Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Прво правило: Никој нема да те сака колку домашните твои и да те разбира колку домашните твои.

Второ правило: Да имаш доверба, значи да си веруваш првин самиот на себе, па потоа на другиот.

Трето правило: Редиохед се константно специфично-недефинирано убај, и ми ја ранат мачнинава која со ништо не си ја заслужив.

.............There was nothing to fear and nothing to doubt ........

S

StormRage

Гостин
Кајг
random thoughts од накиснати улици, онака уз цапање до дома: двете последни жени во мојот живот имаа исти телефони, едната тестираше нејзини андроид апликации, другата си ги сликаше цицките. :icon_mrgr: да не знаеш за што треба да се користат телефоните веќе :D

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Јухуууу :D. Конечно и јас да бидам на прво место. Се изначекав за вакво нешто од 6то одделение, ама вредеа сите часови и часови напор потрошени в сала. Се надевам дека ова ќе биде само почеток на долгата низа освоени медали :X3:.
IMG_20140524_233405.jpg

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Амди Бајрам ЈУНИОР се ожени во салата Борис Трајковски каде имаше 2000 гости......шо и да кажам ќе згрешам,не знам како да реагирам на глупостиве шо ни се случуваат во државава,кога неписмените имаат пари за свадба од 2000 гости.нека трепка

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Драга каганчице,
Пијам доцно утринско кафе и уште се мислам.

Којзнае колку оргазма подарил вчера Рамоз со голот во 90+ минута?! Еден на дечко ми...

S

Sagan

Гостин
Capture.PNG
8 ипол години. Почнав како бруцош, еве ме како полудецениски сопственик на диплома која во државава не вреди ништо. Викаат, дипломата вредела онолку колку што вреди оној чие име е запишано на неа. Америка ќе ми го даде одговорот.

Да не беше форумот, немаше да го пронајдам човекот на мојот живот.
Благодарност до основачите.

Ако е за арно, доста е :)

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.175
Поени од реакции
13.453
Ставил капче што морало да е марка, облекол шушкавец и сега во некој филм се става дека е кежуал нешто, дека е јако тепачиште мадафакер, а до вчера вода носеше со шишиња од канта на поголеми...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кинотека не бара Јава ама ми побара Адобе Фласх Плаѕер :place:

Честитки до @BilboBaggins па за репрезентација да го гледаме (y)

p.s. списокот на повикани ракометарки за Македонија :pos: клуб репрезентација :drk:

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Се осеќам толку ... немоќно. Труло и накај депресивно.
Можам 3-4 дена да не правам ништо, зошто и ако дадам 110%, пак ќе биде ништо.

Едноставно, чекаш да помине времето.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1592.jpg Пријател,да ти кажам,ни случајно не оди пешки по овој тротоар „КАЈ ЗЛАТЕ“повеќе,нема место ни за куче,
денес поставија маси и столеви а утре ете ги општинари,инспектори и мили-полиционери на џабалеку кркање,а ти сега оди по улица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom