Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ех ми текнува на старото шмекање, нешто што Тошо Малерот да ми е здрав и жив го истакна во сите свои монолози.Тошо е цар,и до ден денес сите негови правила за скопските фраери уште важат....трагикомичана работа,ама братче иди најди да те видам кападастер за фендер ,сите се потрошени.Посебна работа е ако со пењоарот го закачиш абажурот,ако немаш топла вода дома за да миеш тањири па мора со ладна.Фраерите како Тошо милион пати се лапале, два пати у Булевар у Манда еднаш...ма хилјаду пута...Ма Тошо е да го грабнеш и да бегаш, он не се симнува од керамиди ако не дојде типката у фаца да му каже дека раскинале, а да не зборам за тоа колкава глупача е таа покварената што 4 месеца ја части ,ја шета и со прст не ја пипа...маста и ја извади.
Пошто култен лик како Тошо нема да се роди повеќе ,јас барам како истакнат деец и претставник на скопскиот живот и љубовни ќарувања да се стави во новиот учебник за петто.
Тошка :cuc::cuc::cuc:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најгрдо е кога ти се плаче, а немаш сила ни да плачеш.

Него, не беше лоша вечерва. Воопшто. Уште да ми се приспие, добро ќе биде.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги

Јас одам да направам некое добро дело денес :vozbud: се разбира и да си поминам убаво :smir:

Драга Кајги Леб и Сол се прекрасен бенд!!!

п.с. немојте да излегувате низ град до 4 часот попладнево, може да налетате на мене :pos:

T

TaMчЕ

Гостин
Драга,
добро утро! Денес се разбудив со некое позитивно чуство во мене...најверојатно последица после вчерашниот разговор. :toe:
Иако уште не знам што да правам и после цела вечер размислување, сепак има нешто што ми става насмевка на лице...и ќе дознаам што е тоа.!
:salut:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Вчера играв фудбал со едни другари им дадов 5 гола, така да утре твоите ценети кајганџии нека се пазат.:salut:
Иначе топ сум не ми фали ништо, се живее се гура ти?
Ок вечер на кошарка ќе идам поз.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

жими се почнува да ми се гади ... lame!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ништо драга, 5-2 да водиш и да изгубиш на крај е стварно немогуќе. А кутриот ја си ги распоредив и парите кај ќе ги трошам. :kesa::jaj:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
ДК
Многу жешко и спарно денес,не се дише,треба нешто ладничко за разладување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Заеба се компјутерот, на поправка е.
Седам на истата тераса на која што ми се преврте светот и го наоѓама мирот тоа ти е ситуација нема бегање многумина би избегале ама јас останав. Нејќи внук ми во градинка да оди па тоа ти е, нејќи многу многу непознати фаци да му се мотаатисто како мене.
Жешко е многу изгореме, заебана работа, утре грозје од лозје и то....

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Ништо веќе не ме интересира како порано :( Се ми е исто :toe: Отупев! Едвај чекам на факс! Таму барем ќе се занимавам со луѓе наваму натаму... Лелееее досадно никакво времево. Летово е погрдо и од ланското :( Аааааааааааа ми треба да се исплачам ама онака ептен убаво, со липање!

yoυ cαn'т нαve α rαinвoω ωiтнoυт тнe rαin

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

После непреспиена ноќ,со болки у меот будалава твоја од форумџија отиде по тоа жешкото на утакмица.Па глупиот место да си отиде под сенка,на сонце си застана па уше и навијаше.И шо е најтрагично ВАРДАР па изгуби :nerv:

Денеска испив едно 10 литра вода најмалце и устава уште ми е сува....
Ми се спие,а неам воља да си легнам.

-------------------------------------------------------------
И да не продужуем со жалење прекинуем тука
4@o

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Honey I'm home.
Конечно се почувствував како да сум дома. И, прекрасно е чувството.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејб....мрзам испитни сесии! Ама за озбилно! Нај анти-шмек период е коа ќе дојде време за спремање испити!
Драга Кајгана: Ајде ајде ШмекС...образованието е моќ, мораш малце!
Ме дупиш ти мене а?
Ако ако....
Ајт...шмек...студентски!

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
имам малечко и прекрасно персиско маченце дома кое што спие цело време, бебенце е, такво цело меко и крзнено и со него може да се „разговара“ подобро отколку со луѓето, затоа што не чувствува обврска да ти одговори, а човекот знае да биде многу ограничен во одговорите.Како и да е, поентата е, I have a kitty!!!! :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
На Кокино, со штикли... Само јас и никој друг! Се пењаш на карпи и плачеш за патика, онаква рамна. Ризикуваш да си повредиш зглоб, глужд, колено, или евентуално глава во случај на превртување надолу. Битно, има снимено убав материјал, поцрнев малце и главата ме боли... Се на се`, интересен и возбудлив ден, со работи што ги направив за прв пат во мојот живот.
Драго ми е што една мила личност си поминала убаво на викендашкото уживање и се надевам дека времето ќе помине брзо додека се видиме пак:).

П.С. Можеш да ме затвориш, ама пак нема да ти се плашам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom