Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Проклет да е капитализмот и се труло во него.
Ајде уште само 7 дена и ќе можам пак да живеам, гледајќи го сето ова од толку далеку што не го приметувам, нешто што може само да се приушти со паразитскиот луксуз што ми го нудеа моите до сега.
Амин!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Back to work...
Толку од мојот „одмор“...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
имав огромно разочарување од лошата проценка на некои личности кои мислев дека ми се ,, пријатели ,,. За тие ,, пријатели ,, си помислив: ,, Конечно имам некоку да му кажам нешто, кој ќе ме сослуша и ќе има разбирање за мене,, . Но, тоа е златно правило за сите дeка било која личност не се проценува веднаш. Не секогаш можеш некои работи да му ги кажеш на некому. Затоа секогаш не се избрзува со работите кои ги кажувате ако знаете дека во иднина тие ќе бидат злоупотребувани против вас! Тоа му доаѓа како сам да си фрлаш камења на себе. Но, како и да е вистинскиот пријател поминува покрај се и треба да има разбирање буквално за се. Никој не би коментирал, доколку не би му дале одредена причина за тоа. Коментарите постојат, различните луѓе и карактери постојат, пријателите постојат... Животот носи најразлични разочарувања, само треба правилно и мудро да извлечеш поука за нештата кои не би сакале да ни се повторат. Но, како и да е радујте му се на животот и на секој изминат ден и очекувајте го следниот како нов предизвик. Едноставно кажано делата кои ги правите за себе и за тие околу вас само ќе кажат каква личност сте вие всушност!!!!

S

smexy

Гостин
Морав да пишам на странава!!!1
Nine eleven dattebayo!
Ти текиња?!
Ха-це...
Друга ствар е дека убрзуем у коцкава.
Да.

p.s Сатори и Стар Виктор се закон (y)
Actually имало квалитет на форумов ;)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Nine eleven dattebayo!
Ти текиња?!
Ха-це...
Да.

+1 for dattebayo

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
" Кај свињите оргазмот трае 30 минути! "

Замисли Кајгич 30 минутен див оргазам...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
"…ако ми пресечат еден прст, ќе речам: јас и мојот прст, ако ми ja пресечат раката, ќе речам: јас и мојата рака, ако ми ја пресечат ногата, ќе речам: јас и мојата нога, ако ми ги извадат цревата ќе речам: јас и моите црева, но ако ми ја пресечат главата: ќе речам јас и мојата глава или ќе речам јас и моето тело? "

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга Кајгана..
Kill it. Kill it with fire.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
денеска ја видов Матеа :X3: слатка е, а кое 5-6 месечно бебе не би било слатко?? :)
инаку добро си поминав денеска не беше лошо т.е. не можам да се пожалам.
слушам утре на вестите уште пожешко ќе било....добро бе нормални се луѓево?? па не се очигледно.
ај со здравје :D

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

денес бев премногу вредна, завршив обврски колку за минатите две недели заедно...:pos:

С

Сатори

Гостин
Nine eleven dattebayo!
Ти текиња?!
Ха-це...
Да.

* owwww * :X3:
Thank you sunshine, we love you too.Ever considered to be adopted? We promise we'll let you do what ever you want and won't make you go to school. :icon_lol:
Патем, наравоучение: Ако некоја книга ви се допаѓа, ја прочитате и потоа го гледате филмот, не ви се уништува само желбата да режисерите и сценаристите фактички ја прочитаат книгата кога се решаваат да ја адаптираат, туку ви се сјебува и идејата за книгата.
Моментално го мразам Холивид. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom