А,у,е Кајгано кај си беее..
И така.
До кога малишаните ќе се палат само на името на изведувачот бе, до кога ? Ах, не се тепани зато..Ама и јас не сум па..
Да го сфатат сите Јантар шо вика и многу работи ќе им станат јасни.
Абе Нова Година идело.. Код кучи е у водство.
На овие од Телма ќе им барам обештетување, секогаш кога гледам фудбал морам да ја поправам сликата..
Бесен сум.
Full guilty conscience..
Повторно сум буден, јасно е се додека ти спиеш јас со прстот во пеколот провалувам. Од денес сигурен сум дека злото владее ќе го видите својот ѓавол делам начела ко Џорџ Нада. Бог спие, полна е инфузијата со морфиум, припремаат носила, не сакаат да ги видат морбидната и прозирна насмевка на црквата, Црна Ружа дојдена на гости. Змиски печат на раката, болка во коските, вади микрочип од забите, да ја сфатам вистината која е глупав збор, совршен за овој матен свет, слепецот го прават и глув, поздрави го будниот леш. Лапај кеш. его нутриционизам, престижните слоеви полни моќ сега уринираат врз бог. Крстот завртен за 90 степени, животот е насилен, хуманитарна акција за нечија династија. Пази се или ќути, спаси се и умри, олтарите со свастика, луѓето лажни ко силиконски гради, слават празници глупи и работат различни глупости, покрај себе не сакаат, само класични брзанки, опаѓаат заби, доза пораз за доручек, труење на цела популација, мисијата успешна, со пропаганда на смртта секоја секунда е зло-чудна. Излегуваат само навечер, исто и јас зошто лудо сакам војна. Знам за верните шивачи и имам доказ, модерирани вибрации, додека на некој не му се здосади.Не полнат со срања и глупи навики и ете кој сум, само глуп и клошар, живеам стварност со сјебан мозок, уште еден абортус што чекори, уште еден век, уште едно силување на умот и црна зима. Воџите ни ги исцртуваат патиштата, прати ги саканите, војна и промени на горе, пакувај куферите. Носат маски, сојузот на злото, знам дека се е лага и зато сеуште сум бесен. Продолжи да клечиш под нивна контрола, а јас ќе ги откривам тајните на ѕвездите. И само ради тоа можам да кажам дека мислам, дека не сум. Ова е крајот на светот, но само уште една верзија, неможиш да ја чуеш на радио или да ја видиш на вестите, вчера бевме глупи луѓе, а утре само маса за исмев, незнаеме што се случува, судир на димензии. Месијата е мртов, кривец е црквата, со 3 промили во крвта и пресечен грклан. Зборот е заборавен, воспоставен е ред крвав, континуитет на темнина глупаку, за светов грбав. Сметка за опроштај, скрши ја ќесичката со пари и трк до банка да спреми кредитна картица. И јебеш дева Марија кога постојат новчаници, странки на шалтер прикриваат долгови. Масонски нараквици и означени навлаки, валкан веш врз нашите омилени јадранки, тајни ракувања, козја крв тече од чашите. Блиндирани БМВ-а и карти за сатанистички собири. Цртан филм за добро утро, ги учат децата за гас маски, сида во градинка. Заврти го кругот, тркало на среќата, си тој што пати, одговорот е точен, браво, гласи глобална паника. Системи за контрола и слогани ‘‘ Биди роб ‘‘ . Светскиот претседател ја подига вредноста на доларот и вика ‘‘ Тука е Бог ‘‘ . Демократија е демо, луѓето оглупени, треба да играш фудбал со нив за да освоиш Super Bawl. Главата боли што сеуште низ срањево копам, го жалам своето дете, но ќе ги откријам сите тајни светски. Додека сеуште виткам, ги трујат нашите мали, образованите денес - детергент за перење на мозок. Се поминува зошто сме глупи суштества без мозок. И морам да исчезнам, а ти ќе ме пронајдеш во песните или на кровот на куќите како гледам во ѕвездите !