Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Под страшно емотивно тресење сум. Ко замајана сум. :(Зожто мора да има убави луѓе? И добри и слатки и све?:icon_conf И зожто сум лекоумна? И глупа? :zid:
И не можам да учам :(
Ми се плаче.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Драга, тешки времиња дојдоа.

Дури ни лигата не успевам да ја истипувам.
Друго треба да пишам овде?
Стига е.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

ја најдов Симона од основно на фејсбук гледајки слики кај цветан
и шо сеа -.-
џабе, незнам шо муабет да свртам...не сум фенсер...
врти сучи - пак тишина...налет и основно и се...сите мислат уште паметот од основно го иам...
башка...КЕ ГО УБИЈАМ АНГЕЛ ЗА ВИДЕОТО ШТО МИ ГО ПРАТИ! ИМА ГРКЛАНОТ ДА МУ ГО ПРЕСЕЧАМ!....или у најмала рака глаата да му ја расцепам ко на тој на видеото...

фалачаопријатно

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

џабе зборам, џабе се нервирам, џабе ми е се ... луѓето се менуваат на лошо. Ништо не е како порано ... сакам да се врати тоа време и за ништо да не му ја мислам.

:smir::smir::smir:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ја сеа као повреден и разочаран навијач на кој екипата му извадила смешни 1-1, откако го истроши цел арсенал пцовки и лични навреди упатени до на реал *******, ќе си се сместам со пивото у кревет и ќе глеам филмој и ќе заспијам таму со уклучено теве. Живо ме занима кога нема да сум кај мама и тато и ќе ми се деси горенаведеново, дали некој ќе ме покрие/пребаци у кревет или ќе ме остаи да скотувам до сабајле.

И потсети ме ко ќе пораснам да си купам мачка. :jaj:

N

navivacka

Гостин
Aбе кајги

Нешто денес не ми е по кеф,мајк ами ме нервира со тоа учење:tapp:ме третираат како мало дете,па не е фер што...
И сега место да се одморам за на факс утре јас треба да и ја исполнам желбата на госпогата и да учам...
Ама ако ке скапам над книгата па да видам после кој ке докаже
И пак се нервирам,не е важно зошто,не се жалам повеке.

Ај одам да те дочитам,ми остана уште малку па да учам

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кгнќе

Интересно ми е да ти пишам како ми поминал денот,а уствари сите деној ми поминуваат воглавно исто:тапа.
Некои работи,едноставно не се ко шо треба,а и нема ни да бидат. Не осеќам,туку знам.
Уф ова е исто ко Нико од "Ангели" шо знајт дека Тjaго ќе умрит,за на крај да се појави пак во трета сезона.
А,да. Најдов уш една причина зошто мразам шопинг во Охрид.
Цел град во исто облечен. Колку е само монотоно.
Си ја замразив и дуксеркана од инает.

..и така ти викам многу ми е интересно:pipi:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Draga Kajgana,

Sakam da znam, nokva kako ljuubis ti,
sakam da znam, o daj pokazi mi...

...itn, itn.
o, ne, ne e haknata noodel, samo premina od drugata strana.:helou:

N

navivacka

Гостин
И пак јас кајги извини амам мора да си олеснам пред да си легнам:tapp:

Прво неможам да ја трпам повеке мајка ми:nerv::nerv::nerv:што и е на жената боже...постојано ми вели учи а како јас да не знам да ја земам книгата...
Второ мојот татко исто така ми оди на нерви,обожаваат да го организираат мојот живот како што сакат тие а не јас...чуствувам омраза,тага,бес моментално...немам желба да учам...........ете пробувам ама никако..........
друго нешто...проклета и да е таа особа која ја мразам моментално највеке...
Животот ми е скратен од "саканите"родители и од таа друга личност за која не сакам ни име да и спомнам а не па да помислам на неа...
Ке се сети ли Тој...семокниот Бог барем еднаш на мене и да ми прати барем малку срека?:uvo:не барам ништо друго,само малку срека зашто ја заслужувам после тие 4 години мака...
И се прашувам дали можам некогаш да сакам после Него?:nesvest:
И дали имам вистински пријател/ки?
Прашања без одговор.Нормално.
Што ке ми е животот ако не сум срекна сега...
А кога ке бидам?
На 40 години?не фала:tapp:
Сакам сега...
Сакам да ми се врати насмевката на лицето,безгрижноиста,среката од пред 4 години,и да,да сакам како порано.Ама се прашувам како и кого,кога сите кои сум ги сакала досега ме повредиле на некој начин.

Ај одам да те дочитам и да си легнам зашто сум изморена од учење,од нервози а пред се од мајка ми.

Фала што ме ислуша

:smir:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ој,

Шопрајшма? Ја го пијам четвртото кафе од денес/вчера/кој и да е ден. Чинам среда, не? Не спиев ноќва пошто ептен е битно да отидам на факс,а ако легнев ќе се успиев. Не знам како може така ни аларм ни гневната ми мајка да не можат да ме разбудат. Пустата ми вика пред некој ден,шо ќе сум праела коа ќе имам бебе и кога ќе плаче у сред ноќ за да цица, а ја ќе спијам ко топ и ќе го остаам гладно :icon_lol: Епа јебига, лек не знам. За заспивање ми требаат саати, ама за станување цел ден.

Него, прати анегдота:
Брачен пар пишуваат дневник.

Жената: 9ти септември.
Денес се разбудив рано, он беше расположен, доручкувавме заедно. Бевме на прошетка и се смеевме цело утро. Се беше во ред... се до ручекот. Осетив некаква дистанцираност. Не сакаше повеќе да разговараме. Беше тивок и повлечен. Знаев дека нешто мати. Има друга. Сака развод. Не му се допадна вечерата. Отсечно стана од масата и се затвори во спална. Не можам да сфатам што му е. Не ме сака повеќе. Ги искара и децата. Бар они да не страдаат ако има швалерка. Си легнавме. Си реков, ај ќе водиме љубов, може ќе се оправат работите. Некако не беше ентузијастички настроен. Водевме љубов, ама беше некако далечен. Заспавме. Знам дека нешто не е во ред, се надевам дека денес ќе поразговара за тоа со мене.

Мажот: 9ти септември.
Вардар изгуби. Ама барем дупев вечерта.

:icon_lol:
Излишно е да ти го изнесувам наравоучението нели? :icon_lol:

Ај оам да се спремам за на факс. Ваљда нема да уплашам некого со подочњаков.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Добро утро.... :му се спие многу: Ме утепа ова нафталинов да му се сневиди, во соба. Ај зеам ташЊата и идам у читална. Ќе биде долг ден. :pipi:

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Вчера беше лудница ден.

Прво бев утепан од патот и око не склопив. Тој ден не фатив ништо, само го пролежав, дури не ни вежбав. Понеделникот исто бев уморен така да одлагав до последен момент.

Во десет вечер ме фати с'клет дека време веќе нема и ако не почнам одма нема да стигнам ама воља за работа нула. И така седнав уклучив фотошоп и со мака направив две визуелизации. Добри испаднаа ама уште 8 треба. Си викам нема проблем ја имам цела ноќ ќе стигнам. Презенатацијата е во 13:30 секако стигнувам, не ми е прв пат :).

Ама, во 1 ноќе почнаа очи да ми паѓаат, концентрација нула и си викам, оди да се наспиеш инаку ќе бидеш ко зомби на презентација, ем на туѓ јазик ќе збориш ќе личи на ништо а да утнам не смеам да си дозволам.

Го ставив саатот на 6 да ми ѕвони ама станав во 8 :). Од тогаш турбо и завршив во 12:30, сепак на време. Викам такси и таксито касни, каков баксуз :tapp:. Стигнав на презентација со 15 минути каснење а ме чекаат 10 луѓе, резил! Направив тужна фаца и им викам ми укасни таксито. Се насмеа проект менаџерката и вика, ништо де, битно дека дојде :).

Како и да е помина супер успешно :). Само дооолго траеше, 5 саата. Секој ѕид, секоја станица или модул до детал разглобени, зашто вака зашто онака, окап. Сепак вредеше, мојата прва комплетно самостојна работа и знам дека ќе испадне супер, ќе биде добра референца.

Сабајлево мал одмор а после таблата, фактурите и меморандумот.

Пс. Пријателки и пријатели, не бидете тужни пошто секогаш може да биде и полошо :).

M

M del Mar

Гостин
Драга...
Како што реков ден за ден се живее :pipi: моментално си чекам да дојде време да се спремам и да се упатам кон школо!Конечно и јас прогрес во школо да видам, редно време беше!Иначе деновиве море кај деновиве неделиве натаму наваму сум цело време и да ти кажам ми фали една прошетка :pipi: ова жолтиве есенски листови ме исполнуваат не можам да им одолеам...
Имај пријатен ден и остани во такво расположение :wink:
и патем да си го поздравам другарчето saber rider и да му се заблагодарам за се што направи за мене :pipi::back: го сакам како брат драга :wink:

Заборавив да ти кажам дека преку таквото ми е од луѓе што само ги коментираат постапките на другите а не можат да си го видат тилот и да сфатат всушност дека имаат сериозни проблеми и комплекси и се бетер од особата која што ја оцрнуваат!Едноставно нека си гледаат за себе и нека не го јадат оброкот на другите...

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Драга Кајгана,
некои луѓе навистина не го совладале својот пост-тинејџерски период, па уште се однесуваат како такви.
Свашта.
Ај чао.

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Хелоу dear Кајганче...

Епа вака...Денека мислам дека ми е најнајнајнајнааај(до бесконачност)лошиот ден у мојот посран живот во целост. У школо(да му е*** мајката) се испокарав со професорката физика, леле неможам да ја смислам, ќе и го извадам црниот дроб некој ден...Оваа нашава караница до директорката дојде...Па мислам стварно какво е тоа понашање од неа, да не сум јас на патот најдена па на мене си лечи комплекси..БУДАЛА!...Од сега па натаму нема усно да не испрашува и со нас ќе била само во службен однос...Нека пукне...и најлошо е тоа што јас сум претседател на паралелката и мисли дека јас сум го организирала бегањето од нејзиниот час, а уствари не дава да и се докаже дека тој ден не бев на школо...Па дефинитивно има психичи проблем женава...Мажот ја напуштил, она е крајно исфрустрирана и на нас си лечи комплекси...то је то...и сега потпишуваме петиција за да ни ја сменат..Односот професор-ученик и е за никаде:nerv: Ја мразаааааааааааааам наајвише на свееееет!!!:violent1:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom