Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Драгано

Ти се молам објасни има на нашите мили и драги демотиватори како да разликуваат мотивација од ДЕмотивација,ќе завршам со познатата реченица: "Више стварно незнам кај да се обратам више пукнав".:cautious:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Да го купам, да не го купам ... шо викаш, м ?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Место сабајле у 6 да се враќам од искачање, ја ќе стануем за на работа.... Живот, јебига... :)

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Денес е еден од оние денови кога ништо не ти се случва. А мислиш дека ќе биди лош ден. ХАХ.

Најлошо нешто шо ми се случи денес - спавача.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Жива вода се направив ти ебам времето и животот шакалски <3 :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич сеa само шо се вратив од веридба. Ред шопски салати, ред скопско, ред убави сФаќи, ред македонски сплетови и игри со песМата...​

Мене кога ќе ме жениш Кајгич сакам да ми доеш у црн фустан со црвена штикла и да им ја порачаш на свирачиМА, оваја песМа...​

Баш би сакал така да ја почнам свадбата. Кајгич само ти знаеш за овоа. ТЕ САААААААААААААААААААААААКАМ​

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Го Сакаам....вчера тоа ми беше доказ...премногу го Сакам...Сакам да Сум Со него да го гушнем и да му кажем дека Сакам да е Секогаш Со мене и дека никогаш не би го напуштила...но он Секако нема тоа да го Сфати Сериозноо!!! Тоа го мразам кај негоо!!!!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Време е да одмориш малку од мене(не дека нешто особено пишував периодов ама ај), како и јас од тебе.
Некои луѓе ќе ми недостасуваат, некои не.Ова песимистичко чуство не можам да го оттргнам со денови.Порано, едвај чекав да избегам надвор од Скопјево и државава, али сеа ми е сеедно, онака ми е.Се надевам ќе се вратам со позитивни импресии.
Остани ми добра и жолта;)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Одам и наместо 45 сега 46, а 35 беше пред некој месец, и? Инфлација нема бе уживај во рамките на проектираното е, абе кој ја проектира таа инфлација јас да го најдам да потпрашам нешто а?
И се постело денеска грав и скуша, крап немало ајде скуша скуша, па почна да врне сега не може да се распали на скара да ја направиме тоа скушата, а бе кај се постело во Недела само во Петок и Среда понекогаш знам сега и во Недела.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Се смеам кога на форумов ќе видам- "Фан клуб...(Миравци, Тиквеш, Славија и др. петнаестолигашки тимови) :).

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Мене кога ќе ме жениш Кајгич сакам да ми доеш у црн фустан со црвена штикла и да им ја порачаш на свирачиМА, оваја песМа...​

Баш би сакал така да ја почнам свадбата. Кајгич само ти знаеш за овоа. ТЕ САААААААААААААААААААААААКАМ​
Јас ќе дојдам и ќе ти ја свирам оваа, немај гајле ;)

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Oh, Dear
Колку убава саботна вечер. Се изнаигравме самба, свинг, ча ча ча
ахахах
ајде уживај

Статус
Затворена за нови мислења.