Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Драга - дипломскава ме умре... али ај ете ја завршив конечно. Ок има мали ситници за преправање али тоа се на се нека ми земе 5 6 саата работа. Утре одам на консултации - ако ме врати златко и ми рече преправи го ова има да го запалам :mad: Ај посакај ми среќа утре а за денеска доста беше.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Се откажа полагањево за денеска а јас не сум спиан 137 сати, се забудалив.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.972
Во паркот во Ѓорче има една статуа што потсеќа на последниот албум на Pink Floyd-The division bell.

Албумот

Стаутата

Ради тоа што ми е интересна а и плус ради зеленилото, тука си идам раат на цигара и на клупа, а башка и најинтересните муабети паѓаат тука. Може до статуата е.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Многу од луѓето што ги познавам се во блиска роднинска или пријателско љубовна врска со некои членови на форумов овде, тоа го увидов откога го чкрапнаа форумов па се распишуваа на фејсбук по џидови :icon_lol:. И поента, па поента да не треба да почнам да внимавам што пишувам тука или не :icon_lol:?

А бе како можи дење напладне пијан да си, а јас му пишувам на фејсбук за со кучево да истрча по карпи, одам кај него тој срча направен и наместо нагоре да одиме да трча песот ми вика ќе одиме долу кај пиварана на пичка сосе куче :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ај да ти ебам беља беља и дојдовме до скелина се измоча и промена на план наместо право лево на парк, па таму еден пријател, опаљач бараше па со него муабети и си заминав :icon_lol:. По умот на кучево да тргнав попаметно ќе беше отколку по неговиот во моментот, после откога ја истресе главата и отрезна малку вика подобро било за него што не сме отишле :icon_lol:.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
koj baksus sum kajgance,se spremam vo sabota i nedela do "radio mileva" da
pratam odgovor koga ti me presece, si zela odmor vo vikend djoa si vo nekoe
ministerstvo potparol.Ne mi pravi vakvi dubari druk pat, imav viknato i po staro
se vikase daltilograv e otide rucekot i vinceto djabe ama sega pak ce go viknam.
--- надополнето: Nov 28, 2011 2:04 PM ---
koj baksus sum kajgance,se spremam vo sabota i nedela do "radio mileva" da
pratam odgovor koga ti me presece, si zela odmor vo vikend djoa si vo nekoe
ministerstvo potparol.Ne mi pravi vakvi dubari druk pat, imav viknato i po staro
se vikase daltilograv e otide rucekot i vinceto djabe ama sega pak ce go viknam.

С

сашенко

Гостин
Драга, ми фалеше викендов епен.Уште еден ден да беше така недостапна ке цркнев мајке ми

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич се осеќам ко Трајче Манев.

П.с Три работи немам пробано во мојот живот - три, уствари три ипол. СЕКС, ДРОГА; АЛКОХОЛ И РОЛ. РОК ЕНД имам пробано.
И све и нишо не е вистина. И јас не сум вистина или па еден ден нема да бидам...

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Навистина би сакала да верувам, дека размислувањата на луѓево кои произведуваат одредени однесувања, а потоа имаат соодветни последици, се резултат на неписменост, а не на идиотизам. Или обратно? Кога се луѓето помалку одговорни за нивното однесување?

К

Кики.

Гостин
Драга,
само да те поздравам и да продолжам со слушање на музичево и преведување. :pipi:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајгич...прекрасен ден....се вратив во старата смена, плус иам јубилејче....6 месеци на работа :) hell yeah :D

Член од
15 ноември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
42
Прееска се израдував дека си се вратила бе срцка. Како иде? Многу ти ја тапанат некои кајганџии. Јебига тоа е шо ке праиш. Ќути-трај. Еве кафенце ем тутунче ем локумче и арното само си доаѓа уште турска серија да пуштам хах у полн стил јеботе. Извини. И така денес порано од работа ме пуштија, вечер дома утре пак по старо а задутре... тогаш ште ти пишам пак;)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.652
Поени од реакции
35.243
Драга

Што и да можеш да направиш или сонуваш дека можеш, почни го. Храброста има генијалност, моќ и магија во себе. Почни сега. :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom