Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Драга

Тек сега прочитав дека сум дужела колумна на Донјас?Каква колумна ај објасни ми или ти драга, или именуваниот член, а за масажата го измасирав твојот почитуван член за возврат да не испадне Красулка после шиткач вака така...
Имаш член со модрица голема колку топка и модра и зелена.
Сега претпоставувам дека преминува во фаза на зеленеење:pipi:
Глеј на добрата страна те обележав:back:
И...Кој со кој се онадуел?
Ова беше само фитбек на дешавките кои не успеав да ги искоментирам вчера, ама затоа еве сега ги коментирам денес.

Што се тиче вчера...Леле мори мајко и поблиску членови на фамилијата...:vozbud:
Ги знаеш оние вечери што знаеш дека ќе ги памтиш цел живот...е таква беше вечерта вчера...unforgettable.
Tenk ju:smir:

Исполнета сум до максимум...can a girl ask more...Никако!
Ајт:back:
Ве изгенерализирав вие што идете со исто такси. Ми се може.

Дуброутро.

Шпонгл он ди ер, типов е муслиман, има песна со оџа, нарафно морав да бидам у веце и принудно да ја ислушам, пред да попие делит. Да, дискриминирам, ми моеш нешо? Не. Епа ќути си.

O, wait. Ти велам доброутро у 4 ипол поручек, па доообро, зависи за кого ка.. 4 ИПОЛ ПОРУЧЕК??? Уф, е не, ти си спиела.

P

PewDiePie

Гостин
Врага.................

Ме фати дожд дете ми еба цц го мрзам.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Ве изгенерализирав вие што идете со исто такси. Ми се може.

Дуброутро.

Шпонгл он ди ер, типов е муслиман, има песна со оџа, нарафно морав да бидам у веце и принудно да ја ислушам, пред да попие делит. Да, дискриминирам, ми моеш нешо? Не. Епа ќути си.

O, wait. Ти велам доброутро у 4 ипол поручек, па доообро, зависи за кого ка.. 4 ИПОЛ ПОРУЧЕК??? Уф, е не, ти си спиела.
Пи точка Ес точка дветочки да ја пофалам Матеа дека има неверојатен талент за масажа и да ја пофалам Мартина дека има неверојатен талент за пијано, клавир и се што има дирки.

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Накиснавме СИТЕ! :pos: За мерак сме сега. Си сварив чајче од праска, се стуткав у ќебе, убаво се облеков и добри вести. Збогум Чироки, добредојде Мерцедесу :vozbud: бар вчера го нагазив да не ми е мака. Па затоа тој ми го даде клучевите без проблеми, јас пак се чудев што ми ги даде без прашање. Па дури инсистираше и кока кола да ме части (и си мљацнавме по едно гиро, ама никој нема поим, сакал да се дружиме малку, одамна не сме си правеле муабет на раат, без гужви). Секогаш кога ми е тешко тој е на врата, МНОГУ СИ ГО САКАМЕ! Пацентот не е послушен, ама се опоравува добро, вујна го ренда секој ден. Убаво што дојдоа вчера, ме релаксираа супер. Драга Кајги, јас да не лажам искрена да си бидам се радувам што ојде џипот, оти едвај се качував и ми се смееа. Сега бар нема да се мачам да го стаам задникот на седиште, нема да се препотувам. Средивме зделката вчера и денес се подновил :pos: Одамна така не сме се смееле. Му кажав колку многу ми недостасуваат дедо и баба и си зборевме за нив и се расположив малку. Знае бато како да ме расположи. Ми недостасувват малине дупци што сакале да си купат плачки од селово хах. Дечкиве се закон, а не знаат ни да зборат. Кога ќе научат има да ме дриблаат... нема да знам кај ми е главата, ама ако ми е, штом сега ги измачувам вака. Знам дека немаат поим што им зборам, ама и со мене така си играле мајтап. Ме зачуди за некои работи кои ми ги кажа, јас искрено не размислував така, ама веќе ги потрошив парите. Да, да, СИТЕ отидоа! Јас ги имав избришано тие пари, па може и затоа толку лесно летнаа. За следната тура направив план, ќе го послушам, интересни совети се тоа. Ми кажа некои смешки што сум ги правела ко мала, искрено се смеев, ама не беше за смеење, греотка баба. Кајги денес ај што накиснав туку и се преморив. Некогаш и да седиш е тешко, а кога не си научен да тепаш време е најтешко. Требаше да се види местото и се ставивме сите, за мерак. Ко ѓупци у мерцедес бевме :pos2: Седнати внатре, да не речам ко пингвини наредени и се ѕверевме ко казнети. Многу врнеше, не ни се погоди времето за прошетка. Чајчево од праска е лудница, многу сакам овошни чаеви. Ај да не те замарам повеќе да си ги средам ноктите ми се испокршија денес. Ко ранет војник сум сега :pos2:

п.с. Не знам на кого да му кажа, ама многу сум исплашена. Комшикава е сериски убиец. Ги убила сите мравки што им влегле дома. Што ли казна ќе ја стрефи за тоа злодело?! :pos2:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Киминела кај си мури, whuz happnin, whuzzup? (Got Patron in ma cup!) ..камо да имав.
Кај мене? Знаеш.. лајтерица.
Вчера бевНе на натпревар! Леле да има така секој ден ќе се трансформирам у денс машина. Многу поттикнуе. Башка убао друштвенце, смеење, коментирање, па кафица..
Нигер си е нигер, каов и да е, си зема прво место за брејк.. али електрик буги бе, Ногу јак декќо.. о.О
Остало - дежа ву со 2-3 изменети чекори, ко и увек. Се разочарав од неколку профи танчери.. фристајл луксуз, везенемање.
Мислам дека ме бидуе за идуЌи критичар. :)
..И друго шо ќе се пофалам?
Епа, бев на шопинг, ама тоа па никад не е ново. У секоја ебана продавница има бар 1 најситен детаљ со животински принт! Видов се : зебра, хиена, леопард, жирафа.. Ае, да не навлагам шо шосвене си купив.
Лавот е во воздухот, but not for me. Не знам шо ми е, станав ладнокрвна према него.. Према се. Не сум заљубена бе, не можам да бидам ко некад.. После она говедоно се сменив 360. To that one person that screw me up for future relationships.. thanks! -.-
Абе, си иам ја љубов и окупација ..2 у 1 :) <3 Ќе си дое се со време, неели??

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Пи точка Ес точка дветочки да ја пофалам Матеа дека има неверојатен талент за масажа и да ја пофалам Мартина дека има неверојатен талент за пијано, клавир и се што има дирки.
Мора и јас да ја пофалам мими за одличната изведба на синглот My immortal via гитара. И да го пофалам ДиЏејов за да убудуќе донесе озвучување (не оние шпион буби).
Да не идам офтопки,

Passed down to you...
Ми ја отфикарија шеската така да останува уше една. Ај се надевам ќе издржи до враќањето назат од одморите. Се осеќам ко Ајронмен у метална маска од тоа шо не си ја осеќам долната вилица. Ај уште 6 дена till the touchdown.

So says Saladin...

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Глупи се!
Најглупи!

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Драга Кајгана

Ретко ти пишувам а штом ти пишувам значи ептен ми бил тежок денот.Ова народот не го разбирам толку е лицмерен и безобразен абе кога имаш гз да бидеш таков имај и да ми кажеш се во лице!!! АКо не ти чини некој заборави го биди достоен на себе!!!!

У пичку матееееееер да одите сите лицемерни и распипани срања!!!!! и подалеку од мене!!!

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.526
Чекаш 3 саати ко будала и место да реализираш 100% од тоа што треба ти само 20% ги реализираш и заради некои глупаци останатите 80% ти остануваат за утре...у курац!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
САКАМ БУМЕРАНГ!

Не сериозно...

U

UniqueGirl

Гостин
Your skin looked so fair and soft I could have licked Corona off it and not complained about the piss taste. Your hair was the clincher. I see curly hair and want to run my hands through it and pull it out in chunks. I took a swig of my drink and stared at the way your fashionable jeans lightly clung to your well-toned ass as the older guy with the toddler stared back at me. I thought about following you into an alley, but I did a half-assed job of shaving my snatch this morning, and first impressions are everything. I watched you until my long-expired contact lense prescription would allow me to watch you no more. My drink tasted like crap.
-.-

Фино бе. Фино.
I need my knife. >.<

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
вечерва ќе уживам во твое друштво. надвор е никакво времео ама и расположениево мое не е нај нај :jaj:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Мила Каи. ( Ова би требало да биде твоето ново, јапонско име.)
Како и што ти ветив, еве го надополнувам изгубеното време.
Имаш премногу теми, не знам која попрво да ја отворам и да искоментирам. Ќе ме доведеш до лудило.
Исто така, ми се допаѓаат твоите членови, и нивните начини на размислување. Поздрав паметни луѓе
Туку Каи, што ти кажував пред некој ден, почнав да ја читам Оркански Височини.
Ех, таа жена Кетерин, ѓавол жена, не ја разбирам ни што сака да постигне, ни што прави. Ама едно знам, дека е жена, и тоа разгалена жена.
Гледам, машката популација преовладува тука.
И така Каи, друго не знам што да ти кажам...
Ќе талкам по темиве како изгубена..
Поздрав мила.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Врнењето не ме стигна зошто сум цел факинг деј дома !! И тоа сама сум !!! Учев информатика ама што да се учи бе дете кога заспивам уз што е монитор а што тастатура и глувче .. Ќе биде супер утре ,опуштена сум . Само што им се чини на тие бе у 7ипол полагам боооооожееее уште очи немам отворено ќе полагам. Соодветна песна за моето идание на каучов е... слоу,депресив...еееееееееееееенддд БЈУТУФУУУУЛЛЛЛЛЛ МАЈ ДИАР ! :pipi:

Те сака
Драма Куин :pipi:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Главава цел ден ми пука..надвор ме утепа ветрон,и сеа уште бетер боли.
Тетекс ми падна со Вентспилс,да се надевам дека ќе ги пројдат !
Требаше утре да идам за Охрид,но братучедиве од Србија заебаваат нешто, и нема ништо од идењето ! Здравје на 22ви Јули ќе идам за Србија.
И то ти викам..утре идам у Ск,со цурата да си славам роѓендан,романтике бе :wub:
Ајт ти биди ми поздравена,и се гледаме у четврток .
Поздрав4е..:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom