Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Драга си го изгледав The Perks of Being a Wallflower по 3пат , понекогаш во животот треба по еден Perk. Еве сеа сум спремен да кренам планина , да изорам една нива.... а утре ке видиме.
That is all

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Денеска сто-пати ја прошетав Шанзелизе, мислам дека треба споменик да ми напраат поголем од онај на Наполеон. И најбитното е што на најреномираната улица на светот шо викаат, низ толку кафичи каде што еден нес да се напијам треба пола плата да ја дадам нема нигде free wi-fi.
Шо чурук држави ке беа сите овие што имаат триумфални порти...
Утре одам во Лил, демек поевтино место, а за шпараџии ко мене, то е најбитниот сегмент во незаслужен одмор...

;)

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
ДРАГА-ВД, ме фаќа серка. Од многу работи ме фаќа серка.

Ме фаќа серка од готичари. Ме фаќа серка пошто се курви за внимание,
потиштени лудилоглумци што го дрват курот со третокласни хорор филмови од ментално заостанати Норвешки квазирежисери со име што ни Господ не го изговара.
Слушаат музика шо најмногу наликува звукот што го праи ебан Тома Здравкович шо трокира ко 80 годишњак со рак на плуќа. Нешо глумат вампири заробени у човечки тела а-у.

Недајбоже некои од нив стануваат нешо поети, курои врагои жимимајка.
И тоа нивната ретардирана опсесија со гробишта, мртовци, сандуци, гробари. Што кур е со ебаното сликање на гробишта? Ви ебам ретардите.

Друга ствар од што многу ми се сере се луѓе шо се фасцинираат од други луѓе.
Што кур е со тоа? Ме заболе курот ако има два грама поише памет од просекот. Ме заболе курот ако има два грама поише информации од просекот. Просекот конзистира од ретарди и лакрдијаши. Не е интерстеларно битие. Не е Бог.
Исто како и мене, тебе и сите други сере, јаде, моча и веројатно дрка.
Тоа е тој муабет од кој после се раѓа муабетот со она е јака пичка, он не ја заслужува.
Дај бе НЕ МИ ГО ГЛУШЕТЕ КУРОВ. Преку кур од ставање на луѓе на пиедестали.
Исто како и мене, тебе и сите други сере, јаде, моча и веројатно дрка.
Ништо поише.

Честитање роденден на фејсбук е најретардирана, ама НАЈРЕТАРДИРАНА работа икада.
Среќен роденден!

Sreken : ))
Srekjen Rodenden hehe :D
Sreken rodenden i se najubavo
28123123 friends posted On Мајка ти Пичката’s Timeline on his birthday.

Колку промислено и внимателно од ваша страна. ГОЛЕМ КУР. И да сте му пишале цицај црнечки кур, немаше нишо да му значи пошто
има уште 124245 издркотини што напишале нешто.
Која е поентата да му честиташ ако честитката никад не стигне до него?
И онака само ќе ги лајкне сите без нешо да ги прочита и чао пријатно.
Ако веќе стварно праиш нешто, односно сакаш добро да одглумиш дека те боли кур ондак напрај нешто што ќе те диференцира од толпата.

Sreken rodenden brat hehe :-D не е нешто посебно.

Многу ме нервираат фанови на Doctor Who шо постојано ти го дрват као треба да глеаш Doctor Who.
Најчесто се тупаџии шо сеуште ја немаат изглеано до крај серијата ниту пак имаат појма
дека постојат ужасни црно-бели верзии кои во глобала се навреда за сите со IQ над 36
а камоли пак да ги имаат глеано истите барајќи една асална епизода на секои 50.
Добро, океј, сфаќаме сите јака е серијата мани ми се со тоа сликите од гоблинската фаца на Мет Смит,
порн фолдерот од Karen Gillan и геј фан маичката.
Башка Били Пајпер е грда ко ташак. Има инѕирска фаца и српска певаљка усни.

inb4
Последно уредено од модератор: 11 јули 2014
inb4 избришано мислење
inb4 ова не е 4chan
inb4 inb4
#НеБриши

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Драга да знаеш само кој бед е да купиш маус од 1000 денари и уше првиот саат да му истуриш кока кола ама онака ептенски... пливаше сиротиот :icon_lol:

Ама Logitech си е Logitech мака нема машкото, добар пливач најверојатно:icon_lol:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Драга кеј

Едно прашање...кај нас гоупро апаратите на плоштад негде гратис да не ги делат?!?! Од кај им на сите толку пари да купат гоупро??? Сите до еден на фејс гоупро гоупро, па уште и фул опрема

Типон..пред два месеци ми бараше пари на заем немал што да јаде...денес веќе може и гоупро да си дозволи, иако мене уште ми ги должи парите.

Али тоа ти е, нема да јадам цела недела за во петок малборо да пушам

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.879
Поени од реакции
21.728
Сфите пиеф пиво, само Менче Атанасова точи :ROFLMAO:

Што да прау, текна ми прееска док лепи капне, ма немаш ти појма што су тој, битно у патике ги има одонутра. Да не сам ја, пола Италија боса ке оди pkhhh

Е а ичера ми мислимо мноо брз келнер, а оно устфари браќа близнаци биле : D

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
ДК
Да ти се пофалам ја спасив @leandra од срамот шо го трпеше цело време.А не добив ни фала!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Кики,
Одмор ми почнува, ама некако уште не ми се верува.. :)
Секоја година имам испланирано што ќе правам 3 недели додека сум на одмор (не дека се реализира нешто од планот ама сепак го имам), само оваа година одам вака на жими мајка.
Колегите ми спремаат „испраќање“, во кафанче... Слават пустите што ќе ме нема 3 недели :D
Плус мора да се продолжи дискусијата дали да се оди на протести (било какви) во Македонија или не. Мислам дека со ракивче полесно ќе тече дискусијата, па и ќе се истепаме на крај...

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Дρага,

Сеκогаш κога се иде на пат, моρа тоа спρемањето бучно да помине и најмногу по мене да се виκа да се спρемам навρеме.
И еве Κајги, јас више пола саат си дρемам облечена и со готова тоρба, а они уште не се готови.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.950
Поени од реакции
25.480
Јас: Наскоро ќе има филм со Флафи! :vozbud:
Партнерот: Ееееј, одвај чекам!

После две-три недели, домаќинов си доаѓа од работа и цел возбуден ми вика: Знаеш што? Наскоро ќе излезел филм со Флафи!
Јас, сва среќна: Леле! Кога?!?
:pos:
Сега си го вратив филмот и укапирав што се случи. Затоа нема кавги кај нас дома, си живееме такви сенилни и забораваме ако имало некаков проблем. :icon_lol:

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
ДК
Бидејќи имав недоразбирање со @leandra во врска со последниот пост,јас само ќе ти дадам еден хинт...канта!
се надевам дека сега е јасно што сакав да кажам и она наместо да ми благодари ме нападна со пцовки на профил,значи не вредело да си добар и да им правиш добро на луѓево,за жал кеј за жал така е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom