Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгано

Ти се молам објасни има на нашите мили и драги демотиватори како да разликуваат мотивација од ДЕмотивација,ќе завршам со познатата реченица: "Више стварно незнам кај да се обратам више пукнав".:cautious:

Место сабајле у 6 да се враќам од искачање, ја ќе стануем за на работа.... Живот, јебига... :)

Денес е еден од оние денови кога ништо не ти се случва. А мислиш дека ќе биди лош ден. ХАХ.

Најлошо нешто шо ми се случи денес - спавача.

Жива вода се направив ти ебам времето и животот шакалски <3 :D

Кајгич сеa само шо се вратив од веридба. Ред шопски салати, ред скопско, ред убави сФаќи, ред македонски сплетови и игри со песМата...​

Мене кога ќе ме жениш Кајгич сакам да ми доеш у црн фустан со црвена штикла и да им ја порачаш на свирачиМА, оваја песМа...​

Баш би сакал така да ја почнам свадбата. Кајгич само ти знаеш за овоа. ТЕ САААААААААААААААААААААААКАМ​

Драга,
Го Сакаам....вчера тоа ми беше доказ...премногу го Сакам...Сакам да Сум Со него да го гушнем и да му кажем дека Сакам да е Секогаш Со мене и дека никогаш не би го напуштила...но он Секако нема тоа да го Сфати Сериозноо!!! Тоа го мразам кај негоо!!!!

Кајганче!
Време е да одмориш малку од мене(не дека нешто особено пишував периодов ама ај), како и јас од тебе.
Некои луѓе ќе ми недостасуваат, некои не.Ова песимистичко чуство не можам да го оттргнам со денови.Порано, едвај чекав да избегам надвор од Скопјево и државава, али сеа ми е сеедно, онака ми е.Се надевам ќе се вратам со позитивни импресии.
Остани ми добра и жолта;)

Одам и наместо 45 сега 46, а 35 беше пред некој месец, и? Инфлација нема бе уживај во рамките на проектираното е, абе кој ја проектира таа инфлација јас да го најдам да потпрашам нешто а?
И се постело денеска грав и скуша, крап немало ајде скуша скуша, па почна да врне сега не може да се распали на скара да ја направиме тоа скушата, а бе кај се постело во Недела само во Петок и Среда понекогаш знам сега и во Недела.

Се смеам кога на форумов ќе видам- "Фан клуб...(Миравци, Тиквеш, Славија и др. петнаестолигашки тимови) :).

Мене кога ќе ме жениш Кајгич сакам да ми доеш у црн фустан со црвена штикла и да им ја порачаш на свирачиМА, оваја песМа...​

Баш би сакал така да ја почнам свадбата. Кајгич само ти знаеш за овоа. ТЕ САААААААААААААААААААААААКАМ​

Јас ќе дојдам и ќе ти ја свирам оваа, немај гајле ;)

Oh, Dear
Колку убава саботна вечер. Се изнаигравме самба, свинг, ча ча ча
ахахах
ајде уживај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom