RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ех ми текнува на старото шмекање, нешто што Тошо Малерот да ми е здрав и жив го истакна во сите свои монолози.Тошо е цар,и до ден денес сите негови правила за скопските фраери уште важат....трагикомичана работа,ама братче иди најди да те видам кападастер за фендер ,сите се потрошени.Посебна работа е ако со пењоарот го закачиш абажурот,ако немаш топла вода дома за да миеш тањири па мора со ладна.Фраерите како Тошо милион пати се лапале, два пати у Булевар у Манда еднаш...ма хилјаду пута...Ма Тошо е да го грабнеш и да бегаш, он не се симнува од керамиди ако не дојде типката у фаца да му каже дека раскинале, а да не зборам за тоа колкава глупача е таа покварената што 4 месеца ја части ,ја шета и со прст не ја пипа...маста и ја извади.
Пошто култен лик како Тошо нема да се роди повеќе ,јас барам како истакнат деец и претставник на скопскиот живот и љубовни ќарувања да се стави во новиот учебник за петто.
Тошка
Пошто култен лик како Тошо нема да се роди повеќе ,јас барам како истакнат деец и претставник на скопскиот живот и љубовни ќарувања да се стави во новиот учебник за петто.
Тошка