Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Заминав со кучето да го шетам него по ридови и чувството заебано синоќешно да го одшетам шо го имам :icon_lol:....

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Немав сонувано оддамна некаков сон и вчера имав долг сон кој го запомнив, ќе го запишам по сабајле за да не го заборавам.
Бев појден во некое ритче за да избегам од секојдневните обврски, времето беше топло и малку бев испотен но никако уморен. Тогаш се појави еден човек со бела брада и чаршави на него како Ѓорѓи Колозов, ми кажа дека е Дедо Боже и ме праша нешто за вујко ми и викендицата.
После седнавме со старецот и почнавме да играме табланет на две добиени до 101 (изгледа ќе морам да намалам со картите) и да разговараме нешто безвезно што не можам да се сетам.
Не знам како дојде муабетот ама Дедо Боже ме праша како јас би ги направил луѓето и тогаш јас или мојата подсвест што би рекол Ди Каприо во Инсепшион дојдов до една неконвенционална идеја како да се обликуваат луѓето.
Мојата идеја за човекот би била следна, секој човек би делувал како независен остров и околу него би кружеле ајкули. Кога ќе се роди на секоја личност би им се доделиле беџеви во црвена, жолта и зелена боја. Беџевите би биле наменски односно ако личноста (островот) сака да пушти некого кај него би им дала зелен картон да го носи околу врат како карта на формула 1 и да си шета низ островот слободно освен во забранетата зона во која што има замок. Во таа забранета зона нема да има чувари но ако сопственикот на островот види некој дека со зелена карта се шета во неа, тогаш ќе има право да го исфрли од островот.
Жолтите беџеви би биле за сите оние кој го пркршиле правилото еднаш, но сопственикот на островот бил доволно добар и ги викнал уште еднаш на гости.
Црвените беџеви би биле специјални и тие гости би можеле да влезат во забранетата зона, замокот и во тајните одаи на островот без проблем.
За жал ме прекина алармот инаку не знам каде далеку би пошла оваа моја идеја.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Старциве дома неможат 5 минути муабет да праат без да почнат да се расправаат.
Незнам кој кур се зимале in ze first place.
Има не два, шес пати да размислам пред да се женам.
Is she really ze one I wanna spend my whole life with?
Нема врска.
Си спржив ајвар и јајца, и сиренце на страна, и јогурт.
Епа дојди! DOIDI U DRA4EVO PICKO!!111
9:30, а ја буден. Додуше, буден сум од шес. До шес спиев.
Од два до шес. Периодов се иам преспиено, па затоа сеа не ми се спие...
Не сум бил буден волку рано од 3та средно, ко се фурав дека морам да идам на први два..
Извини, морав пауза да напраам. Ќе ми се олади доручекот. Ти да јадеш ладен доручек.
Енивеј... Нема врска. Дота ќе пукам ил нешо.
Па сопранови ќе глеам...
Утре роденден ми е као...
Топ..

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Добра сум, сум била и болје.Сите приметуваат конечно позитива кај мене и тоа ми се доапаџа, ама онака многу:pipi:.Секој ден глеам да искочам, да сум меѓу луѓе, да се дружам и да се напијам чаша, две.А ако не успеам во првово, ондак ми останува дома да учам, што периодов ептен ме мрзи али јбг, амбициите секогаш се на прво место:).
Ај, доста ти е.

p.s. не пијам веќе(барем до нареден викенд:icon_lol:).

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
А,у,е Кајгано кај си беее..
И така.
До кога малишаните ќе се палат само на името на изведувачот бе, до кога ? Ах, не се тепани зато..Ама и јас не сум па..
Да го сфатат сите Јантар шо вика и многу работи ќе им станат јасни.
Абе Нова Година идело.. Код кучи е у водство.
На овие од Телма ќе им барам обештетување, секогаш кога гледам фудбал морам да ја поправам сликата..
Бесен сум.
Full guilty conscience..
Повторно сум буден, јасно е се додека ти спиеш јас со прстот во пеколот провалувам. Од денес сигурен сум дека злото владее ќе го видите својот ѓавол делам начела ко Џорџ Нада. Бог спие, полна е инфузијата со морфиум, припремаат носила, не сакаат да ги видат морбидната и прозирна насмевка на црквата, Црна Ружа дојдена на гости. Змиски печат на раката, болка во коските, вади микрочип од забите, да ја сфатам вистината која е глупав збор, совршен за овој матен свет, слепецот го прават и глув, поздрави го будниот леш. Лапај кеш. его нутриционизам, престижните слоеви полни моќ сега уринираат врз бог. Крстот завртен за 90 степени, животот е насилен, хуманитарна акција за нечија династија. Пази се или ќути, спаси се и умри, олтарите со свастика, луѓето лажни ко силиконски гради, слават празници глупи и работат различни глупости, покрај себе не сакаат, само класични брзанки, опаѓаат заби, доза пораз за доручек, труење на цела популација, мисијата успешна, со пропаганда на смртта секоја секунда е зло-чудна. Излегуваат само навечер, исто и јас зошто лудо сакам војна. Знам за верните шивачи и имам доказ, модерирани вибрации, додека на некој не му се здосади.Не полнат со срања и глупи навики и ете кој сум, само глуп и клошар, живеам стварност со сјебан мозок, уште еден абортус што чекори, уште еден век, уште едно силување на умот и црна зима. Воџите ни ги исцртуваат патиштата, прати ги саканите, војна и промени на горе, пакувај куферите. Носат маски, сојузот на злото, знам дека се е лага и зато сеуште сум бесен. Продолжи да клечиш под нивна контрола, а јас ќе ги откривам тајните на ѕвездите. И само ради тоа можам да кажам дека мислам, дека не сум. Ова е крајот на светот, но само уште една верзија, неможиш да ја чуеш на радио или да ја видиш на вестите, вчера бевме глупи луѓе, а утре само маса за исмев, незнаеме што се случува, судир на димензии. Месијата е мртов, кривец е црквата, со 3 промили во крвта и пресечен грклан. Зборот е заборавен, воспоставен е ред крвав, континуитет на темнина глупаку, за светов грбав. Сметка за опроштај, скрши ја ќесичката со пари и трк до банка да спреми кредитна картица. И јебеш дева Марија кога постојат новчаници, странки на шалтер прикриваат долгови. Масонски нараквици и означени навлаки, валкан веш врз нашите омилени јадранки, тајни ракувања, козја крв тече од чашите. Блиндирани БМВ-а и карти за сатанистички собири. Цртан филм за добро утро, ги учат децата за гас маски, сида во градинка. Заврти го кругот, тркало на среќата, си тој што пати, одговорот е точен, браво, гласи глобална паника. Системи за контрола и слогани ‘‘ Биди роб ‘‘ . Светскиот претседател ја подига вредноста на доларот и вика ‘‘ Тука е Бог ‘‘ . Демократија е демо, луѓето оглупени, треба да играш фудбал со нив за да освоиш Super Bawl. Главата боли што сеуште низ срањево копам, го жалам своето дете, но ќе ги откријам сите тајни светски. Додека сеуште виткам, ги трујат нашите мали, образованите денес - детергент за перење на мозок. Се поминува зошто сме глупи суштества без мозок. И морам да исчезнам, а ти ќе ме пронајдеш во песните или на кровот на куќите како гледам во ѕвездите !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нека заврши годинава побрзо, не можам више, не можам!!! Преку глава ми е, сакам да заспивам како човек, да се будам одморена, не да се разочарувам, да плачам и да имам дупка у желудникот од нервози. Не сум заслужила. Жими мајка не сум заслужила бе аман заман!!!!!!!!!!!!!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Баксуз си кога погрешно ќе ти уплатат утакмица, ама ти ја фаќаш и така погрешно уплатена и паѓаш на друга со коефициент 1,70. FUUUU

Иам еден куп за учење, ама семестаров сум ненормална мрза, не верувам дека во последните две недели ќе го променам тоа.

Него ... дали си за маратон со лепотанов? Малце е рано, ама...
Така и си мислев... друго се може да чека. <3

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
неможам да поверувам уште во тоа :eek:
Па само 19 години има..... :(
Не ова не е можно да е вистина!!!!!!!!!!
Не е праведно Господее...........

не памтам кога последен пат добив повик за добра вест......
Се некој ваквии .. БОЛНИ и ТАЖНИ!!!:place:

П

Пепси_

Гостин
ех што сакам да можев да ги преспијам овие 2 недели и директно да дојде нова година и таа да помине и да одморам алоооо ова е диктатура врз мојот мозок и мојата психа :вонзем:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom