Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Мајка ми ме извади од кожата денес, никогаш не мислев дека може да се претвори во толку неразбрано суштество, изгледа вистина било она: стареат и се будалеат... :(

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Дрга кајгана
Можда незнаеш, одамна сум бил хејтер на оваа баш оваа тема.... поточно на оние сериозните кои си ги кажуваат личните проблеми на целата форумска и поширока јавност.... ги хејтав оние што фрлаат дел од својата интимност на површината на портокаловава страна......
И денеска дојде денот бумеранг, некако се најдов на форумов со скршено срце и добив идеја да напишам 2-3 реченици спротивно од мојот став што го имам....
Имено, денес изгубив голем и добар пријател, дете на 18 години, спортист и добар другар... неочекуван удар кога ја дознав информацијата почувствував сила што ќе ме превртеше преку стол назад... ми требаше долго време да се соземам......
R.I.P. другарче, се надевам дека ќе се сретнеме повторно, имаме уште многу натпревари пред нас што чекаат да бидат изиграни!
:place: R.I.P. Антонио - ‘‘Чоко‘‘:place:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Волјата ми е силна и ја прескокнувам вечерата неколку месеци, ама во моментов сум гладен како волк и ми се вие какосуеверија волк АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, кучево некогаш го слушам вака навечер вие ама не спомнувам за ова низ дома поради глупо суеверие дека некој ќе умрел ако вие. Глупи тривијални нешта кои што врска немаат со реалноста, до шест недели не се дава ништо од куќата па ни коските за кучето. Добро не е проблем кучето нема да остане гладно тоа сигурно. Да не сликам дури е замижана ајде и тоа, е сега фотоапаратот да го оставам ама до шест недели нема да можам да го земам.

Дојди утре немој да ме заебиш да ја завршиме таа работа :icon_lol:, мислам дека ќе ми се допадне, а зошто да не :icon_lol:.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Се надевам дека Марфи ќе се успие денеска и нема да ми направи некоја глупост на испит. :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не сакајќи ќе отвориш Фан клубови и имаш ваква фаца...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дај нека заврши побрзо годинава иначе ќе експлодирам...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Кур мој заслужено Вардар до есенската титула, требаше втора лига да биди.

Тоа само сакав да кажам :icon_lol:.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.037
Поени од реакции
74.464
К

Кики.

Гостин
Драга,
ако јас не сум фер, не знам кој е .... Денес се изнервирав 500...:mad: Не ми се објаснува зошто и како, ама знам дека ако сега избувнам ќе ја направиме голема работата, а нејќам да се замарам со ваков тип на луѓе. Истите тие не сфаќаат дека ти, уствари, си свој човек и дека со тоа што ќе се изнадерат и ќе шират хистерија ништо не постигнуваат.:cool: И така, се си чувам во себе и некој ден кога ќе пукнам ќе научат кој бил, кој е и кој ќе остане фер и ќе си ги затнат устите.
Ајде Драга, доста давам со глупавиве... Поздрав.
Еве ти една од мене за релаксација од напорниве глупаци :)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, љубовта е ништо ако не ја негуваш... Јер тако?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Драга...

Напната сум. Кој е виновникот за нештата кои едноставно не ги бива? Има ли? Треба ли да го бараме? Порано или подоцна ќе се случи. Но сеуште настојувам да размислувам позитивно. Мојот позитивен став може нема нема да ги порави работите,но ќе ме одржи во форма. Се ќе биде добро знам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom