Драга
Пред една недела ми било Кајгана роденден и не си ме ни поттсетила!!
Не мислиш дека е малце срамота шо не ми пиша нешо као известување во стилот на
" Yo Meg sweetheart, honey, darling... Со мене си 7 години, ме глеаше како растам и се менувам. Знам дека не одобруваш некои од моите промени ама сепак остана со мене. Знам дека тагуваш по црвенки и зеленки и дека тоа беше многу забавен период што го поминавме заедно, ама разбираш дека и јас како сите деца се менувам и ќе се менувам се дур не се пронајдам себе си.. Фала што остана со мене, се надевам ќе прославиме уште многу години, со уште помногу постови... Среќна седмица... "
NOOOOOOOOOOOOO!!!! Ни една мала порака не добив од тебе!!!
Fine! Whatever.. It's not like I care anyways!!!
~~
Драга, седум години и недела дена откако се зачленив.
Ти и твоите страници знаете многу детални работи за мојот живот, мисли, чувства и глупости. За некои работи не знаеш дека знаеш.
Благодарение на тебе запознав многу луѓе со кои контактирам до ден денес, луѓе кои ми се драги, луѓе кои ги сакам неизмерно многу.
Твоето постоење ми го има променето животот, погледите кон светот и луѓето.
Си била тука да ме ислушаш кога ми било тешко и кога ми се дешавале шпански серии во секојдневниот живот.
Си била тука да можам да ти раскажам среќни моменти и си ми пружала шанса да обележам некој настан или датум важен за мене и да можам да се вратам и да прочитам и побторно да се поттсетам на некои спомени...
Си била тука и за да ме залажуваш и да ми го одвлечеш вниманието од книги и учечње. Not cool bro!
Тука си и да ме трпиш кога ти раскажувам дека се шетам по светот...
И нормално! Тука беше да ме излажеш за да те барам како весник по продавници. Ова беше пред да сфатам колку твоите членови знаат да бидат тролови
7 убави години.
Се надевам ќепродолжиме да растеме заедно
Cheers