Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
леаа слушај како сум измрзнал не си свесна.... плус тоа бедови ме тепат уште од синоќа.

замисли вечер да смувам некоја ќе биде epic :unsure:

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Драга,
Поминав прекрасна петочна вечер. Ја заслужив. Навистина. Колку време посакував вакво нешто и еве конечно и мене нешто добро да ми се случи.
Работите почнаа да се средуваат... барем прилично. Навистина времето лечи све, на моја глава се докажа тоа.
Али ајде, ќе ти зборам друг пат. Знам дека и ти си преморена, сигурно си се журкала низ некои од клубовите па ти е потребен еден добааар сон.
Мирно да спиеш драга.
До следното видување.
Засекогаш твоја, Chanel. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Ми треба позитивец. Онаков човек кој се смее постојано и те убедува да не рипаш од мостот, денес е сончево и баш е убаво, утре се спрема олуја и пак е убаво. Постојат ли уште таквите?
Рокенролааа.... да ти кажам 2 слатки речи.
1 реч: мед
2 реч: мармалад :pos:

Драга Кајгана,
Од 5 службени возила што ги имам возено, највеќе мерак ми прави Шкода Фелиција, не знам зошто, ама онака ми е, таман. И вчера кога се вратив дома ме пречека една у двор. Сега за сеа, само приврзок ставив на клучот. Треба навлаки да купам, радио... уствари треба првин татко ми да ја комплетира документацијата и да ги смени штипските таблички со скопски, за кога ќе ме види Ацид да не се плаши :pos:

И ме мрзи да станам од кревет, убо ми е вака под ќебе и јамболија :)

И песнава отсекогаш ме иритирала, ама морам да ја споделам, во чест на шкодилакот :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми треба позитивец. Онаков човек кој се смее постојано и те убедува да не рипаш од мостот, денес е сончево и баш е убаво, утре се спрема олуја и пак е убаво. Постојат ли уште таквите?
Видов дека Тончи те цитира не дека те читам нешто :icon_lol:.

Лично познавам тројца луѓе кои што имаат извршено самоубиство и тоа некои блиски луѓе, што мислиш зошто не сум четврт. Можеби затоа што сум борец не знам ама и смислата за хумор не ми е лоша барем така си викам....

Од сабајле преспал Под скали и еве го на кафе кај мене, добро му реков дојдоа едни луѓе порано и ми рекоа дека кај мене пиел и после бељи е бељи, што да правам јас. Го однеселе кај П. цајканите мора по службена должност овај рекол не е за тука, а што да прави психијатарот да му фали кур да му го начука, ум му фали а тоа не можи да се начука. Откога отрезнал го пуштиле сабајле, море тешко на луѓе.........
И ми вика ова она, ааааааа му викам дека не куца така магарето јас си сакам чисто да ми биде и не правам глупости.

ЕЕЕЕЕееееее ајде една песна место панихида, таа ќе биде са св. Никола сабајле в црква....

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, колку само се погоди вчера џинчеНО и девојката, по по по... Денеска, пак.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секогаш кога ќе ми се случи стандарден Марфиев закон (а тоа многу често се дешава, фак ју Марфи и твоите закои), си го замислувам Марфи до мене, со оваа фаца:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Драга Кајгана,
Од 5 службени возила што ги имам возено, највеќе мерак ми прави Шкода Фелиција, не знам зошто, ама онака ми е, таман. И вчера кога се вратив дома ме пречека една у двор. Сега за сеа, само приврзок ставив на клучот. Треба навлаки да купам, радио... уствари треба првин татко ми да ја комплетира документацијата и да ги смени штипските таблички со скопски, за кога ќе ме види Ацид да не се плаши :pos:

:pos: :pos: :pos: за болдот...

И честито.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајгич

Пред малце пишав на една тема, Љубовно резиме за 2011. Ме натера да размислам за сите шанси шо ги имав и си се чудев како толку среќлија сум била, а јас секогаш го мислев обратното. Не дека тие беа кизнај шо, и убо ми е шо ги пропуштив xD али та последната шо ја испуштив од рака пошо сум емоционално нестабилно копиле ме жегна убо и уште ме горит... кармата ми враќат за сите зла шо ги напрајв xD
Пред мене е уште една тапа саботна вечер и да беше до мене ич не ќе излегвев... али морат, досега кукав за Енџи шо ми е Скопје и ја неам видено. Та ми е един мотиватор да го поместам дебелиот задник од столов и да се спремам

мwах :* и ти убо да си поминиш

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.122
Поени од реакции
25.555
Затоа што еден е Аца Лукас, затоа што една е Барсаааа!!!!

К

Кики.

Гостин
Драга,
јас знам дека сум супер тетка и сл. работи, ама замисли што се случи : отварам фб и што ќе видам - внука ми кај неа на профил ( кај неа, да...:eek: ) ставила песна од Maroon 5 - убиство...:pos: ццц децава растат пребрзооооо!!!:cautious:

Btw фустанот што ти го зборев, стварно ми стои најубаво - не дека се фалам, ама навистина е така :)
И така, Драга, еве ти поздрав со песната на внука ми :pos: инаку мора да е оваа верзија, затоа што оргиналната не и се свиѓала. :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.995
Поени од реакции
74.147
Утре е денот кајги :vozbud:
Никој и ништо неможе да ми го заебе утрешниот ден. Утре славам, не само јас, туку и сите оние кои во последниве 7-8 години ми се како фамилија :D
Еден е Вардар, едни се Комити!
10 години чекање за есенска титула, сепак долг е патот до кревањето на трофејот. Но да си го прославиме и тоа што досега е направено.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Хајде зови ме ночас у пет, инсомнија, ти и ја.
Те поздравувам со Best.Dance.Ever.
Да си легнам, а? Е, ај, когато си сприпела...
Н.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom