Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Прв ден откако дадов отказ на работа, се изнаспав, ден поминат во пижами со лаптопот в кревет, после долго време денско кафе со саканата, ќе гледам филмови до сабаље, играње карти со пријателите до касно и миљарда други работи.
Е вака се живеело бре Драга

Jolene

принцеза
Член од
31 март 2014
Мислења
151
Поени од реакции
398
Драга,
Кога ќе престанам да се надевам на невозможното, ќе сум во состојба да го поправам реалното.
Мечка страв мене не ме страв. Со лесно нека ми е.

П.с. ете мене ми се паднаа сигурни за ексерното :D. На иста среќа се надевам и во втората рунда.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

у случај некој да се прашува оти у животот работи за 200 евра у Македонија, или ќе работи за 3.500 франкови у Швицарска, или за 1.500 долари у Америка, со кои одвај ќе врзува крај со крај.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Една мала личност во буквална преносна смисла на зборот и психички и емоционално а богами највеќе во однос на физичкиот раст ( Gimili од господар на прстените ) кај нас попознат како бетмен велит ме блокираааааааааа на фб, шо да праам сега јас кутриот.
Абе како ќе живеам без онакви мудрости ? Па тоа инвентивност па тоа Ентелигенција па еден хумор со прашањава за екстерното, шо му бидна одеднаш НЕ ЗНАМ ве молам во мое име пршајте го шо е работава зш немоам појќе немоаааааааааааам ПУКНАФ ВЕЈЌЕ.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Dear koga ke ti rece nekoj ne kasni,ispagas porano I go cekas nego veke 23 minuti...

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

M

Moon Child

Гостин
Драга... За некоја минута го напуштам овој смрдлив и посран град, а за околу 2 саата оваа посрана и утепана од Господ држава.
Се надевам додека ме нема, момците од Торес типс нема да лумпуваат по подфорумов :pos:
Edna godina i 1 den pomina otkako se preseliv i otkako zivotot mi se promeni na sekoj mozen nacin.
Pred skoro edna godina ja najdov ljubovta na mojot zivot ovde, i ni sekuda ne se dvoumev treba li, znaev deka e toa vistinski i edinstveno. Tuka go zapoznav covekot na mojot zivot so koj resiv da go pominam sekoj eden moment, vo bilo kakva situacija.
Pred edna godina otidov razocarana, ostavajki se zad sebe bez da znam sto me ceka. Ostaviv se i otidov. A najdov se. Tuka go najdov moeto se. Mojot Dejan, mojata smisla za postoenje, ubavinata na mojot zivot, ljubovta na mojot zivot.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Бре што ќе беше тоа цел ден да се виси на прозорци и на балкони,и само да се оговара подвижни камери ебате.И одма дома на твојте аа го видовмо со тој и тој,кој знае кај идеа,имаа нешто у торбата сигурно пак алкохол носат.Наместо тоа боље да си ги приберат нивните 16,17 ќерќички,кој се пукаат со браќава,и со постари и од мене,ебате неизживеаните.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга.
Не дојдов со намера да пишам нешто. Најмалку па нешто поврзано со факултет. Ама гледам на некои им пречело тоа, па...
Учам моментално Експертни системи. Стигната сум до Невронски мрежи. Тоа е осмо од вкупно 12 предавања. На секои две предавања правам пола саат пауза со чаша вино и цигара. Кога ќе завршам со теоријата ќе почнам со решавање задачи. Python и Clips. Полагам во среда.
После тоа имам една недела за да го спремам Калкулус 3. Викаат грд предмет бил. Мислам дека сум единствена во групата што го има земено како изборен. На останатите им е задолжителен, па мораат да го слушаат. Викаат не сум била нормална. Ама ако. Мене ми се допаѓа да не сум нормална. Предизвик ми е.
После тоа уште една недела имам за да го спремам Оперативни Системи. Е тој грд ми е. Не дека е толку тежок, туку едноставно не ми е по ќеиф. Ама планирам да го исчистам конечно оваа сесија.
Ако ги положам сите три, септември ќе ми биде уживанција. Или барем 2/3.

Ќе пишував уште, ама ми завршува паузата за 2 минути.
Бај.

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Хелоу, Драга!
Никој несака да гледа филм со мене...зашо гледам со англиски превод. Обратна сум била.
Епа така ми е убаво. Како ги слушам, така си читам. И баш ми е кул, сама ќе си гледам. Барем нема кој да ми ги јаде пуканките :cautious:
Еј, пуканките ми се свето нешто. Заштитен знак на желудников. Омилени грицки. Можам да ги јадам во неограничени количини. И никад нема да ми здосадат. Дааа...и можам да ставам сол колку сакам :свиркам:

Иначе, знаеш шо е успех? - Да ги заразиш твоите дома со некоја серија, и сеа да не помислуваат на турските чуда шо до вчера ги слушав на цел глас низ куќава. Ја гледаат The exes...и се понашаат ко тинејџери.
И сеа знаеш шо е нервоза дома? - Коа ке заглави Фокс лајф и нема да им пуштат превод. Е тука се валкам од смеа. Седат и гледаат ко мачори у телевизорот и нишо не разбираат.
Кога ќе ме викнат со нив да гледам...знам шо е работата. Нема превод! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom