Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ми треба една масажа, значи осеќам напетост кај плешкиве и раменициве не знаеш колку. Ќе си пукам во колено, ако не ми излезе мојот дел за анализирање добар, посебно бидејќи се работи за една од моите омилени книги. Се отепав од думање, сакам се да биде супер. И ме избркаа денес од предавање. :( Глупо се осетив. А тоа сите зборат, ја си слушав музика и си читав книга. :( Ај, нема веза, си ветив дека ситници НЕМА да ме повредуваат. Можам, знам дека можам. Се се може, кога се сака, нели? Ваљда. Аааааа, напнат период, ќе биде, ќе пројде. Не се жалам. Убаво е. Секогаш е убаво. Животот е убав. Само позитивно размислување и доволно љубов и се се надминува и се проаѓа. Е така. Си се олеснив, да се вратам јас на анализирање и думање.

...дива јагода... a.k.a среќна детелинка a.k.a марула (ова последново ми е ново, денес си го додадов во моите алтер ега :icon_lol:)

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Драга....
Неам на кој да се искажам.
Сиве се негде, а Љубица е на истокатастрофално ниво ко мене.
Пак ето ме мене со плачкиве. И после замаглено ќе глеам. И шо имаше врска?
Добро не можам појќе да пишам, битно тешко ми е, то е закључоков. Многу ми е тешко и чекам само да поминит то. Пошо друго решение, не глеам...
Грдо грдо грдо. Чао

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Драг статускво

Абе мене ми е супер деновиве. Боље е само да добиам некоја пари плус. Друго ништо не ми фали.

Ке пишев долг пост али шо фајде коа цел ке беше во шифри...

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Растам. Озбилно. И уште многу работи не ми се јасни.
Месецов е уште шашав.
МИлчо е мил и ми ја допре раката.
Ќе напнувам сеа некј ден со тоа.
Имам спомен врежан на салфетка.
Таа нежна, тој доволно силен.
Така треба, не?
Стомачево пивско. Па шо?
Сношти се гужвав на џез.
Сега треба да преведувам.
Вечер хеланки, јога-вештини, TWEESTER и алкохол, watch out okay?
После ќе го полнам пивсково стомаче и ќе рипам.
Тоа.
Малото не е веќе мало. Таа расте, а мене ме боли.
Нив ги сакам како никој до сега. Годинава посебно и најмногу.
Јас?
Јадам јапонски јаболка во Скопје.

N

nUt

Гостин
Здраво Драга..
Јас пак.. се вратив.
Имам многу да ти кажувам... но ќе гледам се да скратам...
веќе подолго време сум со личноста што ја сакам.. поминавме низ секакви караници но сепак сеуште сме заедно... ветив, нема да го пуштам да си оди.
училиште.. годината не ми тргна баш најдобро.. затоа сега се поправам.. многу нормално дека моите никогаш нема да бидат задоволни со мојот одличен или многу добар успех велејќи дека можам повеќе... но веќе не се замарам со тоа што тие велат, гледам мене да ми одговара.
можеби една од работите што ме прават радосна во врска со училиштето е пуштањето музика за одморите.. имам некаде да си ги изразам чувствата, но гледам да не претерам..
Уште од сега ме прашуваат каде за нова година, но јас како и по обичај решавам кај ќе одам на 28 декември.. не се опседнувам каде, зошто... тоа е уште еден обичен ден..
Друштвото... никогаш подобро.. Имам другари кои што се секогаш до мене и што секогаш знаат да ми помогнат, многу нормално и јас сум секогаш присутна за нив кога им треба некој за разговор..
мм.. мислам дека тоа беше на кратко.. ќе гледам од сега повеќе да те посетувам...
Те Сакам :smir:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Еј,

Нема многу да тупам, само ќе кажам дека гневов и егоизмов сакам да идат у три лепе пизде материне.
Малтретираат други, али мене ипак највише.

K

Kicky

Гостин
Дуња,

“ се` е по старо исто е се` се сменија само срцата две....“ :wub:
знаеш што сакам?
да се заљубам!
ама лудо и да не ми е гајле за ништо!
одамна немам почувствувано пеперутки во стомаков.
ааааааааах......:wub:

Инаку, се` до денес собата ми беше како да поминал ураганот Катрина низ неа.
Ама денеска конечно решив да се фатам за крпата, дезинфекционите средства и правосмукалката и да подзачистам малку.
Си пуштив музиче на компјутерот и врц прц ја светнав собата со неколку потези.

Со едно око гледам што ти пишувам, а со другото гледам Сам дома. :pos:

ајт одам да гледам на раат.....

еве нешто да слушаш...... није мој стил, ама некако песнава ја сакам ......:wub:

J

Johnny Stulic

Гостин
Треба да се живее до 35 години фиксно,вака многумина вклучуваќи ме и мене оставаат се за утре зошто не го знаат тајмингот.
Ако имаш проектирање време кога дебелата дама ќе запее нема да го губиш времето за тоа дали ќе го приклучиш телефонот да се полни или пак лаптопот туку ќе си купиш крстач.
Еве пример денеска зошто знам дека рокот на траење не ми е фиксиран размислував за некој бизарности и заклучив априори дека силиконска цицка ако е добро измасирана е многу подобра од вистинска провисната исто така сетики се мислам дека Бентам е во право и џабе си јадам трици.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
диар К,

збунет сум, не знам шо да прам, а не сум јас тој шо треба да биди збунет и да не знај шо да прај. Интересна работа е зашо стално ја барам грешката во мене , а најчесто не е. Зашо стално јас се секирам за работи шо треба да се секира друг ? I have too many questions and no answers ... Fuck it ...

†GODLIKE†

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ошло све пизду матер драга... Заиста. И официјално.
Момците со стегната груда и цвиќера на профајл пикчр и курвите се шема.

Јбг. Среќен пат. Ќе ви треба. :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,

Ме боли јајникот. Почнувам да паничам, секој пат кога ме боли нешто. :(
Дедо ми е најдобриот човек на светот, како татко да ми е, веќе цел живот. Премногу го сакам! Инаку, меланхолична сум и растроена, со изгледи да заплачам. Сепак, отидов на Таксират!
Сполај ти, колумната и обврските ќе почекаат до утре.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
сега пред малку си дојдов од охрид. си се прошетав малку со казаниве. времево не чинеше баш ама беше добро. сега малку седнав да се одморам и да те прочитам. сестрава в соба не смее да стапне оти кашла, а ја одма паники кревам. не смее да ми се доближи, а не пак да ми зборне нешто. обична настинка е ама мене ми е страв. доста кажував ти како си? вечерва тешко дека би излегол ама ај ќе видиме....чАО

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Holly guacamole!

I iz најдуховит, најтупаџија, најстабилни постови, духовити + умни + саркастични + кул за читање, најинтелигентен форумџија, најкреативен.

Пукнете тие што сте ми дале црвенки иако сте дури двајца!
Си се пофалиф и сеа ми е убо. Сеа у град нема џенѕга шо не ми се сфиѓа.

едит: мојна листа за најфорумџии е на пат од америка, од локерз си ја нарачав за 100 поена.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Плава моја...
Најнајнајнајпрекрасна вечер. Smile=) може комотно да потврди.
Екстра хитчиња, добар алкохол, најсаканите околу мене и журка... Прекрасна петочна вечер. Бегам да спијам сеа, да не ме фати несоницата пак.

Гладиус, over & out!
И официјално потврдувам..:pos2:

Конечно си го видов моето цвеќе..:smir:

Прекрасна вечер.. Пиење.. Друштво.. Музиче мх мх мх :pipi:

Денес одмарам.. :tv:

Те сака

Насмеаната:back:(ама гладиус повеќе:je:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме боли грлото од пивото ќе да е. Некни киога се запивме со братучед ми на маса почна да ми евоцира спомени од погрешните па ми вика памтиш кога ве зачекав осум души кога чуревте марихуана во визба кај бочвите со вино :pos::pos::pos::pos:, доста бе му викам па следи памтиш кога другар ти Ц. го лажеше тој со овците дека ќе го носите кај некоја к*рва за да е*и нешто :pos::pos::pos::pos:, јас не го лажев :icon_lol:.
Добро вистина е ама не е убаво некои работи да се спомнуваат, талибанци ги вика човекот нов, еднаш за селската слава во 5 саатот сабајле пијан гостин им дојде ние сеуште спијавме. Кој е п*чка му стопанкина вика :pos::pos::pos::pos:, да станам прашувам па ми следеше одговор негативен.

Во моментот не се чувствував баш пријатно да се зборува за тоа пред луѓе што не ги знам, се чувствував малку искористено како добра приказна, ама добро братучед ми е и го сакам како брат па затоа не замерив многу......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom