Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Драга кајгана..
Каква неправда ми се деси значи,ке пукнам не можам да издржам..зашто увек мора такви работи да се дешаваат и тоа пред мои очи..кај се бориш и молиш за учење ејјј молиш да учиш,а некој се изиграва со тебе..али ај ваљда ќе се потсмирам,ќе се борам уште!позз:wink:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Хелоуу
As u can see, I'm alive!
Оо да. Знајш, и задоволна чак. Се надмашив минатата недела. Да ти кажам на шо потрошив 5 сати немат да ми вервиш и ке се цепиш од смеење. Зато не ти кажвам.:baeh:
Него, главна реч иам сеа. Кој ко мене бре. :pipi:
И така, со Миленка прајме планој, арно ама никако да запалет моторите, па да трнит работата. Милке, пред вас ке сме, соочи се со вистината :baeh: :pipi:
Тој....Сонце, душа. За две недели сум била роденден. Ќе го изедам бре. Само да се попрајт сеа, нишо друго не е битно. Ќе е добар, мислам морат да е добар! Ќе се карам иначе со дедо Господ! Да знајш.
И така Кајгано, еве со Евгенија ливче уплативме, држи среќа зш само на ептен гзничка среќа мојт да влезит она ливче! :pos:
И така, биди поздравена, се читаме :back:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Кајги...

Го сакам Милито, го сакам Снајдер, го сакам ИНТЕР!!!

(а, да, и стандард, го мразам Станкович...)

PAZZA INTER AMALA!!!

Поз4е.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

знајш, ептен сум несигурен во себе пред „настап“ или какво и да е соочување ...
се си мислам дека ќе се испосерам , дека ништо нема да излези ко шо треба, дека сум се трудел за џабе ...
а најјако е шо од ко ќе се соочам со работите стално добро испаѓа све и стално добро се снаоѓам.
Ебати глата шо ја носам мора стално да мислам на сите можни изходи за секоја случка ? (ко пишам сите можни исходи претежно мислам на неуспешни)
:)
Јебига, мора некако да се попрај ова :).

Бтњ симпатична вечер беше :pipi: ... :back:

†GODLIKE†

К

кременко

Гостин
Драга го пишам постот и после пола саат сакам да се избриши како што и пола мои постови се избришани од тука:smir:

Интер тепа, а ја незнам како сум уште жив после тој натпревар , али тоа е Интер :pipi:

И прво место сме, друго неам за фалба, 3 дена ке бидам сам дома, али че издржам

ае шетај ја мечката и не заборавај го тоа горе што го пишав
:helou::smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Леее од кога не сум пишал овде. :D Иначе добив прва плата у понеделникот, добив прва петка после 7 теста у школо и таке :D

N

navivacka

Гостин
Kajги...

Сега се ке ти пишам што ми лежи на срце и некој ден не се конектирам никако.

Сакав до пред некој ден ама сега сум збунета...зашто не може да разбере?:tapp:
зашто не можам да го заборавам и покрај се?
Проклета да сум:uvo:
Ма нема причина повеке да се борам за него.
И оваа битка ја загубив зашто сум многу наивна,зашто секогаш се заљубувам во погрешен.
Ке ми помине...мора
Ги изгубив и другарите/ките,а зашто?заради него:nesvest:
Ја се откажувам од љубовта дефинитивно...не сум за тоа.
Животот ми се скрати од тие нервози,што сторија од мене?
Од весела девојка која не ја интересираше ништо до сосема искршена на парчиња.

Ај кајги фала што ме ислуша...и кој сака нека ме чита кој не не мора...
Се вракам во подобри денови(се надевам)

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драгичкааааа

Пресреќна сум! Братучедка ми денес се верија со дечко и. Срцки ми се, многу си ги сакам. Едвај чекам да дојде датумот за свадбата, ќе мавам шамари хахахахаххаха златно деверче дури жал ми паѓа :)
Ај одам полека да те разлистам и да си помуабетам со златушот :)

п.с. Ве сакам ситеееееее :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Сум претерувала...аииии:
Кеј, од денес веќе нема...:icon_roll
Ќе се однесувам примарно!
:angel1:

Отидов да полагам сеа...
лове:

Сеа приметив дека смајлито е крстено ангел1
:pos: :pos: :pos:

M

M del Mar

Гостин
Драга

Крај на крајот!
Идам да средам се остало послем спиење и накај школо
Посакај ми среќа на тестот и така!А да и конечно иам една 5ка у дневник :pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кајганоооо
кај си бе? ја еве сега си идам од школо малку порано му ја киднав оти беше досадно :toe: сега ми се јаде ми се рика. ме мрзи да си ставам за да јадам :kesa: а сам сум дома мра сам да си мачкам ајвар :jaj: ај да не почнам да голтам букви заминаХ ја да јада после ќе навратам опет :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Кажи колку е убаво во ист ден да полагаш колоквиум, да те нападне екстремно нервозен човек а ти да се мислиш дали да го пријавиш у полиција,ама решаваш да не пошо ако изгуби работа нема да може леб дома на семејството да му носи и после се тоа да имаш психометрија...
Фенси нели...
Ми завидуваш. Знам!

:back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Хахахах.
Оф мори мила мајчице. Толку си се смеев на сопствените неквалитети вчера, тоа е дури трагикомика.
Прво, на некои песни звучам како недоделкан маж. Некои се дотаму ок што не ми се ни верува како ги пеам, а на некои песни и ме нема.
Но, ако самокритика од секогаш сум си љубела, па така и овој пат.
Нема да лажам ако кажам дека дури и ми падна на памет идејата дека не треба веќе да импровизирам него здраво да седнам. Е, откажување не доаѓа во предвид.
Знам дека можам.
Колоквиумиве ми се ок, знам што треба да читам, не знам од каде сето тоа ќе го набавам.
Одам да се видам со либето и да акаме низ Ск.
Патем, три дена константно чувствувам мачнини и болки во јајник. Плус ми се гади, не можам мирно да спијам.
Ми заврши мензисот, не сум трудна.
Што ли ќе е...
Меланхолизирана апатија ради есенското ништослучување.
А некои ни толку немаат.
Автоќотек денес.
Реков, самоизолир реторички.
Медс, пуна витамин Ц и смеа жалостива.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey моментално ништо не барам,а све ми се дешава и тоа непредвидено и ептен ми е интересно право да ти кажам :сисвирка: .Мислев дека јас си го контролирам животов ама у последно време ко некој да ме фатил за врат и ме влечка наваму-натаму :jaj:.
...Знам дека грешам за една работа ама повеќе би сакала да грешам,отколку да бидам во право!
Ми фали топлина во мускулниот орган што пумпа крв :тажно:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom