ДРАГА-ВД, ме фаќа серка. Од многу работи ме фаќа серка.
Ме фаќа серка од готичари. Ме фаќа серка пошто се курви за внимание,
потиштени лудилоглумци што го дрват курот со третокласни хорор филмови од ментално заостанати Норвешки квазирежисери со име што ни Господ не го изговара.
Слушаат музика шо најмногу наликува звукот што го праи ебан Тома Здравкович шо трокира ко 80 годишњак со рак на плуќа. Нешо глумат вампири заробени у човечки тела а-у.
Недајбоже некои од нив стануваат нешо поети, курои врагои жимимајка.
И тоа нивната ретардирана опсесија со гробишта, мртовци, сандуци, гробари. Што кур е со ебаното сликање на гробишта? Ви ебам ретардите.
Друга ствар од што многу ми се сере се луѓе шо се фасцинираат од други луѓе.
Што кур е со тоа? Ме заболе курот ако има два грама поише памет од просекот. Ме заболе курот ако има два грама поише информации од просекот. Просекот конзистира од ретарди и лакрдијаши. Не е интерстеларно битие. Не е Бог.
Исто како и мене, тебе и сите други сере, јаде, моча и веројатно дрка.
Тоа е тој муабет од кој после се раѓа муабетот со она е јака пичка, он не ја заслужува.
Дај бе НЕ МИ ГО ГЛУШЕТЕ КУРОВ. Преку кур од ставање на луѓе на пиедестали.
Исто како и мене, тебе и сите други сере, јаде, моча и веројатно дрка.
Ништо поише.
Честитање роденден на фејсбук е најретардирана, ама НАЈРЕТАРДИРАНА работа икада.
Среќен роденден!
Sreken : ))
Srekjen Rodenden hehe
Sreken rodenden i se najubavo
28123123 friends posted On Мајка ти Пичката’s Timeline on his birthday.
Колку промислено и внимателно од ваша страна. ГОЛЕМ КУР. И да сте му пишале цицај црнечки кур, немаше нишо да му значи пошто
има уште 124245 издркотини што напишале нешто.
Која е поентата да му честиташ ако честитката никад не стигне до него?
И онака само ќе ги лајкне сите без нешо да ги прочита и чао пријатно.
Ако веќе стварно праиш нешто, односно сакаш добро да одглумиш дека те боли кур ондак напрај нешто што ќе те диференцира од толпата.
Sreken rodenden brat hehe :-D не е нешто посебно.
Многу ме нервираат фанови на Doctor Who шо постојано ти го дрват као треба да глеаш Doctor Who.
Најчесто се тупаџии шо сеуште ја немаат изглеано до крај серијата ниту пак имаат појма
дека постојат ужасни црно-бели верзии кои во глобала се навреда за сите со IQ над 36
а камоли пак да ги имаат глеано истите барајќи една асална епизода на секои 50.
Добро, океј, сфаќаме сите јака е серијата мани ми се со тоа сликите од гоблинската фаца на Мет Смит,
порн фолдерот од Karen Gillan и геј фан маичката.
Башка Били Пајпер е грда ко ташак. Има инѕирска фаца и српска певаљка усни.
inb4
Последно уредено од модератор: 11 јули 2014
inb4 избришано мислење
inb4 ова не е 4chan
inb4 inb4
#НеБриши