Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
Драга,
Го сакам денот поминат во кревет со далечинското во рака, облечена во пижами со немарно соберена коса. Го сакам денот кога не постојам за никого, кога не се јавувам на телефон. Го сакам денот кога.. хм o_O
седам на кајгана со чаша црвено вино и две три чоколади до мене.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Зошто бре никако не можам да разберам дека не ме сака?Онака, у стање сум да сфатам многу покомплицирани ствари, а ова не можам да го сфатам...Am I retarded or what?
Fuck, дефинитивно ми треба алкохол, морам да се налијам викендов....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Во среда прочитав во хороскоп дека ќе си фатам женска и тоа не некоја што ја бркам, туку некоја сосема трета на која не би ми текнало.

Се надевам дека ќе се оствари, или баталувам читање хороскопи.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Драга утре у парк частам за плата дој и ти ако сакаш <3. Се прашувам само како ли ќе отидам на работа у сабота....
Ајде бегам сеа
Чаос <3 :drk:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Драга Кајгана,
не можам да ги сфатам одредени твои членови.Али ок ,нека е поинтересно...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич ма, зашто бе постојано налетувам на вакви работи на нет и тоа пред спиење? Ми го крадат сонот... И утре на работа сo метални подочњаци...

"Значи ти би сакал да разговараш со мене?"-рече Бог
"Ако имаш време" реков.
Бог се насмевна "Моето време е вечност. Што сакаше да ме прашаш?"

"Што најмногу те изненадува кај луѓето?"
Бог одговори:

"Тоа што детството им е досадно, брзаат да пораснат, а потоа посакуваат повторно да бидат деца.
Што го трошат здравјето да заработат пари, а потоа ги трошат парите за да си го вратат здравјето.
Што толку многу размислуваат за иднината и забораваат на сегашноста.На тој начин не живеат ни во иднината ни во сегашноста.
Што живеат како никогаш да нема да умрат, а кога ќе умрат е како никогаш да не живееле."
Бог ме фати за рака.Останавме на момент во тишина.Тогаш прашав:"Како родител кои животни поуки би сакал твоите деца да ги научат?"
Насмевнувајќи се, Бог одговори:

"Да научат дека не можат никого да присилат да ги сака, можат само да сакаат.
Да научат дека не е највредно она што го поседуваат, туку кои се во животот.
Да научат дека не е добро да се споредуваат со другите.
Да научат дека не е богат оној човек што најмногу има, туку оној на кој што најмалку му треба.
Да научат дека се потребни само неколку секунди да се повреди саканата личност, а потоа се потребни години да се излечи.
Да научат да простуваат....така да самите простуваат.
Да спознаат дека постојат личности кои нежно ги сакаат, но тоа не можат да го кажат или покажат.
Да научат дека со пари може да се купи се', освен среќата и љубовта.
Да научат дека две особи може да гледаат во иста работа, но да ја видат различно.
Да научат дека вистински пријател е оној кој знае се за нив....а сепак ги сака.
Да научат дека не е доволно само другите да им простат.Мораат и самите себеси да си простуваат“.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Драга Кајги..моментално јадам Прилепски леб од фурна со мед на бирово..Каажи ми кој ќе ја слуша сабајле мама да ми се дере како тоа дома сме имале МАСА,и дека сум изронил ронки и дека мравки се собрале?:notworthy:

S

smexy

Гостин
Еднаш Магус рече...идете дупете нешо и не смарајте.
Во право беше.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ДК,
Оди легни си.Се раздена.

Статус