Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
о-м-г!
Беше едно време кога бевме појќе мали него будали, поискрени.
Интересантно.
Кој се тупи со то да дават премногу шанси,а знајт дека секој нареден пат ќе е полош?
Is she full of herself or what?
Mм,претераја. Заминваам за Аљаска и ќе се радвам.
Класнана ме утеши, ебате законот во образование кој к. сеа најдовте да го спроведвите улави едни.
Стоки.

о-м-г уш еднуш! Зарем пак ќе сум приморана да ги слушам глупине муабети утре?
Не е фер.
Лесно им е да мелат нон-стоп,време,време кое време побогу?
Сакам шо побрзо све да заврши и да си одам Аљаска.орг

Ча.О_о

N

nUt

Гостин
Кајгано... значи дома веќе неможам!
направи ова, направи она... зошто ти да не напраиш? неможам ме мрзи.. тие се секогаш уморни секогаш нешто ги боли.. јас мора секогаш да бидам прекрасно расположена и се да им угодувам. Ми велат како прават се за мене, се за да ми обезбедат убав и удобен живот.. што е тоа? пример? ... ако го сметаат тоа што ми даваат пари за кредит немораат... можам и сама.. ако ништо не прават барем нека не ми кажуваат што да правам со сопствениот живот!!!
и цела недела им го тупам дека сакам да идам на Таксират... цела недела ме одбегнуваат, немало пари, свински грип и слични бакрачи...
Сега.. на братучетка ми и се приодело им плачела дома дека сака да иде и ајде Наташа иди сеа ти. ти сакаше да идеш. е не фала!
доста беше.. веќе не правам вие што сакате.

H

HITCH

Гостин
Чао Дебела :back:

Денес денов ми почна супер, ама некако завршетоков ми е ужас. Неделава почна како што почна и годината со тага, со лоши вести, со загуба, со сето она што ме мачи што не ми дава мир! Да знаеш дека веќе ми е доста! Преку глава ми е од се, преморена сум! Некако периодов не ми тргнува ништо, а баш не сум некој баксуз. животов и не ми е толку лош, само лошите работи ми се случуваат во ист период. Денес се ме нервира. Решивме со сестра ми да појдеме малку до град да се прошетаме, па ако си најдеме нешто да си се подновиме. БРЕ СТОКИ!!!!!!! Ко да отидовме сие пари да си ги потрошиме. па ко малку да ми беше што си ги потрошив парите. си ја удрив и главата сега дремам тука со џумки. Еххххх уште оваа глупост ми требаше. Знаеш Дебела што ме нервира? Ме нервираат луѓе кои не ме виделе одамна а потчуле за некоја работа и милсат дека треба да ме потсетат. Да знам дека е глупаво да се видиш со некого, а да не изразиш сочувство ама веќе ми е преку глава!!! Ко малку душата да ми е стегната па уште тие ми фалат со нивните „утешни“ зборови. знам дека се ќе помине и дека ќе се среди ама кога???
Плус многу ме нервира кога некој ќе почне да ми кажува нешто а не ми докажува ухххххх аман бре научете се или кажувате или не ни почнувајте.
Драга Дебела само да знаеш дека овој лош период чекам да ми помине. Во животот мора да се случуваат добри работи, едноставно мора. Ќе продолжам денес да го читам Сенека некако интересен ми е. Ги има сите одговори кои денес ми требаа, почнав да слушам класична музика. Лелееееее главата ја загубив. како ли ќе се вратам во колосек???????? КАКО????

Чао Дебела!!!:back:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Бла, бла

Не сум нешо љубител на вакви песни, али оваа верзија ме ежи.
Свака част.

N

nUt

Гостин
Кајганоооо!!!
Има една личност!! што ја сакам најмногууу...
ти кажав дека се изнервирав прееска... легнав да спијам...
иии.. најубаво е чувството кога некој што премногу го сакаш ќе те разбуди и ќе ти каже дека Те Сакаа!!
плачам... од среќа.. од љубов!!
едноставно премногу го сакам!!:pipi:

S

StereoLove

Гостин
Драга Кајгана...

Јас болна,едвај одам.Медицинските сестри немаат осет бе еј.Как пуштаат инекции па и ме прашуваат боли ли:nesvest::nesvest::nesvest:
Неможам да ја истрпам таа болка еј:uvo:
Ама ај ке издржам некако,знам.
Заради таа болест не можев да одам на отварањето на новото диско кај базентот:uvo:

Ај доста жалење...

:back:

M

M del Mar

Гостин
Лејди мор
Цел ден некоја хармонија преовладува, и тоа ми се допаѓа :wink:
И сеуште знак прашалник на моите ценети прашања...хм...и никогаш нема да ги откријам одговорите на истите...ај ноу!!!
Мрзам кога ме лажат, а поготово кога мислат дека им верувам...мрзам неискрени луѓе мури :nesvest: а сите се такви се повеќе и повеќе се уверувам во тоа!
Сепак фала им на тие што се неискрени и им го пожелувам истото да им се случи...:evil smile:
Повели :smir:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
јвбчдфвбчсбвичсз

Пријателке, баш беше угодна вечерва. Да знаеш дека баш фино си легнува црвенко, со Тоше како препејува стинг и вајтснејк. Да живее Хардрок, заедно со сите нуспојави. Да живеат педерките од другарки, шо сепак подобри не можат да бидат, и ме корнат од смеење. Се е прекрасно. Да дае судбината да имаш убаво секојдневие, ко моето.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
се' што разум зборува, срце не може да чуе, тралала :music2:
Знаеш кај ќе идам? Не? Епа не ти ни кажувам сега, ќе ти кажам ко ќе се вратам. Ама убаво ќе си поминам, да знаеш, да не ме мислиш :pipi:
А, да, и ја користам оваа прилика да ги поздравам сите кои верно го следат секој мој чекор и ги читаат сите мои постови и (не)соодветно реагираат на истите. Верувам горенаведените ќе се пронајдат и ќе престанат да го прават тоа, зашто стварно не ме интересира. Мислам, нека си пишуваат, ама патетично е ако го прават од причините од кои мислам дека го прават :back:
Ај одам да ручам, па да се облечам и да излезам.
Н.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Цуцо
знаеш дека си се разболев и ми дадоа апчишта :nesum: фак. утре ич не ми се оди на школо и онака задутре не учиме па да си ги поврзам. за денеска не знам што ќе правам, сега пред малку станав и уште не сум до расонет. требаше да одам до кај еден другар ама поарно ќе да е да си седам дома. па кај да одам ваков после и него да го префати и ја крив. до душа не кашлам само по малку си кивам ама ај Даре седи си дома најарно. ја уште спиев, а веќе ме барала досадната :nesvest: о мори мајко кај да бегам од неа. ќе и кажам дека не сакам да ми иде дома и дека не сакам да се дружам со неа ама преку порака. или не ? ај не можам да мислам ми се кива.чао :back:

S

StereoLove

Гостин
Oх мори кајганоооооооо:jaj:

Никому не посакувам да е на мое место па дури и на најголемиот непријател.
Зашто мора да ја трпам оваа болка?
И зашто мора некој да се меша таму кај што не му е местото?како на пример мојата другарка.
А денес се вџашив од една глетка...зашто мора да страдаат невини луге...оф сиротото детенце пискаше од болка.Посакав да му помогнам ама останав немокна.

Ај одам
Чус:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Вака ли држаа ќе праеме? И ШО? Го пушташ дет`то на плаж`та, прво ќе го г`тне сапунот ќе се налапа песок, И ШО?
И нишо, драга... Јајници ако имаш, си наебала.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мутена

многу јадам гомна у последно време, сум се попраил 4 кила...

океј, не испадна ова ко шо треба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom