Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Zbo

Член од
12 јануари 2014
Мислења
107
Поени од реакции
277
Скопје тешки опинци го газат ама и тебе ти се насукале. Свашта примаш, ко курвиче некое си, не знаеш не да кажеш.
Туку што не се сликаа со јагодите кога беа 220 денарчиња? А?
Пинк Флојд ќе си слушам.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
К.
Финалето во 2010, коа освои Интер го глеав у соба кај шо спиеше пет месечно бебе, уште се неам израдувано асално :(
од твитер сам себе го украл

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.177
Поени од реакции
13.456
Ауу само што се вратив, топ финале. Бевме во кафич седнати и машки и женски и буквално само фудбал се гледаше. За првпат никој ни на телефон, ниту муабети се праеа за глупости, ниту чек ин, ниту ништо, само фудбал се пратеше, што ептен ми напраи мерак. Немав фаворит, сакав само добар фудбал да гледам, интересен меч со многу голови, и тоа ми се оствари. Свака му част на Рамос, воопшто не беше лесно да се даде таков гол во тоа време и под тој притисок :D

Сега гледам ново нешто измислиле, можеш да палиш знамиња на држави виртуелно. Па ако некој ве нервират, запалете ги малку, кога веќе неможете во живо. Еве линк :icon_lol:

Од утре почнувам да учам, треба само уште 1 недела да издржам, да поправам колку што можам оценки и тоа е тоа, што и да биде, ќе бидам пресреќен, бидејќи конечно доаѓа лето. А за лето све е испланирано, само треба уште да дојде фино лепо, ама ќе дојде. Чим титула дочекав од мој Арсенал и летото ќе го дочекам ;)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Кога не ти е салам телевизорот џабе е и дигитална и се. Финалето го гледав тука во Скопје, телевизорот има сигурно едно 25-30 години. Како да играа на свеќи се гледаше најискрено. Сеа гледам слики и хајлатс, ау белина убавина, ми се плаче дури што не испаднавме некаде да гледаме.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
draga od sto se razocarav od ligava vecerva morav generaj da se napraam i jas kako tipot pogore, cisto od maka :D i sea ke tepam vreme tuka..[DOUBLEPOST=1400973739][/DOUBLEPOST]general*

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга, иде ми у животу иде ми али ми фали оно мало љубави... Како ма, како ти фалит? Во шо се мерит? Колку ти фалит, 100 грама:ROFLMAO:.
Ми ојт бе кајги ама некако многу споро. Сакам да легнам и да заспијам и да се разбудам на 18 (осамнајсти) Јуни, неможам да дочекам секој ден зјапам во календар ко муне и од ден во ден во се поголемо нетрпениe сум. Ај уш малцее!
Замисли колку би било јако да напрајш нешто, некоја машина (плавичаста магма:pos:) за да мојш да го потераш каледнаров кај сакаш а? Леле шо јако ќе е, не ќе морат да одам на работа само на празник ќе го терам:ROFLMAO: :D.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom