Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Барај денес цел ден кај ми е еден CAT5 кабел за да видам дали работи еден постар рутер, кога овие дома ќе ги давале некои теписи на перење и едниот од нив собран со кабелот. Господиии те молам собери ме :facepalm: Сега си го зедов и им го врзав со врвка од јајца па кога ќе дојдат луѓето нека се смеат до задутре.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Драга,
Вечер сум поканет на 3 родендени и тоа сите во исто време :facepalm:, а најдобриот другар утре ќе оди за Германија... ма шо ти ебам родендени, ќе си заседнам со екипата и боле ме стапо. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Заради подобро разбирање на функциите на соопствениот ум, замислете си дека тој претставува градина. Вие сте градинар, кој во текот на целиот ден нешто мисли (сади). Тоа што сте го посадиле во потсвеста, ќе го жнеете во своето тело и во односот со надворешниот свет... - Извадок од 'Моќта на потсвеста' од Џозеф Марфи...

Драга Кајгана,

Цитатот погоре изгледа навидум смешно, ама верувај дека има голема вистина во тоа...
Книгата ја добив на поклон за мојот роденден, кој ми беше пред 10 дена и можам да кажам дека на позитивно ми го промени животот и ме научи да размислувам поинаку...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Кајги, кај можам јас без темава :) Кај се одучува пес од касапница?
Денов беше убав се додека не дојдоа некои луѓе со готов проект за мојот живот. Моите роднини. Замисли Кајги, почнаа да ми префрлаат за тоа што сум имал стомак. Потоа зашто 4 години по ред не одам на факултет. Сум бил незаинтересиран. После ми велеа да сум се отпишел, за да ги земам документите и пак да се пријавам за да сум плаќал помалку. Замисли Кајги, да се запишам на факултет, сега. Значи че рмбам 8 сати ко коњ на работа, и потоа че се е*ам со програмирања и математики. И на крај братучед ми се фати за мојот стомак. Демек тој вежбал имал мускул. Го земам на работа да товара шлепер за царина, или да биди на нозе цел ден, че го видам тоа. А цел живот ништо повеќе од половиот орган потешко не фатил. Јас барем на 23 години заработувам свои пари, а тој на 20 години уште чека на мама и тато. Ама не е тој крив. Така го воспитале.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Dear Kay,

На Шаше секоја ден му пишат иљадо чувеци от форумо, па са е уморил од читајне. Едвај стига да избрише пораките уф сандач`то. Пуста популарнос ќе го униште.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Се враќам од баскет што да видам, ми фали кожа на носов (wtf? :icon_mrgr:), изгребан на ракава, набиен едниот прст и ништо од тоа не сум приметил дур не влегов да се туширам :cuc:
Плус си испив лактица во зуби, а 6-7-те партии што ги изигравме беа едни од најлаганите последниве години :cautious:
И ме обвинија дека сум тепал едно дете во маало :pos: Од кога некоја заушка и малце лекции по домашно воспитање спаѓаат во тепање :facepalm:
Не знаат што е ќотек сегашниве средношколци, не знам што ги учеле од дома, да им се насерам во уста на родителите што 5 минути не им обрнале во животот :facepalm:

Неделава посетував еден настан каде што постојано не сликаа и ги објавуваа сликите. Абе ти се верува ли дека на ниедна слика не ми се гледа фацата? :pos:
Толку ли сум грд маме му ебам, или ме прекрива некој со голема глава или сум сликан од позади :pos: Од сите групни слики, само на мојата група не ја објавиле сликата :ROFLMAO:
Кога ќе се сумира се, заклучокот е едноставен :гик:

п.с. мајка ми ми рече да сум намалел музика за да сме ги гледале последните епизоди од репризите од карадај, за да сме се потсетеле пред продолжението од новата сезона :drk:
Идам да спијам, којзнае од кога не сум бил толку умирен уште во 11 саат...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Абе какви луѓе има, од контињер да си ги извадел немаше толкаво ѓубре да бидат:facepalm:

И знај нешто, не победува најдобриот, победува најупорниот:)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
ау како ке спијам си се радувам сам, да соберам цела недела имам спиено <= 20 саати :cool:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Draga Kaygana,

Se osekam kako 25 godisna sponzorusa, nastikљosana, napudrena... ne ne, recimo kako porsche carrera kabriolet. Crveno.

Kako uostalom srednovekoven maz bi si go opravdal opsednuvanjeto so mene na forum. Mid life crisis. Za siromasni.

Ako mene me ima vo Draga Kaygana na tie godini, negde loso sum skrsnal....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom