Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ми прекурчи да ги гледам 2јцава србомани на мтв, а онај типсаревич е жива превара и можи да го продај мечо, yeah!

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.458
Поени од реакции
2.013
Би сакал да ги заборавам претходниве 2-3 дена. Таман кога ќе помислев дека повеќе нема што да тргне наопаку, ете ти, експресен демант... Баш е чудно како лесно може да се промени расположението а и текот на животот. Некои работи навистина се случуват преку ноќ.
И така...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Драга пак дојдов да ти се пожалам :/
Почна wirelesѕ-от да заебава, најверојатно комшијата не ја платил сметката. Колку неодговорно од негова страна...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Три работи немам пробано Кајгич во овој земен живот, три желби бејб : ДРОГА,СЕКС И АЛКОХОЛ...

Ја ти едно видео ( т.н чудо на природата) снимено на дното на Антартикот и формирањето на леден шилец и тоа како мразот пердаши све пред него , види види...

П.с Утре сум на свадба кај едно другарче, па се надевам дека ќе имам три у едно ( остварување на желби).

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Убеди ја мајка ми да ми купи нов компјутер пошто овој кај и да е ќе лета низ прозор. Благодарам.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Животот - тоа не се деновите што минале туку деновите на кои се сеќаваме. Штом ти недостига некој што денес не е веќе во твоја близина потсети се на убавите мигови што заедно сте ги доживеале и биди среќна што и тоа е еден дел од твојот живот. Штом така размислуваш, наскоро ќе согледаш. Како многу нешта што те измачуваат воопшто не се важни и штом помине време нема ни да се сеќаваш на нив. Важни се само нештата што те изградуваат и што засекогаш остануваат во твоето срце!

Z

zmej gorjanin

Гостин
Тооооооооооооооооооо драга кајгана и мене сонце да ме огрее, ма ми се иде да почнам да кршам од среќа

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке

дали јас ја имам таа чест да бидам првиот кој пишува на форумов од саботата хаха, сепак трет сум..

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Не знам зошто, ама најнепродуктивни се оние денови кога не си излегол од дома, зошто имаш толку работи да направиш и да напишеш и да научиш, што немаш кога да излезеш од дома.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Се збудалив од потенцијали во јазли и сега ме фаќа еквивалентна капацитивност.Електро јебига, а и убај новиве смешковци:свиркам:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Чудна си кајгано, ама сепак у позитивна конотација го мислам тоа.
Се надевам ќе успеам да пополнувам простор на твоите страници почесто. Меѓутоа, се надевам и на многу други работи

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Почитувани мои пријатели, почитувани познаници и почитувани пратеници.
Сите од вас треба да сте задоволни со животот. Еве зашто:

- Кога ти е најтешко, само сети се дека не ти се родители Силви Бенд и ќе ти биде моментално подобро.

- Не си ваков тип на човек - "RISPEKT ZA TIPOT SO MAICATA FUCK GRCIJA, PESNAVA NAJJAKA"

- А и не ти се десила следнава конверзација:
- Каде ја запозна жена ти?
- У штаб.

Во нашава Македонија, ова е само доволно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom