да не поверува дека европски шампион таа екипа била, престапи правење пријателкана аааааааа...

Свика К. две минути и јас по него хор, даде судијата две минути ама замолкнаа тие поза нас што беа со Кометал дојдени многу страшно им изгледавме изгледа...

Многу сум Зен по туѓи жени не гледам :icon_lol:, имам еден пријател како Тошо Малеро во скечот е нема женска шо не му се свиџа, пријателката вика како сум можел да се дружам со него :icon_lol:. Не го делам со него мислењето за женскиот род, ама што да правам кога сум лојален. Вика онаа вака така да земиме колата кокаин упс грешка, ау страшна работа човече какви се не фантазии морам да трпам само се смеам. А колку сум смирен кроток како јагне чудо нешто, избегнувам да сум поган на јазик и Господ ми дава сила да не сум агресивен :icon_lol:...

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Лееее новата верзија на Скајпот ептен сакс...

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
Кога веќе се прави муабет за автобуси на ЈСП и за вторничкиот поход. “Да се пофалам“ дека еден дедо денеска внесе 2 куќишта од компјутер во автобус и ги нареди околу мене. Тоа гужва нема кај да се мрда и он ми дојде ко спасилац да ме забарикадира со куќишта, таман да не си мрднам и да си терам до последна. Арно ама се најде еден човек, му кажа да се напраи простор и ме спаси. Што ли нема да видам :tapp:

Член од
18 октомври 2014
Мислења
124
Поени од реакции
288
Си одбравте какво дрвце ќе засадите утре?
Јас сакам од овие, оти ми има значење годинава. Само ќе и требаат неколку години за вака, ама ќе поминат.
cresa.jpg

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Овие од елче што правеа цел натпревар? на кафе да не седеа? или пак да не правеле моабет цел натпревар? ма дај за еден мизерен гол не фатив, пу срам.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се чувствувам тажно. Од форумов си замина една Кајганџика која имаше значење кај мене, Кајганџика каде меѓу нас постоеше вистинска другарска љубов.

@babsyy ќе ми фалиш :place::love:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Во Њујорк ќе прават подземен парк. Путин пушта цевки од гасоводот каде сака низ цел свет. Во Јапонија градат футуристички град под вода. Во меѓувреме во Скопје, Бул.Теодосиј Гологанов (1100метри) доцни повеќе од три месеци. Цареви сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom