Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.922
Поени од реакции
22.006
Драа

Отишја наш у странстфо и да поручи доручак, приело му се јајца на око и викаја му на келнера
Two eggs on the eye :ROFLMAO:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Да ти признаам нешто.... Во последно време многу се фаќам како размислувам за една личност. Не правиме муабет веќе 3 години ми се чини. И кога се случуваа оние работи со другите луѓе од моето минато, дури некако имав желба да ги средам односите и со таа личност, зашто не сакам да имам такви „неодноси“. Глупаво ми е. Особено ако си делел голем дел од животот со таа личност. И обично имам тенденција да не ги памтам лошите работи после некое време, па мислев ќе биде лесно. Ама во средување на документите за интервјуто најдов нешто од тие работи што не сум го запамтила и некако ме спречи. И реално, не мислам дека јас сум таа што треба да пријде, ама нели сите би го мислеле тоа. Можеби треба да бидам "The bigger person" , ама нешто не ми дава... Е се` тоа е ок, да немаше една песна што се врти по радио скоро секој саат, да ме потсеќа на се` ова секој пат. Што е уште полошо, песната ми се свиѓа многу, и не сакам да не ја слушам. Или ќе треба да се научам да го стаам мозокот на игнор кога слушам радио, или ќе попуштам некој ден.

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
ДК

Грев. Во последно време многу често го употребувам овој збор. Ама па го заслужуваат, не грешам.

Грев.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
едноставно никогаш не планираш да станиш во шест саатот сабајле
да ти *%.?‘×+‘! @!?;*("#%"

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.187
Поени од реакции
13.822
Сабота а ја (пак) на работа. И утре, ако не се римува со недела...

@BiG_kIsS јави ми се, извини ми се, ќе прајме муабет ;)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
@Agda Beata

1. Ako mislis da si debela, onda to zaista jesi. Nemoj mene to da pitas.Odbijam da dajem odgovore koji su tako ocigledni.

2. Nauci da koristis dasku na WC solji. Ako je podignuta, moras je spustiti pre nego sto sednes na nju.

3. Ne sisaj kosu. Nikada! Duga kosa je uvek mnogo privlacnija nego kratka. Jedan od najvecih strahova svakog muskarca koji razmislja o vencanju je taj sto se udata zena sisa non-stop, a dotle se on vec zasitio.

4. Rodjendan, Dan zaljubljenih i godisnjica nisu izazovi da se vidi da li ponovo umem da ti kupim najprikladniji i najoriginalniji poklon do tada.

5. Ako postavis pitanje na koje ne zelis da cujes odgovor, uvek ocekuj odgovor koji nisi zelela da cujes.

6. Ponekad zaista ne mislim na tebe. Pomiri se sa tim.

7. Ne pitaj me za misljenje o necemu, ukoliko nisi spremna da razgovaras o pupcanoj vrpci, sklapanju i rasklapanju puske i dzinovskim kamionima.

8. Nedelja = sport. To ti je kao pun mesec ili promena godisnjih doba. Ti tu nista ne mozes promeniti.

9. Soping nema veze sa sportom i nikada, ali stvarno nikada ne dovodi u vezu te dve stvari.

10. Kada treba da idemo negde zajedno, apsolutno bilo sta da obuces ja sasvim u redu. Zaista!!

11. Imas dovoljno odece.

12. Imas previse cipela.

13. Plakanje je ucena.

14. Tvoj bivsi decko je idiot.

15. Trazi ono sto zelis. Da budemo nacisto sa ovim: lukavi nagovestaji ne pale. Odlucni nagovestaji ne pale. Ni najocigledniji nagovestaji ne pale. Samo reci!

16. Ne, ja nemam pojma koji je danas dan. I nikada necu znati. Godisnjice obelezi u kalendaru!

17. Jeste, pisati stojeci je zaista teze. Rizikujem da promasim ponekad.

18. Vecina muskaraca ima tri para cipela. Zasto i pomisljas da ti ja mogu pomoci u izboru od 30 pari, koje bi najbolje stajale uz tvoju novu haljinu?

19. “DA” i “NE” su savrseno najprihvatljiviji i najjednostavniji odgovori na skoro svako pitanje.

20. Iznesi mi samo onaj problem za koji zelis pomoc u resavanju. Samo ti tu mogu pomoci. Za svaku vrsta sazaljenja i saosecanja imas svoje drugarice.

21. Glavobolja koja traje 17 meseci je zaista problem. Poseti lekara.

22. Ne pravi me budalom. Radije cu biti nesposoban, nego obmanut.

23. Ni u tvom, a ni u mom interesu nije da se zajedno pojavimo u kvizu. Sasvim je nebitno u kom kvizu.

24. Bilo sta sto smo rekli u proteklih 6 meseci je apsolutno neprihvatljivo kao argument. Svi komentari postaju nevazeci i izbrisani vec nakon 7 dana.

25. Ako odbijas da se obuces kao Esmeralda ili Kristina, ne ocekuj da se ja ponasam kao Hoze Armando ili Viktor Manuel.

26. Ako nesto sto sam rekao moze da se protumaci i “ovako” i “onako”, a “ovako” te rastuzuje ili ljuti, znaj da sam mislio “onako”.

27. Ne zabranjuj mi da flertujem, jer cu ja to ionako raditi – to mi je u genima.

28. Ne trljaj lampu, ako ne zelis da iz nje izadje genije.

29. Mozes me zamoliti da uradim nesto ILI mi reci kako bi ti volela da to bude uradjeno…OBOJE NIKAKO!

30. Kada god je to moguce, reci mi sta god imas da mi kazes dok traju reklame.

31. Kristoferu Kolumbu nisu trebala uputstva, a ne trebaju ni meni.

32. Zene koje nose “wonderbra” grudnjake i kratke bluzice automatski gube pravo da se zale na poglede upucene njihovim velikim grudima.

33. Trebalo bi da jos vise zena nosi “wonderbra” grudnjake i kratke bluzice. Mi muskarci volimo da buljimo u velike grudi.

34. Veza nikada nece izgledati kao u prva dva meseca zabavljanja.

35. SVI muskarci vide i raspoznaju samo 16 boja, bas kao i default settings u Windowsu. Kajsija je vocka, a ne boja.

36. I bundeva je vocka.

37. Koga svrbi, taj se i cese!

38. Pivo je muskarcima interesantno isto koliko i zenama tasne.

39. Muskarac ne cita misli, niti ce to ikada znati. Ali taj nedostatak umeca citanja misli nije nikakav dokaz da muskarac manje vodi racuna o zeni nego sto bi trebalo.

40. Kada muskarac pita zenu sta nije u redu, a ona mu kaze:”Ma, nista”, on ce se i ponasati kao da je sve u redu. On zna da ona laze, ali to svakako nije vredno maltretiranja.

41. Ako me pozove bivsa devojka, moja blic fantazija ce biti seks sa njom. Ali, to ne treba tebe da zabrinjava – ta moja fantazija ukljucuje nju i tebe ZAJEDNO!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.690
Dear K,

Пишување на форум 15 години не е исто како студирање 15 години, па некој да те праша: ајде бе, уште ли си тука? Не ти е срам?

Исто бедно ми е кога секојдневно дремење на форум се става во корелација со сексуалната активност на членот. Според стереотипите, со 30+ години на форум си ерген што нема абер од женење, додека истовремено у реду је ако имаш 3 деца и дремеш на фејсбук, рецимо.

Исто малце ми паѓа незгодно кога активни модератори најавуваат дека за некоја година ќе напуштеле форум, од страм.

Со ова не сакам да навлегувам во дискусијата помеѓу Тапетарот и Шаше, whoever the fuck that is. Само се надевам дека Саше Политико не го амнестирале од банот што своевремено го изеде.

Kajgana forever! (Или некое друго место за дремење и гледање сеир. Сеедно.)

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не ми беше другарка, ќе мислев дека Леандра е андеркавер ЦИА и ќе ми беше повеќе страв од неа отколку од ХААРП, Илуминати, триаголниците и тајните служби.

ајде сега на работа со лопатите.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Многу сакам ко ќе ме поштедат од тешката работа. Тие ќе копаат јас ќе засипувам. ^_^

Sent from six feet under...... Recisi

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Ги гледам пред некој ден во маало кај мене се туфкаат на кој факултет да се запишат.Дали има перспектива, па дали ги чека одма работа после тоа, па уште и на кои позиции би работеле :facepalm:

Одвај чекам после четири години некој од овие да ми каже во седмица:
-"За тука или да ти го спакувам?"

Член од
21 јануари 2014
Мислења
210
Поени од реакции
444
Ме адна Johnny Deep. Колку е лукав, се напишал Миле Петров, пишува статуси на Македонски и објавува песни од Аца Лукас ама го познав по сликите :pipi:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Се враќам уморна од работа. Во автобус, спроти мене, мајка и девојченце. Лице - срце, очи ко маслинки. Од торбата на мајката ѕиркаат хамери во боја. Си се смешкаме. Ја прашувам како се вика. Од прва, отсечно - Бранкица! Прво одделение сум!
Правиме краток разговор. Омилена и е учителката, уште од сега. Цртале многу животни. И велам - ти, кое животно најмногу го сакаш?
Вели - коњи! Сакам едно малечко кафено, за мене, и едно големо за мама...

Ја нудам со Цедевита бомбонче, само тоа имам во мене... Ме загледува во штипката за коса, маченце. Гледам дека ме гледа. Гледа во штипчето.
Го вадам од косата. И го подарувам. Ми вели "Благодарам!", со најнасмеано лиценце. И растат предните заби. Смешка мала.

Среќна сум. Бранкица е прваче. Јас, прваче секој ден. Учам за малите мигови што живот значат.

М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom