Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
Др.
сите околу мене се тресат пијат чај и такви срања, а јас јадам сладолед. дали сум нормален?

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
^^Нормален си Лав, лето е.
Драга,
Моето присуство на форумов е како откривање на универзумот, секојпат кога ќе го отворам, наоѓам се поинтересни и поинтересни теми.
Мислам дека имам склероза! :toe: Секојпат, нешто ново ми се случува. Добро Каи, не ми се смеј, само се шалам, немам склероза.
И така Каи, се надевам дека некогаш ќе имам доволно време за да седнам, и да пишувам, да пишувам, да пишувам.
Позз.
Твоја
Анат

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа
Добив пофалба од личноста што ми значи најмногу, после многу долго време.:pipi:
Го извадив умникот и дејството на анестезијата веќе престанува па се надевам дека ќе биде се ок...
Ме чекаат уште три поголеми операции на забите, што значи дека ми претстои крваво, Крваво, КРВАВО ЛЕТО!!!!!
Добра вест е што можеби нема да морам да носам фиксна :) Работата може да се среди и по природен пат.
Ме чека возбудлив викенд-тоа е сигурно :) Едвај чекам да дојде 13 јули, да дознаам колкаво е моето „РЕАЛНО“ знаење, па да бегам на одмор.
Ова лето можеби и ќе одам во село :vozbud: На планина! Аааааааа не сум била со векови! БУКВАЛНО! Последен пат бев во 1999, во МИ НА ТИ ОТ МИЛЕНИУМ АЛООООО! Хахаааа ама колку ќе ми биде убаво!!! Чист воздух, зеленило, недопрена природа, изворот, реката...мх мх мх

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
О ти .. убаво ми е денес :)
Си го сакам ма ваков болен, баш е мирничок :wub:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Во животов никогаш не сум се каела за ниту еден ризик што сум го презела,ниту сум патела од недостаток на храброст.
Колку е само добро кога се гледаат резултатите.....:vozbud::vozbud::vozbud:

S

smart ass

Гостин
Драга

Ајде и ја да се исповедам,чунки грешен сууммм:vozbud:

Штета ми се натрупаа обврски...нема да имам време за кајгана некое време-but i will be back:)

После хибернацијата,а и одам на трансорбитална лоботомија.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Какви неуки луѓе има по овој бели свет. Оф.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Кајги, мила моја
Ми настана збрка во паметов, па си останав дома вечерва, да си ги рачистам мислите. Ако успеам..
Туку Кајги, ќе имам мнооогу работа вечерва, имам 35 понуди за пријател на фејсбук :vozbud: Аман бе! Кој ќе стиска игнор! На сите игнор ќе им ставам! На сите!:pos2:
Кајги, гледаш бандини? Јас не гледам, јас слушам. Од што морам!
Толку имам да ти кажам сега за сега.
Топ си, кисче, mwah!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга бе кај си ми заминала најдолу?
ај нема врска.....
инаку денов бла бла беше. излези надвор ќе почне да врне, да грми, влези дома се смирило, пак излези пак истото :toe: нестабилно-никакво.
дома со сестрава војни води, а нема кај да се оди, абе маки. се надевам утре поубаво ќе биде времево, ова не се трпи.

еј почна....ај ча-0 :back:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добро утро.
ПРВ!
ојдех да полагам,последен пат.да скршам нога.
алелуја.
:salut:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Dear virtual public diary,

I'm bored. I just spent all morning watching a VH1 special on Gwen Stefani. I don't know what a Hollaback girl is. All I know is that I want her dead.
Stewie is drunk. He thinks I'm sexy.
Peter is making an ass of him self, as always. He think he can recreate Noah's ark situation by pretending to talk to god.
Lois is worse. She is not stopping Peter.
Meg is in a relationship with her pink vibrator and it's complicated. She broke up with the brown one 2 weeks ago calling him "poop".
Chris is jacking on his new "Batgirl" comic.
And here I am, drinking martini, singing Hollaback girl.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, самр сизн из стартинг...
Одамна не сум се чувствувал вака слободно. Без никаков товар, без никакви обврски и без никакви планови... Сè е завршено...
Сега, патот под нозе и да ги орам Скопје по должина и ширина... Само да се стопли малку... Многу малку...
Одам да уживам во спокојството на престојниов ден...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Диар

Летово стигна ние со тренерки и блузони надвор испаѓаме...за кај е времево бе:tapp:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
дик
јас ако не им речам, не им текина ништо на копуциве :toe:
инаку еве сега си седам и очекувам гости, а за 2 саати одам со копуциве :pos:
ај ча0