Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
I am certain of nothing but of the holiness of the Heart's affections and the truth of Imagination - What the imagination seizes as Beauty must be truth - whether it existed before or not - for I have the same idea of all our passions as of love: they are all, in their sublime, creative of essential beauty.
(J.K) Абе ме разбира . . .

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

се' е супер, до моментот кога веќе не е, што би се рекло... Комуницираш, се дружиш, се смееш, разменуваш мислења, четуваш, и мислиш дека се' е во ред... НО! Секако дека нејзината сенка е во позадина, секако дека се храни на моите убави моменти, за потоа да нападне уште посилно, со минати спомени... Што мислиш, како ми е тогаш? Може да ти дадам еден хинт? „МНОГУ НЕУБАВО!“ И веќе следниот момент спомените исчезнуваат, а јас сум истоштен, и „онеспособен“ за нормално функционирање во наредните 10-15 минути. Од каде толкава сила бе човече!? Немам појма, но не сакам ни да се впуштам во мозгање за да откријам, зашто мислам дека начисто ќе ме полуди. А вака, барем е дозирано, и сум со надеж дека кога-тогаш, „дозата“ ќе пресуши...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...

Не знам каде да се обратам :( Многу неправди! Премногу! Ме теши тоа што правдата на крајот секогаш победува ама кој да ја чека...

Просто горам! Ми иде да испотепам све живо па после да си идам на некоја журка да си се изнаиграм ко чоек.

Ми се собира, ми се собира...ЦЕЕЕЛО лето ми се собираат глупости и тешко на тој или таа што ќе му/и се испразнам!

Па добро бе има ли он очи!? Има ли акал у тоа глаата!? Уфф! Да го претепам ми иде! Глупак! Кај и да е ќе треба да ја превземам работата во мои раце.

Ааааај мрш лето!

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
K.,
I'm a fucking rusher. I rush things, I only want the best parts of the future and I want them now.
I'm a goddamn rusher, I rush things, I ruin them and then I regret it.
Don't wanna rush and ruin no more.. pretty please.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
еден од најдобрите денови во ова лето :pipi:
ќе ми фалат овие денови.
пред неколку години уште поубаво си поминувавме: стоевме до раните утрински часови, после демек заедно ’’легнувавме’’ , смеење до солзи, пржење јајца во 4 сабајле, бегање од баба боси низ двор, прскање со вода, крадење плејбој.........е тоа ти беа времиња.
инаку правам муабет за братучедиве од швајцарија. денеска речиси цел ден заедно го поминавме, си се вративме малку назад во времето ама со мислите.
а тие работи што ги правевме пред неколку години стварно ми фалат. денеска се обидовме барем една или две од горе наведените работи да направиме и ни успеа само тоа што се смеевме до солзи.
ај ќе одам на фејзбук да видам дали еден од нив е уклучен (мада многу тешко би биле уклучени) за да стоиме до раните утрински часови, така што ќе исполниме уште една работа.

еххх младост, младост....................

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Вечерва песнава кажува се што сакам да кажам, а немам доволно зборови....

И да.... Тишината некогаш е премногу гласна.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
DK
Trust
It's just like: sensual demon; something fragile and kept from me; or never softly softly spoken word.
But i feel it like a taste of salt; like an empty house...
DK

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

german foods. uk?! this world is...nah fuck it.

Шо ми беше поентата? А да. Кркнав вакво прееска. Али не го купив. Го добив како благодарност за моето дело. дигнат1
Точно 1 година од тоа благодарно дело но сепак наградата си има вредност сеуште. Плус заборавив колку е добро да си седиш у околија покрај Вардар. Шо ќе ми е кејон у град коа можам на клупа у насеље да си го мирисам Вардарон. Плус и баби има па таман да ги плашам. Ај толку од моето ремек дело од пост. Бај-бај мразиме крај.

Г

Господ

Гостин
Диар...денес е петок 13 а сепак so far so good...изглеа денов уште не почнал.
Како и да е,решив повеќе да не влегувам во било какви дискусии,probably for the best.
Друго,ко што си кажав денов ми е таман засега,seeing how it began 3 hours ago...at least for me и
освен што умрев пешачејки по сонцето,сум прилично задоволен.Не чекав којзнае колку за државјанствово >.>
Трето,сеуште немам две чисти како да дојдам до 200$ иако веќе поседувам али guess what,не смеам да ги трошам -.-
Добра шега на мајка ми...живеам во надеж дека ќе се излаже некоја тетка да ми даде некој денар...
Четврто,си купив два гига картица за phone-от,таман ми е за Dream Theater >.<
Петто,знам дека сум тапа,дека џабе го пишувам постов,дека никој нема да го чита исто ко што јас скоро никад не читам туѓи постови
во темава али то е то кога веќе сум запотен јас можеш да бидеш запотена и ти.
Шесто,зиам диплома денес...у седум навечер:nesvest:
Седмо нема.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Dragana....
cekam g mojte pak ke odam za germanija.....
inaku poveli pesna....na repeat mi e!

P

PewDiePie

Гостин
Врага.....................

7up многу јако сокче што го немав пиено оддамна,затоа сега го рокнав цело шише.

Сега сфаќам дека повеќе почитувам зима од лето,што знам некако поубаво ми е снег ова она а и можеш да избегаш од ладното земи облечи се и крај а на жешково пенис што ќе му избегаш. Фајнали се видов со една мечка синоќа после 105 години :)

Молам Господ оној новиот трговски што го градат да биде готов во наредниве месеци и да биде онака класа и јак и да има се и сешто во него а посебно "BURGER KING",па пизда му матер 17 Mc'Donalds има во Скопјево а ни еден BURGER KING.........или "Pizza Hut" бар нека има внатре што било малце да видиме и ние јака храна,американска. Баш си мислев за трговски вчера и си викам како не им текне да го срушат цел ГТЦ затоа што е веќе стар и да изградат повисок и понов на негово место,тоа ќе биде чиста генијалсност ама на кој да му текне(Коце).

И така ај да се надеваме дека ќе испадне добро,важно одиме напред ;)

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

еве ти у знак пажње за празников 13ти еден иритабилен пост меџутим напишан на кирилица чисто ради превенција од бришење прашина и сл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom