Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

theTinule

Гостин
Сеа ми иде да пукам рандоми, да ти кажам све шо ми е у срце, у душа и у мисли -.-
Вчера после дугачко време заплакав од болка ма -.-
Не од нервоза, не од повредено его, не од неконцентрација него од шо ме заболе онака. Срцевно.
Не требаше нишо да праам, ама кој да ти знае ---...---
Ме замараат сите и се таквувам многу. Има и отоци, постоеле.
Ко да не сум постоела у куќата, не сум праела ич муабет само на интернет сум седела -.-
Ај да не те таквувам, чао, пријатно.

АА да! Фајнали ќе ме нема десет дена <3
тоа.

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Во стилот на Малиот принц драга:)

:pipi:
Денес видов 48 изгрејсонца!
знаеш... луѓето кога се среќни ги сакаат изгрејсонцата.

T

TaMчЕ

Гостин
Драгаа вчера на роденден и не беше толку лошоо сум се убила од играње јух јух јух са са са :kesa::pos:
јако бешеее пеевме игравме се смеевме се бе се!
ајде поздрав со песнава

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Бакиии, бизнис ми го исшлака од фаца. Мора да обележиме крај на средно со нашиве испади.. 2 пати да се плаќало за диплома, кај си видела ти тоа, ма? Нигде. Мене ми се може .!.
Битно испичивме после на кафица да се смирам малце, али урлавме ко по обичај и бев сведок на вообичаени несекојдневија :)
Да, убао ти пишав. Многу истрипани денови ми беа последниве. Со оглед на тоа со какви лудаци сум опкружена добро се држам.
Мислам дека вчера беше врвот, ипак. :wub:
Friday da 13th, guess who's playing Jason? ..само шо си ја изглеав матурата на двд. Одговара ситуацијата. Али нишо, најбитното беше во Б2. И после. И после после-то.
Еј! Од утре возам пежоооо 3x3x3x3.
муа :*

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги

Фрик до фрик :pos: Јас возам тие ми брмчат позади. Како правеле осите, пчелите, бумбарите, мувите, комарците, а најјако беше за лилјаците :pos: тие не брмчат, тие прават ЅЕЕЕ. Се најадовме, се изнапивме, си честитавме ама сеуште немам поим за што. Мислам дека сакаше да каже НА ЗДРАВЈЕ, ама кажа ЧЕСТИТО, а уште понејасно ми е зш сите така се заѕвривме и не зуцнаавме ништо, Значи, си поминав супер! Ни остана уште само еден град на Запад и почнуваме со Исток. За Исток имаме некој јадења кои сакаме да ги пробаме, ама за Исток милсма дека ќе се проширува бандата расипничка. Драга Кајги не сакам зелено да ми е се`, доста ми беше мајтап за денес. Имам куп филмови кои треба да ги погледнам. Утре сум на акција, а задутре патот под тркала и кај Ипче и Нања ми се јавуваат по 2 - 3 пати да ме прашаат до кај сум. Овие си играат мајтап со нив. Замисли ма, им рекле дека сум тргнала пешки и овие душичиња поверувале, па ми рекоа дека ќе ме чекале со уклучени сијалици за да сум знаела во која соба спијат, ма дај те молам, зар си мислат дека јас не знам?! Се договоривме да се најдеме таму, еврибади свите од свита.

Драга Кајги ни требаат поубави патишта и повеќе ленти за претекнување :pos:

Драга Кајги, ПРЕКРАСНО СИ ПОМИНАВ!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано, задоволства.
На куп и тоа насобрани.
Едно по друго по трето си се наредија полека полека.
Не се бунам не се секирај.
Онака да си знаеш само.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ми зборува убаво.
Постар е.

Имам предрасуди, флешеви, а истовремено би му се фрлила в раце.
Интересно е, атеншн фрик сум, со дијагноза.
Овде, ништо посебно, а?

Некои луѓе, патем, треба да пијат авторитативна шлаканица.
Но, се во свое време доаѓа!
Затоа и боли ;)

Философски камен од душа ми падна, ако не па.
Медејка.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Само да те поздравам.
"Тешка" вечер ме чека. :cug:
Ајт

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Драг Најтвокер,

до кога ќе забораваш дека дури и кога минуваш низ најзафркнатите периоди, спортот секогаш ти бил светла точка? Особено кога возиш точак еден час, па играш фудбал час и пол, па кошарка уште 2 часа... Резултатот? Скапани нозе, но и позитивен дух.
Треба ова почесто да го практикуваш, for old times sake. Си имал живот пред сите разочарувања, а ќе имаш и ПО нив. Само главата горе, и чекори храбро.
И секако, спортот е твој „пријател“.

Поздрав,
твојата искрена Кајгана.

M

MIL

Гостин
Draga kajganke odamna te nemam otvoreno zafatenost e vo prasanje spremanje ispiti covek uvo dodeka e ziv taka vikaat sve knigi u raka inace ne sum vo Makedonija nadvor od nea sum mi fali Edna osoba znam deka Nanette I misle na mene dobra nok na site

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Видов ѕвезда што паѓа и си замислив желба! Сега ќе почекам два до три дена да ми се оствари :vozbud:
:wub:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
^
Ја вечра видов две..
Не замислив желба зашо се остваруваше на лице место.
Пријатно.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
^
На мене секогаш ама значи СЕКОГАШ ми се остваруваат! Обично уште истата вечер али ете оваа желба ми беше малце посложена и ќе треба да почекам некој ден. :)

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Кајги,
го положив америчкиот тест за возачка. Ми остана уште да полагам вожња на автоматик :) Гола вода.

Позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom