Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К, :ROFLMAO:

Потребни се 7 секунди храната да дојде од устата до стомакот.

Човечката коса може да издржи тежина од 3 кг.

Должината на пенисот е 3 пати поголема од должината на палецот.

Бутната коска е поцврста од бетон.

Срцето на жените чука побрзо од срцето на мажите.

Жените трепкаат 2 пати повеќе од мажите.

Користиме 300 мускули само за да ја задржиме рамнотежата додека стоиме.

Жените сѐ уште го читаат текстот до крај.

Мажите сѐ уште си го гледаат палецот. :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некои работи знаат да сменат многу работи во животот. Пример, во 3то одделение ќе си го истерав окото за малце. Да го изгубев, сега сигурно ќе бев мрачен поет кој објавува поезија на Tumblr, со долга коса која ја прекрива дупката кај окото и ја опседнува убавата цвеќарка од улицата, следејќи ја во темнината секоја вечер.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
^ или ќе предводеше една група суперхерои, политеистички demigods, мултимилионери, кепеци со огромен его буст...
If you were nigga, that is.

Passed down to you...
Работата е да воведеш екстремни мерки за штедење за да постигнеш барем нешто што си го сакал кога си немал толку пари. За DSLR се работи, ами не само обични пинципи :D

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга, на јајцава крај им нема мајками цела јајчара извапцала и сеа само јајца нуди и праи маркетинг за протеинска диета....:tapp: немогу више....
Драга има ли поголема нервоза од тоа само шо ќе облечеш чорапи и ќе влезеш у вц и ОП У МОКРО СО ЧОРАП :mad::mad::mad::mad:...датисеплукнамусемката

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пробав да напишам нешто, но вистината е дека ми се вришти. Онака од срце. Да отидам некаде на врв на планина и да вриштам колку ме држи глас, да исфрлам се од себе.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.630
Драгичка...

Ќе се испоразболам :'(

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ovaj wot pocna mu sezonata na cuski i frenki i ni pod traktoro nemoes da go najdes :-D
Fale mi strumicaneco :-D

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Драга, кога ќе изгубиме блиски личности сваќаме колку е суров животот, колку една секунда може се да промени ... немам зборови со кои можам да ја опишам оваа болка. Се ми се чини, ќе ги видам од негде пак, и двете насмеани, како што беа секогаш .. но тој момент не доаѓа. :(

Сите велат, мора да бидеш јак, животот оди понатаму, но како? Како да се преживее оваа голема болка, оваа голема празнина во срцето ...

Ќе помислам на сестра ми, таа ми дава надеж за живот, надеж да бидам јак за неа, за животот да продолжи понатаму ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom