Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
9:06 Само што ме изтераа од работа

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга,

Добро бе ! Зошто мора истово да се случува ? :( Првото едвај го прежалив (срце тоа најпаметно.. се разболе и отиде :(), второто беше многу за нигде, диво, тоа избега, ама барем последново бе :( Едвај почна по малку да се учи.. вчера и само си влезе си се избања..:( и се спреми за излагање најверојатно . Ау како ми е жал. По балкони сум цело сабајле, ама ништо нема.. :( Уште се надевам дека ќе го видам негде ..
ГО САКАМ НАЗАД!!!!! :nerv:

Бај.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Ај денес нека не се познава денот по утрото, уште помалце по идиотскиот трилер-кошмар шо те разбудил, може? -.-

M

Mussolini

Гостин
kajgi, i feel like a shit today... god damn... znas, dusevno prazen se osekam od site tie lazenja... nzm dali i uste kolku ke izdrzam se tka da lazam... i uste nesto: Massimo ak tva sega ti u momento go citas sakam da znas oti si edno obicno italjansko gjubre. kolegi i koleski kajgandjiki i kajgandjiki, ne se sekirajte. on znaa makedonski. nema da mu e problem da razbere so mu pisah ak dojde tuka da cita... pozz kajgi...

T

TaMчЕ

Гостин
Драга, многу е тапа бе
аман нека помине веќе летово!
И официјално! Го мразам ова годишно време!
:salut:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Мора само строго иначе ќе те гази кој ќе стигне.
:locked:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
I feel preety.I mean preety in real sense of the word.
Се е убаво.Само што времето ме тера на спиење.
И...можам сама.Комплетно сама,без ничија помош.
That's my challenge:pipi:

Бај.

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга ми се јаде сладолед ама се плашам дур да го стават во корнет чорба да не се стори :))) ПОЗЗ

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Леле синоќа на каква трансоина сум била! И каков прилог сум снимила! И како сум се изнаиграла!
И денес каков текст имам:). И среќна сум! :):) Знам дека овоа звучи некако фејкерски и дека на интернет никој не ги пишува лошите моменти од животот, нити па дека коа ќе стане од сабајле му смрди здивот, ама јас стварно сум енергична и полетна во моментов! :)

I HEARD YOU SAY! HEY HEY!

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,
Денес правев руски капи и ги погодив. Цел комшилук дојде на проба, не се нормални сега ќе идам на темата за комшиите да се жалам :pos: Туку шала на страна, лапот е на еким, па се гребам од кај сестра ми. Не е ич интересно вака да знаеш. Некој не е на нет :( џабе штампам :(
Драга отидов до Бисер на кафе, штом заспаната убавица спие :pos: :pos: ќе се уклучиме после. :back:

Драга чудно е без топот, не знам што да правам!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Јас сум првиот човек што се искачи на Кокино во штикли!
Држ доказ: 40297_421572443742_778933742_4858813_6302311_n.jpg
Потем се понуди еден младич претежно културен и можеше да продужиме даље:
alfa.jpg

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ДџК

Иако од време на време чичко Марфи знае да си се покажи на дело, ич не му се давам бре... Секогаш имам некаков резервен план ако онај првичниот оди јабана. А прибидејќи домашниот есап никогаш не излегува на пазар, решението е во смалување на потрошувачката кошничка :)

Него да не го тупам јас, ионака сум на заслужен одмор. Се читкаме во наредна прилика.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Денес гадно се испокарав со најдобриот другар..

почна по нет, а продолжи со СМС-и..

Ќе видеме што ќе биде за пола саат.. :nerv: моментално сакам да го масакрирам :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom