Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... не можам да си ја најдам "На дан кад си роџена" од Бобан Рајович на Јутуб. What is this curse? Убаво ќе дојдеше денеска да си ја слушнам :(

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Знаеш драга кајгана оноа коа не си ги видел твојте некое време, па си идеш дома и нив ги нема баш тај ден. И си целио така у две тренерки една врз друга и јадеш кифли со мајонез пошо ме мрзе и неам поима шо друго да јадам.

Па тука е чисто бе! :D

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Драга,
Уште не ми е јасно како некои луѓе (меѓу нив и многу членови на форумот) одвојуваат време за читање литература во врска со демони, самовили, вампири и слични срања а не би одвоиле време да прочитаат за научните достигнувања.

M

Mario Gómez

Гостин
Ееее кајги еве што ти е песнишне, а не овие денес, оу је бејби оу је!

Преслушај ја кајги.

In other news во среда дипломирам. No biggie.

Јакото е у ноември кога се напушта вукојебината. :vozbud:

Последно уредено од модератор:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.079
Поени од реакции
74.824

Memories...

Сум ти зборел и порано дека многу се опуштам кога шетам меѓу новите згради во К.Вода, пошто се аут од гужвата и дека секогаш одвојувам барем 5 минути за да посетам едни животинчиња xD
Бар пред смртта да ги оставеа да си пливкаат во поголем простор :(
DSC02155.JPG
Види ги колку многу се, како им светат очињата :гик:
DSC02152.JPG

Знаеш дека си забегал кога пет минути им стоиш пред рибарница и си муабетиш со крапови (или што и да се) кои утре ќе бидат дел од нечија трпеза. Им тропкаш по стаклото, а тие само си ја отвараат устата во форма на буквата О и си се движат во простор од два метра кубни:cenzura:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.179
Поени од реакции
13.459
Кикс на едно другарче што ми го напраи денот и до солзи ме насмеа „Се дружев порано, помала е сега„. Се уморив од смеење бе :pos: :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.900
Поени од реакции
116.247
Кајги
Кое уживање е само да работиш со деца. :love:
Едно вчера се расплака затоа што не знаело да ја тапка топката со лева рака, а останатите знаеле, друго кивна и му потекоа мрсули :pos: Али они се ипак најискрените души и на никого не мислат лошо. Ја нагалено нинџи си ги викам :D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
што прочитав од тој Немањицки,жените пред ратот не носеле гаѓи...потоа почнале,откако жабарите им купиле,
а затоа значи порано имале по 7-8 деца сите жени, па како бре ова не ми го кажа пред 40 години.(тема-Битуше)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom