Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ј

јовица11

Гостин
Драга, каква ноќ...:eek:lee:
Толку од мене, преубаво ми е за да останам на компјутер.

N

navivacka

Гостин
Kajги

Денес планирам да учам,нема заебанција :nesum:
И веке не ми е гајле за ништо(се тешам)
ми недостига една личност:kesa:
И денес пак сум нерасположена
И така

Ај ке одам да те дочитам

Zoo

лошка
Член од
14 септември 2009
Мислења
39
Поени од реакции
9
Мури
Треба да направам пејст на претходниот пост али не е долично па затоа ке напишам нешто со нови зборови...
Ти текнува за стравот од губење?Да?!?Епа исчезна, од проста причина што се соочив со него и ја изгубив играта, а богами и битката!Но нема простор за луксузирање со самото тоа што ке се откажам, не, НЕМА ОТКАЖУВАЊЕ од ништо поготово од она што се сака!
Се присетив на некои стари болни спомени кои што ја раскопкаа раната и ја посолија и како ефект од сето тоа таа запече, но тука се и убавите спомени кои што за прв пат у животот ми ги наполнија очите со солзи од среќа, чинам солзи радосници ги викаа, така?!?Бев среќна драга:pipi:, навистина
И да ти кажам право размислувам да се вратам на старото темпо на живот, да се вратам во оние готски и мрачни денови, да се вратам на лошиот пат по кој што чекорев а ме отргна една персона, но не, тоа нема да се случи, продолжувам да чекорам по новиот пат со главата нагоре и од моменти на моменти ке фрлам погледи надоле да не пропаднам во некоја шахта, полна со ...бљах...ме разбираш, афкорс!?До моментов живеев за НЕШТО, а од моментов живеам ден за ден, ке се тркалам некако како знам и умеам, какво е такво е мое е!
И повеќе никој не ми треба и со ништо не се замарам!
Самодовербата се искачи до највисоко ниво и ке звучам себично, ке гледам само за мене, но исклучоци секогаш може да се направат, зарем не?:wink:
Знаеш, дека сум по природа насмеана личност, што и да е како и да е јас сум насмеана, во моменти кога не ми е до смеа сепак преовладува насмевката на моето лице, но смачено ми е од тие фејк насмевки кои што ги споделувам, но тоа е што е, дел од моето секојдневие што ме исполнува...
Обидот да го доловам нештото што го чувствував и чувствувам беше неуспешен...но сепак длабоко во себе знам како стојат работите и само јас знам што конкретно се дешава во мене, за среќа никој го нема правото да прочепка во мојата внатрешна индивидуа, те излажав само една личност знае дел од тоа нешто...:wink: афкорс јас дозволив и не се каам!
Ме мачи и фактот дека сите те гледаат како предмет за искористување кој што откако ке биде искористен го туткаат како безвредно парче хартија и фрлаат слободни шутеви во кантата па сеа зависи од среќата или ке влезеш во кантата и ке се спасиш од се или ке останеш покрај неа и ке те погазат и пошутираат уште малку...
И да добрината смрди, тоа ти го имам кажано!Искуства по искуства се нижат и сепак ништо од моето очекување да станам лоша личност и да го прегазам и ишуткам сето ѓубре кое што ке ми го попречи патот кон среќата...спрема една личност никогаш нема да можам да се однесувам злобно...

Остани во пријатно расположение драга, идам јас да си го испијам утринското кафе сама, како и вообичаено(се навикнав многу работи да ги правам сама),одам да си ги решам проблемите и патем да уловам некој убав момент, сепак животот е прекрасен и знам дека се сложуваш со мене!:wink:
И не се труди да ја сфатиш суштината на симболиката на напишаното, доволно е јас што ја разбирам!и сето ова напишано е последица од моментална инспирација која што морав некаде да ја искажам...не ми замеравај драга!

И се извинувам за првиот и последен огромен пост!отупев, знам!:tapp:
И бурични во дискографијата на металика и слушни си ја sad but true!
За крај видеово...
ова песничкава има јака квота :)

самдеј, кога сите проблеми ќе бидат решени, се ќе биде добро, а кога ќе се достигне ризичната состојба тогаш и гребката може да се искористи...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Драга мила кајгана :)))

Одамна не сме се слушнале. Арна ли си, жива, здрава?
Ја малку не бев арна, проблеми ова-она, плус колоквиумска и материјал за учење еден тон ама ОК е... имав три дена слобода да се средам и вратам во нормала. Одамна ме немаше како вистинската Јас, се надевам дека нема пак да се изгубам во времето :kesa:

...и да се вратиме на темата. У суштина драга, јас сум ти по underground тип што значи дека мразам се што мнозиството сака вклучувајќе и поголеми празници и собири и еден особено битен детал- мразам снег. Арно ама, сабајлево кој станав и видов дека не да врне туку истура кај нас снег, да бидам искрена се изнарадував и сега сум си среќна и весела. Поентата ми беше дека нешто сум се измрдала драга... Му се радувам на снегов, сакам да чекам Нова Година, сакам да дојде Бадник...wtf? Што се случува тоа со мене драга :pos:
Ќе да сум остарела...

И за крај една песна која ме асоцира на првиот снег ( btw песнава е исто така поздрав до некого кој се надевам дека ќе прочита :pos: ) Повелеле:

http://www.youtube.com/watch?v=HJEySrDerj0

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Првиот ден бог го создаде интернетот. После тоа бог реши да го заебава Сашо четири дена, т.е да му ги кине нервите со несветење на зелената божја диода од модемот. Петиот ден Сашо го прекина пустинскиот пост...И би интернет! Но како гласи една од божјите заповеди- "Не убивај". Нема да го убијам богот, туку христијански ќе му простам за искушението. Културно го отерав во на мајка му рупата, и продолжив со благодетите на интернет-пеколот.:motor:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
го глеаш времено?! Се мрднало скроз на скроз, кај од сега му текна снег да врне бе ооо. Нека престане да врне, до утре да се стопи и не сакам да го глеам уш најмалце 20 дена. ЈАСНО!
Туку остај тоа и ја не чиним, ми недостига некој, некој кој сум го видел еднаш у животов а се осеќам ко да го знаем цел мој живот. Чудно е знаем и ја се чудим, никад не ми се десило ваке до сеа.
Туку боље да идем, да се спремим со зимска опрема заш снегов не планира да престане да паѓа изглеа.

И да ти даем еден совет: не пикај у џеб цвет кој сакаш да го дадеш некого, заш може да му остана само 3-4 ливчиња на него и да се испосрамиш. Од лично искуство ова :pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

НЕ МИСЛЕВ НА la loca!!!
убеди ги...ме нападнаа!!!
НЕ ЈА ЗНАМ la loca*!!!!

*не дека нејкам да ја запознаам...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Конечно да ти пишам драга моја и единствена..

Преубав ден ,надвор си врни а јас дома сум си пред компјутерот на топличко..

Поздрав..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
се потешко и потешко ми е на школо :nesum:се чувствувам како прваче, ни ми се фаќа книга по ништо ама апсолутно по ништо, а за утре печен сум по најтешките предмети :uvo: сакам да го завршам веќе еднаш ова проклето школо. не се издржува веќе мајке ми :toe: еднаш пак си викам ај ми е гајле шо 1 сум добил, сум добил што да правам еднаш се живее, затоа немам време цел живот да го поминам во секирации за школово :jaj: ајде чао ја заминав да си се возам со санка и да си правам снешко :vozbud::vozbud: да бе ваму си му ја нареди снегов од сабајле непрекинато врне. ае заминав да си играм безгрижно :back::back:

I

InF3cTeD

Гостин
Драга

Денов жими мајка...ми почна бедно со тоа шо за малку ќе се успиев за на работа па и кога станав шо да видам...надвор цунами,дува врне времево споулаве и цело време врне и нејќе да запре...ама се заебало ако мисли дека ќе ми расипе расположение...ајт отидов на спиење

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.100
Поени од реакции
74.919
Лошо ми е мори..... Кај сега најдоа да имаме колоквиуми, ништо неможам да стигнам да научам, али кој ми е крив што чекав до последен ден:nesum:
А и лошо ми е нешто , уште сум настинат а и нешто се јавуваат проблеми со срцево прескокнува:nesvest: Ај само кратко кајги да ти пишам и идам пак :tapp::tapp:
Чаос:uvo:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ми фали...
Ептен...
Едина личност ин цел сфет шо може да ме разбере, шо праиме исти работи во животот, шо се смееме и плачеме зашо така ни дошло, шо секад може да се оправдаме и вадиме за се, исто презиме носиме, исти работи сакаме...
Па не е фер, стварно...
Пред сите морам да се правдам за се, и единствената личност пред која не морам е на миљоооооооооон километри од мене..
Може ќе ме искара зашо сум бе сум била импулсивна коа требало...
њњњ.
Ми фали..

И Зајчето ме линкна до емо песни, така да емо сум денес...
Држ, емувај и ти =пп

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Драгоева

НЕ МИСЛЕВ НА la loca!!!
убеди ги...ме нападнаа!!!
НЕ ЈА ЗНАМ la loca*!!!!

*не дека нејкам да ја запознаам...
а си прашал она дали сака?:nesum: не бе се шибам никогаш не е доста од пријатели и ширење на познанства:helou: ќе биде и тоа...

иначе кајги ја да ти кажам многу ме расположи еден пост што го прочитав :vozbud::vozbud::vozbud: ќе пукнам од радооооост
MISS U 2!!!​

ај ма направи да го видам побрзо пак и пак и пак ајде те молааам!
знам дека можеш...хихихихи
ај почнав да се губам ајт поздрав:back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Брчи компјутеров како трактор дури да крени работна температура, јас веќе имам.
Ретко даваме на поклон и продаваме од лаченото вино и тоа е само за специјални прилики. Му продаде татко ми на еден негов пријател за славата и сите таму што имаа пиено дојдоа по вино кај нас :pos::pos::pos::pos::pos:.
Па следи не мора шест кила еве три кила нека бидат :pos::pos::pos::pos::pos:, па следи објаснување немаме за продажба ова она. Потоа друг јас со препорака идам :pos::pos::pos::pos::pos:......
Заеби преса во теретана, ако се ниша бродот доволно сум напијан, ако сум стабилен на свои нозе тогаш не, моментално бродот плови по мирни води ама рано почнува вечерта во ова време :icon_lol:.
После настан во ситни саати одиме на пејачка, таму не една три-четири во корсети оди песна Мало виски мало кокаина, леле леле рскоти плускоти околу пејачка па ми дава знак со прстот таа (биди мирен). Се држам за шанк се ниша бродов у пичку мајчину ураган петти степен, одам да мочам направо обезбедувањето трга од пред мене маси и столици, широка пољана само за мене :pos::pos::pos::pos::pos:.....
Смарт асс овде книги подаруваше ако некој сака и ако се погоди прилика да се видиме или било како можам вино да му поклонам мое домашно со мерак правено.....

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Д.К.

Денеска се разбудив со извесна доза оптимизам....Да,знам:icon_roll:icon_mrgr,заради тоа и снег заврна,јасно ми е.Но,како што минува времево полека се троши.Кај мене никогаш не се знае,никогаш не сум на чисто што се вели и може да изненади во последен момент,но попаметно ми е преостанатиов оптимизам да си го испратам со здравје оти ме нервира веќе,ме оптеретува непотребно.

Друго некако.....за временскава состојба ич не ми се коментира,а баш на вакви проблематични денови имам чест и привилегија да се расправам со дибеци,труби и тенекии од луѓе.Може има и некоја логика ова,треба да најдам некоја утеха дека добро е барем што не сум до толку неандерталка.Или не,уствари најлесно е во вакви моменти да бидеш токму тоа-абдал,со еден збор.Да најдобро е,ами на крај краева не е за џабе речено "На слепото пиле Господ седело му прави".

Имам некои проблеми,во случај да не стекна таков впечаток од постов:icon_mrgr,и не ми се допаѓа темпово на разрешување,да бидам попрецизна ме убива.Да беше до мене не да го убрзав,туку досега ќе бев или во некој ендек или на прав пат излезена,ама не е...

Ај додека има надеж нема место за очај,јас не сум ни близу до очај,па не биди ни ти ти се молам:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom