Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Шо кур е форава.
Јади малце и вежбај = дебелеј се. ВТФ? И тоа се у стомак и спојлери ми иде. -.-

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Фак...
Сите викаат кога се спие на пладне, се спие саат максимум...
Ама нееее, јас од 2 до 6... Главава сега ми е ко слон да ми седнал.

И никогаш нема да ми стане јасно зошто пред да заспијам морам да ставам перница помеѓу колената...

Постов има многу три точки.
Which means, не ми се баш најбистри мислите.

p.s. Викаат, препорачливо е во лето да се пијат од 2 до 3 литри вода во текот на денот. Јас до сега само имам 5 испиено.:nesum:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Шо прам ???
Ништо ете гледам досадни серии со сила за да има шо да пишам по форуми! :pos:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Еј :)

Се вратив ја :) . Ми фалеше многу да знаеш.. :pipi:
Нервозна сум малку денеска, цел ден дома, од кревет на кревет, Fox Life, MTV.. ми здосади све. Нека дојде више 9 саат.. нека дојде побрзоооо !!
И со школо сакам да почнем, ми фали многу Кајганче, ми се учи :D

Ај толку од мене.. поактивна ќе сум од денеска.

П.С. Го сакам и новово Кики, ама ... многу глупо е :( Убаво, ама глупо :( Ај ваљда ќе научи нешто.

Те сакам :back:

P

PewDiePie

Гостин
Валерија? Да си барем малку слободна,да седнеме..................што ми е бе

Врага

еххх да знаеш само како ми фали една личност да ја изгушкам и избацувам и нешто друго ама прво тоа. :icon_lol:

Инаку дознав дека имам опасни трипери од другарки нарочито една,што малце се пренемага али ај еве и 6-ка нек си ебе матер а и смешна ми е некад така да ја поштувам. И така ајт позазо
поздрав со песната на Лепа Брена-Ти си мој грех! :icon_lol:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Значи сакам дечко ми да се разбира во новинарство и барем 5 дена да работи новинарство. Тогаш може ќе му стане јасна болката во главата, грчевите во желудникот, уморот во погледот, занесеноста во новинарски статии и ЖЕЛБАТА ЗА ОДМОР ЗАРАДИ НЕРЕДОВЕН ЖИВОТ!
А до тогаш, ама воопшто не попуштам! :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
еххх да знаеш само како ми фали една личност да ја изгушкам и избацувам и нешто друго ама прво тоа. :icon_lol:
И мене, и мене...
Ама тоа е..:)
Лајфот сакува и ќе мора да си чекам.

Од другите вести: Највечи лигуш сум, in more ways that you can imagine, ама ми се собра све и бидна...
И највероватно вечно ќе му бидам благодарна што ме гушкаше и ми ги бришеше солзите, а и ме смееше :)
Ќе мора да го прогласам за ангел 4увар хехе. Мој!
А и постов е лигушки...шут ми. цџз

Те поздрави испитната сесија, книгите и кафето. А богами и фруќинава.
Ојдох ја.
мња

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Сметам дека претставува екстремна храброст тоа што самата свесно се бутам у незгодни ситуации се со цел да ојачам, зар не? :)
3 пати УРА за мене!!!

Еј да, си најдов денарче и замислив желба па го фрлив :) Баш ми тргна у последно време со предзнациве хахахахаха

T

theTinule

Гостин
Абе..пак ја -.-
Заразна си, шо да ти праам -.-
Него, утре идам 4а0 пријатно ! ЛЕлелеле со душа чекам да се џитнам од мојана карпа xDD
Nebu-la ! YEAH! :D \m/ Шо значи уствари небјула? -.-
После оваквово идам за Радоиш, докај 29ти, мјауу :)
Епа редно беше, цело лето не мрднав ! !
Шо сум почнала вака да ги пишуем извичнициве со место измеѓу нив? -.-
Пајхосилисобин ! xD
Си се разбираме ја и ти, знаеш дека сум рандом :)
Него, ни трага ни глас...зашо се нервирам? ^.- Не би требало.
То ест, ја никад не се нервирам за такви ствари, а сеа се нервирам.
Уан фор ми, уан фор ју. Ту фор ми, уан фор ју. Три фор ми, уан фор ју. Си пеам, батали.
Уесбето ми светка, ама телефонот не светка ! Ај нека светне, да не го светнам ја, ок ? !
Еј, утре само ако не ми светне, има да го расклопам ! ! Идијот еден ! Глуп телефон !
Прстите ми се солени од соџогледот. Па шо ако. И ЛепТопот нема батерија, ча са искључа свако време.
Леле такво кис4е имаше у песнава и си помислив дека некој важен се става онлјан на мсн -.-
Ај Толку, ќе цркне компјутеров, не дека неам инспирација
<3 :*

леле ми се скрши ФИЛМ !
ај чао !

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
ОМФГ, фемци било да се пишува тука.

На пола од првиот дел од мојот годишен одмор седам дома и штракам. Аплицирав за 1 акредитација. Сакав да си ја скоцкам архивата, ама премногу ми е топло во соба за да фатам да работам нешто сериозно. Ептен е жешко, а јас сум ептен кул, ни маус не пипам :)

Во сабота бев во с.Герман (кривопаланечко) на Макаве’ (не го знам правилниот израз, па ќе го искористам она што го слушам). Собир на луѓе кои имаат нешто кривопаланечко во себе, кои носат дел од Герман во себе (почивај во мир Борика Арсовска). Во автобус ми беше пеколно (само 2-3 саати спиење после мекиците кај другар ми Сашко) ама издржав. Со мајка ми и татко ми зафативме дебела сенка во еден дол. Ми текна дека имам шатор... ама после толку многу алкохол, нормално дека нема да ми текне да го земам со себе. Околу 1 почна да грми. За да не наврнеме решивме да се вратиме каде што беа тезгите, народот, орото, Макаве’.
Меѓу тезгите со скара, тезгите со ефтина гардероба, уште поефтини играчки за деца, можеше да се најдат и тезги за икони. Сепак купивме само играчки за внук ми, и после саат време шетање на силното сонце се вративме во долот, бидејќи грмотевиците престанаа. И така до 5 саат кога влеговме во автобус и го фативме патот кон дома.
Енивејз интересен народ живее по планините, живописен, ликови кои во Скопје можеш да ги најдеш во најзатуцаните кафани (секоја чест на исклучоците кои не беа повеќе од 10 млади момчиња и девојчиња). Се покајав што не земав фото-апарат со мене.

Кога стигнав дома сфатиф дека имам сончаници и изгореници од лесен степен на подколениците и подлактиците. Арррр колку е досадна тапата болка предизвикана од изгорена кожа... Мотив за да се оправам ми даваше денешниот Кајгана футбал, прв по дооооооолго време неиграње.

Интересен натпревар во кој јуниорите ја искористија улежаноста на сениорите и заслужено победија. На трибините само една чи’рлидерка. После неколку напорни денови, немав сила да пијам пиво после футбал. Нешто што ми се случува за прв пат во животот. Ајде, не е страшно, ќе има подобри денови :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Драга моја
Денов ми беше тиња,почнувајќи од утрото кое ми беше полно со нервози,цел ден преспиен и со лошо расположение откако станав

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги,

епа, почнува... Првиот ден од една нова „ера“, ако може така да се нарече...
Само, знаеш како? После оваа, веќе нема ни да има други. Затоа што, овојпат ќе се види мојата вистинска вредност, која паралелно ќе ги повлече и последиците кои си доаѓаат со неа. Имам многу за докажување, пред многу луѓе, а особено пред НЕА. Се надевам само на некоја виша сила, која ќе овозможи таа да го забележи тоа.

Поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom