Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Кајгано

ПиеМеС-от ми е фејл оправдување :D ама знае итоа како да ме оправда за испадите.
И „Процес“ е најдосадна книга што сум ја читала. И ме пренервира. И замисли, магично доби смисла на македонски кога ни ја објаснуваше професорката. И ми останаа уште милион прашања чии одговори ми се нејасни. И ми избега мислата -.-
Заеби, легвам, имам за учење. Инает ме фати за тројката психологија. Бубалица сум, да.
И уште нешто... образовниов систем ни’ е лајно. Програмите „вриштат“ од глупост, а па за поголемиот број на учители/ки, наставници/ки, професори/ки да не прам муабет... да имав моќ се’ ќе исшутирав од работни места. Себични, егоцентрични, ограничени мрзливци. Сигурно може да се додаде и уште некој епитет тука. Не’ сакатат уште од забавиште, и после 10 години не прашуваат зошто сме сакати и како бонус ни’ ја префрлаат вината за тоa. Тие на времето Америки откривале, my ass(an' it's a huge one)!

Тоа е отприлика. Сега си легнувам, конечно. Пред мене се 9 саати одмор, јееееј! :*

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Само да ти кажам дека сум мртов уморен, дека слушам нешо овака
Битлси ми се на репертоар вечерва пред спиење. :)
И така.

А и дај мори тури се на мсн, да ти кажам нешо. :D

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
На моменти ми иде да си ја пукнам главата од ѕид, па после ми минува, па ме фаќа паника, па ме минува, таму околу 2-3 по полноќ ќе ме фати хистерија демек све ќе постигнам...
Имам планини за учење...

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Драга не знаеш какво е чуството да глеаш Дајте музика у 5 ипол сабајле и да слушаш детски песнички :love:

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Мај дијр!
Колку е убаво кога шефот не ти е на работа два дена, па и заборавил да ти остави работни задачи, во исто време ти се расиува компјутерот и те префрлаат во неговата канцеларја и си сама и уживаш! :) аххххх . А во глава правиш список што да сапкуваш за престојниот викенд гетавеј со твојот љубен :)
Како да ти кажам, среќна сум и се смеам. Од срце! :)

Искрено твоја,
соственичката на најубавите циклама розеви штиклички :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

под итно ми треба калаш и неколку бомби!!!!!

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга, ми иде да се убијам денес.
А немам никој да ми каже утешни зборови дека не е ништо страшно ако отидам на тест математика без претходно да ја отворорам книгата и да видам што сме учеле последниот месец. И аман од тие што ги знаат задачите и се прават улави. Фуууууууууууууууууууууууу, не се замарам.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Драга ја па баш сакам да живеам тука, сега уште повеќе. :)

И да, немаш појма колку ме мрзи да идам сеа на работа..... Ќе си пукам у колено боловање да зеам :pos:
Знам дека ти стануем досаден со постовиве тука, али кој те врти. Мене интересно ми е. <3

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

Кец алгебра патем, and not a single fuck will be given.

Член од
25 ноември 2011
Мислења
35
Поени од реакции
17
Колку и да се трудиш да бидеш бесчуствително копиле, едноставно некои работи допреа до мене.Ако веќе си сакала крај со мене, што по ѓаволите се мешаш и сеуште ми се јавуваш? Што би значело тоа? Дека сеуште ме контролираш или?
Би сакал да умрам на 1 недела да видам како ќе се одвиваат работите па ако е добро да се вратам кај живите.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Човекот е грешка на природата ма Кајгич и кога тогаш природата ќе си ја поправи грешката.

Поздрав НАСА, поздрав Брус Вилис, поздрав Blue fondation...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom