Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д

ДаркхарТ

Гостин
Ах драга моја...
Денес почна да се чувствува пред новогодишна атмосфера на форумов...Се отворија различни теми за резимирање на 2009 година...И онака баш се осеќам вијрд на некој начин...Убаво ми е.Малце досадничко ама ок...Не ме пукнале бедови одааааамна...
Те сакам жолта највеќе... :smir:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Драга К,
денес беше убав денов, се надевам и утрешниот ќе биде како овој:smir:
поуз:salut:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Драга Кајгана

Инспирирана од постот на членот над мене решив да пишам каков ми бил денот.Something's wrong I guess.
:P :)
Ако е вистина дека во четврток се` ќе биде послано со бел тепих,тогаш навистина ми требаат нови нараквици и шал. Посебно бидејќи времето овде е ...''кој ли ти гризе образи''.
Oдамна не сум се чувствувала вака неделнички, со есенција на досада,блага поспаност,мрзоволие,тешкотија да се поднаведнеш и да се почешаш. Niiiice. Само да не ме чекаше цела книга со функции,но и со нив ќе се справиме,впрочем,со што не сме се справиле.
Заклучок- не било интересно да си во светот на возрасните,но барем ќе бидеш дел од добра драма.
Мех. Пмс. Период во кој повторно сакам да сум во градинка и да имам долга коса.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска цел ден си бев дома. надвор само малку излегов и ми студеше. до сега си гледав филмчич. инаку рацеве ми се тресат. не бе не сум остарен туку така требало од апчињата :toe: било нормално. не можам буквиве да ги погодам :nesum: се на се изгледа утре нема на школо па и да одам ќе не можам да пишувам :kesa: не можам да фатам нешто од рацеве. :kesa::kesa: ај да вииддаам што иима нново сттаро кај тебее. чччаајјо :back:

T

TaMчЕ

Гостин
Драгицооооооооооооо...
сонце мое убаво тоа бе..има утре да го искршам мајке мии :nesum: цело лице ми е црвено ...и ме печеее :(:( коњ тој на Тами убаФ хухухух.. а бре..ова не е на арно... колку почесто го глеам ..толку појше време сакам да дремам со него :nesum: али нема :(:(:(
ае и утре ќе го видам :je:
иначе...за шо ти пишав ...хмм..
бреееј забораив шо сакав да ти кажам :pos: ае нвм...
те саккккккккаааааааммммммммммм :smir:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Свиди

Ај молимте кажи и на мама дека не сум бремена:icon_lol:
Едноставно неизводливо е!Или да пуштам и јас писмо во тин шема 'со дечко ми лежевме на ист кревет дали сум бремена?хелп плс':тоалет:
Незнам зш повракам...Ама нека се соземет не` мама сакат психички да сум ја подготвела.

едит:не пикам ни прсти вуста за намерно да повраќам!

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Кајганооо мориии
најубава вечер со сонцето мое :):):)
ја сакам бе најнајнајвише :wub:
иначе до сеа имав и некој гости дома,вино на тони :):):)
и така
ае да те читнам малце идам
позз :back:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
Кајгано, зашо не може секој викенд да биде ваке, не барам многу па (ка на пример секој ден). :lut:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пер, не знам од кај да почнам.
Иам најмалце 3 нерешливи/тешко решливи/средно решливи проблеми у моментов.
Тој најголемиот, се праам фраерка а врска неам како да се носам со тоа.
И се нервирам па. Пеер4е па :/
Ама... убаво ми е. За други ствари.
Сакам да кажам, балансот е увек тука.
А се ме боли пошто не се наспав ко чоек. И заштедив 600 денари на неодење на Таксират. Срање програма годинава.
Знаеш шо друго е срање? Нова година и глупата еуфорија. Те молам никој да не ме разубеди да не останам дома таа вечер.
Мајка ми ми вика дека се глупирам у анти-консумеристички филмови, само не го искористи тој израз :icon_lol: Мајка ми нема врска од живот. Мајка ми све ми отежнува.
Како да им прераспоредиш карактер на 50 годишни луѓе, што не успеале да те напраат копија од нив? Никако. Со селидба од дома и со лажги со опашки.
Друга ствар е шо моите се по гости негде и дома неам ручек ебаго :/
Оооооф... узми ме боже.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Joван ми даде некој глуп цитат и ме убедува дека не сум нормална.
Дека сум требала некои работи да ги направам порано.
Мислам дека ќе напишам книга: “Јован и неговите обиди да ме убеди да направам нешто..„
Штета шо не знае дека за некои работи ме има убедено ама немало можност да се десат.=пп
Инаку, мислам дека нема да ијам срце да ја предадам семинарскава после вложениот труд.
Инаку, во денешниве вести само треав да те известам дека и јас ја сакам Верче, (шо требаше да го кажав вчера, ама не го кажав) и не знам како да го објаснам тоа, ама ете се дешава :) :) :)
И тоа.
Полагам у среда.
Физиологија.
Неам учено.
Лошо.
Сакам да живеам у странство за да зборам англиски.
Ќе се преселам у Австралија изглеа.
Ќе ја сакам Теди.
Сакам пракса!
Тука нема.
Семејна вечера па книга.
лове:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Пројде и еуфоријата таксиратовска.
Ја стареам изгледа, зошто ништо не ми направи пеперуги у мев, и покрај тоа што сериозно ја сакам Џулиет, иако грозно изгледа напати.
Веројатно стара сум одамна.
Или па ми е смачено од таксират.
Хладно Пиво ги гледав пред 7 години, дежаву вчера, ама квалитетно.
Друго... Се прејадов ко свиња сега и ме нервира стомаков што се прошири како казна за мојот лакомштилак и немање осет кога се во прашање тостови.
Имам куп за читање, од Есенин до дадаизам и сечењевеноизам и слично.
Добив впечаток дека факултетов ми е една огромна шарена фарса и се помирив.
Додека имам идеи за спасување на мојот колку толку стабилен ум, ќе можам да се снајдам во животов.
Ми се присака бебе пред некој ден. Така, ми дојде мајчинска желба од никаде нигде. И што е најдобро, не вклучуваше визуелна претстава со Маж. Јас и дете.
Епа така. Влегувам во психо филмови.
Треба да научам една песна, утре одам на снимање. Се радувам, онака, дебитантски.
А денес денов, ми е како оние денови... Кога мислиш дека ти завршил животот на филм во Ш - продукција.
На проба се исфрустриравме и се р'чкавме продуктивно се надевам.
Песимизам во музика не иде. Тоа само за прогнозери на берза.
Е*ате тоа негативноста.
:toe:

Се нервирам, депилаторката ми е на боледување и имам прашуми насекаде.
Некогаш и тоа знае да биде ужасен повод за автогадење.
Но, среќна сум.
Пријатна вечер К.
Медс:pipi:

N

NeMiRnA

Гостин
Уште сто пати да се избањам и исперам пак ќе мирисам на ходници...
Главава тапан ми е,толку време не сум молчела многу одамна,тоа го правам од страв само...нека помине веќе.
Сакам да мирисам на театар за промена и ќе се потрудам да ја направам...а до тогаш ќе склопам некоја комбинација во која ќе можам пасивно да набљудувам.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Шо беше то новогодишна атмосфера? И дали ако не те ословам со ДК, Шенка, Ленка и сл. постов се сметат за офтопик или пост во кој можат да се пронајдат и навредат безброј анти-социјални гикчиња?
Јас арен да речиме, комаро ми е кажано слаба страна, јадев пица, малку се нервиркав, сега слушам уба музика, после ќе легнам за да станам рано. Утре можда и поубо ќе е. Ај...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас сум во тешки дилеми.... да се шишам или не - прашање е сега. Навистина чувствувам дека ми е потребна промена, не можам веќе вака да се поднесувам. Сакам да сменам нешто физички и најдобро за тоа е косата.... Не знам што ќе правам уште малце ќе размислам.
Иначе ОК сум, супер ми легна пивцето и муабетот вечерва. Убаво се осеќам. И дебело се осеќам, ама тоа не е ништо ново. I will be skinny, I will be skinny... ај ова ако си го повторувам 100 пати дневно, можеби и навистина ЌЕ бидам слаба.
Ок, искомплексирана сум. Знам. И, шо сеа?

Ај.

...дива јагода.... а.к.а дебела, но среќна детелинка а.к.а марула

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Се вратив дома жива, здрава и среќна :pipi:
Те тупачам? Гајле ми е, ти си само една портокалЕва страница на која можам што сакам да изнапишам :baeh:
Туку, знаеш што фин беше еден чичко, јас бев далеку застаната да платам, тој кутриот се тегне и ми се извинува што сум морала да пуштам рака :) Ми идеше да излезам да го гушнам :)
Ме претицаше камионче од оние тамчињата, МОРАМ да возам побрзо! Фино ми вика тато-на кривини поспоро, на право побрзо, јас си терам по мое и после :motor: сите ќе ме претицаат. Ај сега ќе се вежбам, 1900 километри некој треба да ги вози :nesvest:
Да, и добро си поминав, ти реков да не ме мислиш.
И да ставам уште некое 4ове43 во постов? :back:
Ај доста ти бев. Уствари само сакав да ти кажам колку убаво си поминав.
Бај (ти мафтам со мрсулаво марамче)
Н.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom