Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Знаеш што е заебано?
Одиш до продавница, си купуваш според рецепта тоа што ти треба, се радуваш дека ќе јадеш нешто што е од тебе направено и сите тие срања, за накрај не само да не излезе ко што треба, ами и по 2 саати малтретирање да го спасиш некако, тоа пак нејќе да излезе ко што треба!
Не е тоа најлошото ... Најлошото е кога на шала ќе ти кажат - епа некој едноставно нема дарба за тоа. Пробај бе ти нешто напрај, па јади трици мамето.

Фрејзер застана на 99.2 %.
Одличен ден!

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Дрга, да влезеш во Џамбо и никогаш да не излезеш. :rolleyes:

Него си најдов имењачко-презимењачка. Сеа ќе идам, ќе чекам да ме викнат на главна каса и ќе си отидам. :ROFLMAO:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Хејт на денот број 1 - кокони што си замишљаат дека велосипедската стаза на кеј е модна писта и онака гордо се кокорат по неа облечени во панталони 5 броја помали и сандали со искривени штикли. Ќурки едни, таа стаза е за ролери и точаци, ако сакате да глумите чорбаџики изнајмете го тоа пајтонот и мрш да не ве глеам.

Хејт број 2 - невротични мајки што обично во едната рака држат цигара а со другата тегнат мало дете и успут му се дерат ко хистерични или па го тепаат а детево се убива од плачење.
У принцип не се сметам за baby или kid person, онака неам живци да глеам слики од бебиња или да слушам некој 5 саати да ме отекува за тоа што направило неговото дете и слично, али вакво нешто коа ќе видам се вадам од такт и не знам како може некој да се понаша така со толку мало и беспомошно суштество. Не ви е детето криво што сте затруднеле непланирано на 18 години ебате тоа гуските исфрустрирани, ако немаш живци за дете немој да имаш деца, посвети се на нешто друго во животот.

Иам уште неколку хејта али ај нема смисла, ептен ќе делувам ко мизантроп.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Драга, има многу луѓе кои треба да се убијат, има кој да ги убие, ама нема кој да ги лежи :D ај добра ноќ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пу да ви ебам тоа бурекџилниците гнасни.
Што кур сте пишале лиснато со кашкавал и шунка кога внатре имаш Посебна салама да ти ебам племето. Плус и едно кило зејтин си натепала да и го натепам на мајка ти!!!!
Ќе паѓам у несвест сеа. :sick:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
@wot даимаше тема omilen milf во филмовите ке праевме убави дискусии. Несотебе, те тагирав пошо си mot, инаку со @Red John ми оди муабетот. ИНаку тој bash имаше сјајна идеја од миљон долари да отвориме тема ситком medli, и да дискутираме пример на сценарио што ако Френк Рејнолдс беше цимер на Џои во френдс откако кидна ЧендлА'

И така. two to go

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Абе ко ќе видиш мене секоја идеја ми е сјајна и тера накај тие од миљон, ама нема кој да ја оствари. Туку уште чекам ибрикот да зголеми тоа на блогот. А изгледа побрзо ќе се оженам, него то шо ќе се случи .... или токмакот тенис шо ќе научи ...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Sekoja мајка што си ја мрази ќерката би се двоумела дали би го сакала за zeth, ама пак, на крај, љубовта Pobeduje.
Ibrik 1

Ibrik-o-sun

Планирав да ве испотагирам сите шо сакав да ве поздравам.
Али нема
nema.
хехе
Пинкфлоjd

ЗДРАВО!

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Драга,

Цитат на денот :
"U svojoj sam sobi našao odgovor na pitanje:koji je ključ uspjeha? Plafon mi kaže da je ambicija visoka, prozor mi reče pogledaj svijet, sat reče da je vrijeme zlato, ogledalo mi reče: ne sudi nikoga po vanjštini, vrata mi rekoše: gurni jako da bi dostigao svoj cilj, i na kraju, pod mi reče: ostani skroman, ti si samo stvorenje."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom