Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга!!!
леле леле леле...
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
колку само очајни луѓе постојат :тт:
http://forum.kajgana.com/group.php?do=discuss&group=&discussionid=482
ова е доказ мајке ми...неможам и неможам и неможам да се воздржам и да не се изнасмеам сама тука у собава како будала некоја!!! :pos2:
Те сакам ма Важна нели осеќаш дека одкако дојде на форумов животот ми се продолжи :pos2:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Драга Важна-ВД!

Денес сум цел ден пред компјутерот пишувајќи поезија амо за тебе <3
Се срамам да постирам на форумов тоа што сум напишал дека ептен се срамам затоа што не знаеш колку се срамам.:sesramam::sesramam::sesramam::sesramam::sesramam:

Важна...
Ах тоа име
Ах тој став
Ти што го имаш
Кон форумџиите
ПРАВ!

Ти дудлам на тебе
Но не како ти
Дали си тоа
Девојката од моите сни?

Се мислам се мислам
Во кревет се вртам
Леле бе Важна
Како да ти нацртам!?

Како да ти кажам
Дека лижење е права ствар
Со тоа админите ги правиш дар-мар

Среќо моја несреќо
Кај ми дојде тука?
Направи голема бука
Некој можеби и ќе те пука
Но сепак знај
Се молам да ти дојде крај!!!
Досадна си мала
Ова не е шала
Оди надвор врти хулахоп
Да не те сачекам згазам со топ.
Времето е убаво надвор
Ене таму еден твор
Играј си со него
Немој никако со лего
Само пикни ја главата позади
И чекај тој да го извади!
Мала мала сега ти
Оди си од моите сни
Сакам мирно да спијам
И на раат пиво да си пијам

ПИС бабала

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
КАЈГАНООООООООООООООООООООООООООООООООООО :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo: :uvo:
НЕМОЖАМ ВЕЌЕЕЕЕЕ... НЕЈЌАМММММММММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕСАКАМ ИЧ ИЧ ИЧ ИЧ ИЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ :tapp: :tapp: :tapp:
дај бОЖЕ ДА ИЗГОРАТ СИТЕ ШКОЛИИИИИИИИ И ДА ГО ЗАПАЛАТ БОРИС ДА НЕ ПОСТОИ ВЕЌЕЕЕЕ!!!!!
КАЈГИ НЕЈКАМ БЕ! САКАМ ДА ШЕТААМММ!!!!!! :( :( :( : :) :( :( :( :nesvest:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Ден пред празник е најдосадниот ден на работа.Ништо не се случува,а дремеш како будала,наместо да излезеш надвор на сонце.
Цитатов страшно ме расположи утринава па да го споделам со тебе:
Саманта Џонс од Сексот и градот: „Никогаш не оставам долна облека кај маж кај што сум била, затоа што веќе никогаш нема да го видам. Никогаш не се враќам. Затоа престанав да носам долна облека кога излегувам со некој маж„
Ми недостига сексот и градот,пријатели и слични на нив,колку само беа посебни.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми зујат ушите и кивав во рафал едно шест седум пати. Кога дојде и почна да флертува со мене, а мене ми зуе во ушите едвај ја слушам што зборува, ме расположи уште од сабајле :icon_lol:. Ајде реков да направам проверка и да го повежбам мојот кунг фу на нејзе, и беше навистина фино природно и без никакво преправање.
Се сеќавам кога се сретнавме со Т. пред некоја година на сепаре ние тројцата па почнавме муабет што како и се смеевме малку за глупи небитни носталгични работи. И човекот изјави дека одамна се нема така дружено, моментално само се дружи само со никакви луѓе (го знаев тоа) и дека ќе ја памти оваа вечер, го немам видено оттогаш. Денеска се почувствував како него навистина навистина добро.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Драга ...

Убавко време, а уште поубаво е кога во 9 ќе се стане и го имаш денот на дланка. Јас домче си седам со надеж дека ќе фатам книга да учам или во најмала рака да куцам проекти. Сите се на работа или на факултет, а мене ме мрзеше да одам на ова второто, во глобала денес а и викендов така ми помина, се во знак на мрзата. Што си ја сакам шефицата од работа, ни ги спои двава дена :back: А јас си ги искористувам за дремење на нет и зјапање серијалки, уште малку и Шекерезад ќе почнам да ја гледам, само за книга да не фатам.
Убави овие пуканкиве што си ги јадам сега, само да не беа толку солени и устата да не ми набабреше добро ќе беше :icon_lol:
Ми се пие кафенце со другарките бе, све испозафатени денес пу. Ај утре :(
Ај сеа да почнам да куцам за арбитраживе тука, оти лесно не ми се пишува. А и кај и да е ќе ми се приспие и отишол денот, мамата.

Приватно :pipa:

M

M del Mar

Гостин
Лејди :back:
Си го споив викендов башка утре не се учи/работи :baeh:
Внук + пари + хармонија + здравје + х :vozbud: среќна сум кајгано :wink:
:back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга бе ...

толку многу работи сакам да кажам, а несмеам т.е. не дека несмеам туку нејќам да повредам одредени особи што многу ги сакам, толку многу сакам да направам а нешто не ми дозволува. Зошто бе? Зошто постојат такви работи. Ехх не ми е лесно.
Тони ми рече може ќе идел. Нејќам да иде. :nesum: ќе плачам ако иде. МНОГУ!
ете така

:smir::smir::smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Драга Бејб! денеска некако посебно те обожавам...а поради тоа еве ти една ружа-шмек од мене :smir:
Имав преубав викенд исполнет со многу весели лица, добро друштво, многу љубов и нормално одличен помин на Таксират! Успеав од публика да ја шмекнам Сандра Гуано Ејпс! Она искоментира: I Love You! :wink:
Draga Kajgana: Знам знам те видов. Ги штипкаше за гз девојките додека поминуваше низ гужва
Па добро...малце да:kesa:
Инаку...убав е денов бе! А еве сеа една песна од мене за тебе.

S

StereoLove

Гостин
Драга...

Секој ден со иста надеж
Да те сретнам да ми кажеш
Kако може се да престане:nesvest:

Каде одат твојте мисли
Секогаш со чуства исти
Боли ама нека потрае

Што е слатко што те немам
што е слатко што ме н емаш
Што е тоа што да потрае

Кога срцево насолзено
Удира за надеж повторно

Дај прашај го ти твоето
за кого прави место до него
Тоа знае најдобро:tapp:
(ах да знаеше:pos:)

Кајги како си ми...јас конечно оздравев.Можам да спијам на мира.Него тоа не е и толку битно.Не е битно ништо веке нели:toe:Еве овде се справувам со мснто ми се шекнало по незнам кој пат.:nesvest:Ми се смачи веке од се.
Ај да не се жалам.

Ова ли е се што имаш
ова ли е се што знаеш
Ке дојдеш знам
ке се покаеш

Колку добра песна,ме потсетува на летото:)

Ај одам

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Драга,
Денес полагав и си се изненадив сама себе поради тоа што речиси се напишав и добар дел ми е најверојатно точен. Гад дем ит, со мојава немотивација и со моето сериозно неучење семестаров, ептен на среќа изгледа ќе фатам потребен број на кредити!
Утре полагам пак, ама не стресирам повеќе... Сега ќе седнам да прочитам уште еднаш тоа што не ми е најјасно, и - толку од моето замарање со овие грозни изпити. После ќе имам десет дена за да ги спремам другите три. И повеќе од доволно:)
Него.. Отупев за школо.
Ама од друга страна - па и нема нешто друго да ми се дешава! Утре вечер одам да ја славам Светлината, последен ден од празникот е, а јас само првата вечер се расшетав како што треба.
И така

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Ова е глупаво, се нервирам.
Глупости, глупости, глупости!
Ако е ПМС..-.-, ќе биде мноогу смешно!
Фала, пријатно!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Зошто го поминав цел ден во играње кога требаше да учам?ЗОШто зоШто ЗОШТО?!?!
Ај сеа малце ваљда ке поучам.Сама сум дома.Тапа е.Во други случаеви би дала се да сум сама дома.Ама не сега.Сега сакам гужва.Сакам да ми зборуваат луѓе над глава, да ечи телевизорот, мама да се расправа по телефон со комшивките и се остало.Преку глава ми е од тишина.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Уф, се препотив во теретана:).Добро е, истресов негативна енергија и пак сум жива и весела:).Значи што може да ти направи саат ипол вежбање..:).
Како и да е, понеделник сме, почеток на нова недела, убава недела!Денес денот ми летна во една секунда, мило ми е што имам толку обврски и секоја минута ми е исполнета па не можам глава да кренам:).
Све је добро, имам три неисполнети желби кои се надевам ќе се остварат до Нова Година:).
Енивејз, одам под туш, па да ја фатам книгата, од вчера не сме се допреле овај виделе де:).

бебушот:back:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Д.К.

Добивам некоја желба за правење глупости,пак.:uvo:Да,и мене не ми се верува,ама па како да се извадам од оваа состојба во која западнав,на народот позната како дереџе,благодарение на наведените активности.Велат клинот со клин се избивало,па можеби треба да се обидам.

Ама немам друштво,а за се` е потребно друштво,за се`.Изгледа сите станале паметни во меѓувреме.Да не е во мода да си паметен сега,аман?И да даваш изјави од типот "Ми дојде памет".:icon_rollБаш ме интересира како е можно тоа.Си седиш така и оп...памет ти иде,пффф не е ова менструација мајка му стара.Само ако,сигурна сум дека истите тие паметњаковци ќе ме побараат за малку глупирање.И не велам дека ќе ги одбијам,немам такво срце јас,ама барем ќе им ја побијам теоријата за ненадеен наплив на памет.

Изнудив една покана за Нова Година зашто ми се гледаше примамлива,а сега воопшто не сум сигурна дали ми се оди.Генијално,а?
И потрошив пари што не требаше да ги потрошам,на работи за кои не требаше да ги потрошам.

Се` на се`денов е лев,ама и такви треба понекогаш,чисто монотонија да разбие.
Во мојава монотонија очајно ми треба десен,некако сите ми се леви во последно време,а мене ми преостанува да живеам во надеж дека ќе се случи еден таков во догледна иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom