Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

море све у пичку материн нека ој ... слушна ? У ПИЗДУ МАТЕРИН

†GODLIKE†

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
лелеееееееее Кајганооо, fucking PMS......"биче срче до колена" - шо вели една моја другарка. I need chocolate...really bad!! и времето, и некоја инфекција во устата шо ме попречува да јадам и зборувам и згора на тоа ме мана љубомора...мене, замисли менее ?!?! арно ти си тука да ти кажам некој лаф-муабет. ех, синоќа шо сон сонив, уау, е тоа богами беше Erotica de Bangladesh! :drk: Aј чао, ќе си легнам, можи ќе продолжи сонот кај шо застана, who knows?

T

Tetro

Гостин
Несоница е симптом кој може да се манифестира како проблеми со спиење, како медицински и психијатриски нарушувања, кои се карактеризираат со долготрајни тешкотии кон спиењето или тешкотии кои престојуваат во сонот. Несониците обично се проследени со функционални оштетувања.......

шо те возам!

Z

ZeroStyle

Гостин
Драга Кајгана
Одам да си легнам зошто денеска ми беше тажен ден:toe:

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Bratche...Tastaturata mi e preebena,jas od nea pobeter...pozdrav bratche...Ak mi bide vaj post posleden,znaj oti e sos posveta ...

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
ДК...
Се што сакам во моментов, е да се вратам дома во еден дел.

До наредно видување!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Ќе се преживее и јас се тешам.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга,
Како што гледаш, денеска рано станав.- Да, ова е мноогу рано за мене! Спанка сум - Па што?!?
И така Кајги, јас станувам, отворам фејсбук, и што да видам, ме разбоцкале луѓево. Ма не сум јас наркоман па да ме боцкате!?!
И јас, зошто сум мноогу лоша, им вратив. Муахаха.
Сега, си се расонувам со моите омилени бендови, Ac/Dc, аеросмитх, СОАД... и си уживам, ај фил лајк а фиш. Ма нее, тоа веќе не е шема, па Ај фил сооу соуу хај!
И така Каи, ме фати некоја криза за чоколатце, ќе одам да си каснам.
Поздрав.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Диар

Веке неколку дена се будам рано наутро во 9 часот,дали сум нормална?Сакам да си поспијам до доцна ама во последно време незнам шо е уствари финтата,а вечерта ми се приспива во 21 часот.Значи не сум нели...знаев:pos: :pos: :pos:,фала на потврдата и јас те сакам.
Инаку good сум,фала на прашање.
Сега сакам само едно врело кафе и една цигара,зошто едното без другото не иде:pipi:

Blah,blah blah
Think you'll be getting this?Nah nah nah
Not in the back of my car,ah ah
If you keep talking that blah,blah,blah,blah

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Добро бе, ќе има ли ден кога ќе се разбудам наспана, кога нема да ми солзат очите за спиење пола саат после станување?!
И пак разочарување вчера, за џабе толку чекав и се прерадував на едно излегување -.-
И да, пмс гази, одамна не ми бил волку опасен и нервозен, и згора на се' лигава сум и ми треба гушкање! Се враќам јас во кревет.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
гледам сите и се жалат дека не спиеле, па ај и јас да ти се пожалам. вистина очиве отечени ми се за спиење, секој момент мислам ќе се онесвестам, уморен сум в крај. како дрва да сум цепел, како нива да сум орал се чувствувам :toe: башка и времево само за спиење е. само врне, вее, а мене ме знаеш зиморлија. замрзнав. в ќебе завиткан, до мене чај, даличинскиот управувач :icon_lol: колку ми е смешно кога го кажувам ова.

-излези Даре народот те чека!!!!!!
а од Даре ни глас ни трага..............

ај ча0 :back:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Шит хепенс...тоа ке биде моја поговорка...
Големо разочарување...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Добро е кога сум толку приземјен и реален.

****Tekstot e avtobiografskii****

Г

Господ

Гостин
Драга Кајгана

Како ќе титка кога ќе го стиснеме копчето?

Тит?
Бип?

Добра тема за размислување денес :raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom