Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Пред една недела ми било Кајгана роденден и не си ме ни поттсетила!!

Не мислиш дека е малце срамота шо не ми пиша нешо као известување во стилот на
" Yo Meg sweetheart, honey, darling... Со мене си 7 години, ме глеаше како растам и се менувам. Знам дека не одобруваш некои од моите промени ама сепак остана со мене. Знам дека тагуваш по црвенки и зеленки и дека тоа беше многу забавен период што го поминавме заедно, ама разбираш дека и јас како сите деца се менувам и ќе се менувам се дур не се пронајдам себе си.. Фала што остана со мене, се надевам ќе прославиме уште многу години, со уште помногу постови... Среќна седмица... "

NOOOOOOOOOOOOO!!!! Ни една мала порака не добив од тебе!!!
Fine! Whatever.. It's not like I care anyways!!!
~~

Драга, седум години и недела дена откако се зачленив.
Ти и твоите страници знаете многу детални работи за мојот живот, мисли, чувства и глупости. За некои работи не знаеш дека знаеш.
Благодарение на тебе запознав многу луѓе со кои контактирам до ден денес, луѓе кои ми се драги, луѓе кои ги сакам неизмерно многу.
Твоето постоење ми го има променето животот, погледите кон светот и луѓето.
Си била тука да ме ислушаш кога ми било тешко и кога ми се дешавале шпански серии во секојдневниот живот.
Си била тука да можам да ти раскажам среќни моменти и си ми пружала шанса да обележам некој настан или датум важен за мене и да можам да се вратам и да прочитам и побторно да се поттсетам на некои спомени...
Си била тука и за да ме залажуваш и да ми го одвлечеш вниманието од книги и учечње. Not cool bro!
Тука си и да ме трпиш кога ти раскажувам дека се шетам по светот...
И нормално! Тука беше да ме излажеш за да те барам како весник по продавници. Ова беше пред да сфатам колку твоите членови знаат да бидат тролови :icon_lol:

7 убави години.
Се надевам ќепродолжиме да растеме заедно :love:

Cheers

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга. К

Атлетико мадрид ако не даде уште еден гол цел живот аир да не видат :mad:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Ајде утре кавадарчани да дојдат на неготинскиот, да видат и научат што е голем панаѓур.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Драга кајгана,

ситуацијава во државава-не коментирам, ситуацијата во светот - пак не коментирам, војни и уште 300 глупости..и сто пати ми излезе на фб од разни страни статија за факултетот на сораја, за погодете чиј е овој газ АМААААААН!!! доаѓам тука- активна тема за дарко-клаудија whatever! o_O

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Драга,
кога веќе се ти пропаднало, не се секирај, сеуште го имаш најочајниот начин да докажеш дека си среќен: feeling fantastic, lucky, happy на фејсбук и успат некоја слика со коктели/јадење, чек ин у кафич со "другарките" кои до вчера ти беа небитни, нормално и некој цитат у стил "многу ни е јако", менуваш кавер фото - некоја многу безгрижна девојка застаната на врвот на некој рид која шири раце и во небото некој цитат како - живеј го животот или што ти знам таму..
Патетики у септември.
Да не те познавав, можеби и ќе ти поверував дека си среќна.
Па дај те молам, те знам преку 15 години. И знаеш некако, проѕирна си ми.
Ама ако, немам јас проблем со другите луѓе, што сакаат нека си мислат. Ти имаш.
И вака искрено, ти посакувам побрзо да созрееш и да ги дистанцираш мамичка и татичко од секоја твоја битна и небитна одлука во животот и барем малку да си го набилдаш своето Јас.
Можеби тогаш ќе седнеме, ќе си помуабетиме...

Член од
3 август 2012
Мислења
431
Поени од реакции
1.012
Ништо не ми е потешко од тоа да не сум на solid ground со работите. Уште потешко ми е кога некој за кој многу сум се грижела и сум го почитувала ќе ме стави во некоја гадна ситуација.
Зошто мајка раѓа мулиња што не знаат да помислат пред да кажат или направат нешто, и зошто сме сите вакви мулиња бар по еднаш у животот - не знам. Ама у секој случај, секогаш, во секоја ситуација измеѓу муле и заебан, мулето полесно поминува.

еврибади ин д ган

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За онаа легендана што го брани косоварот со сообраќајката кај Велес треба да проработи кармата и исти таков клен фамилија да му собере, да видиме дали тогаш ќе е вината на улици и патишта.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, сабота 1 часот, мирно, темно, а од моите звучници се слуша инструментална музика, тивка, онака као за мој уши. ПА РАЈ БЕ!

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

една од најсмешните работи ми е кога 22-3-4-5-6-7 годишњаци на нивните роденденски прослави ставаат роденденски капи (birthday hats) :pos::pos::pos:. Фала богу уште не сум бил на таков роденден, замисли да ти кажат :
- Стави ja капата ајдеее и ти
- Не, не, не сакам.
- Ама како не сакаш , мораш сите ставивме.
- Ама ќе ми се зезне фризурата
- Ајде бе стави веќе ,не ми го крши филмот, дај да се сликаме ... хахахаххаха

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
http://kajgana.com/sad-amerikanec-gi-ubil-kjerkata-i-sheste-vnuchinja

Американец ги убил ќерката и шесте внучиња

и тоа на 11, 9, 8, 5 и 4-годишна возраст, а најмалата жртви била родена во јуни годинава.

I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself - we are creatures that should not exist by natural law

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
ДК

Дали да плачам, дали да се смеам ? Дали да поразговарам, да пробам да помогнам ? Жално е да гледаш некого во таква ситуација... од една страна очај, од друга патетика, продава ефтини приказни, а психички се крши.. втф ? Врти сучи, сакајќи да помогнеш, на крај јас ќе бидам крив, како и секогаш. Баже е крив за се'.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom