Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Дојде време да молиме за љубов, веќе не ме чуди зошто среќавам толку тажни лица, гладни и изнемоштени. Па ние не можеме да си пружиме она што е исконско и основно, а не па нешто што бара материјална подготвеност.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Чекам...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Отсекогаш сонував за сето ова што денес го имам, но сега кога е така, се прашувам дали навистина ова било добро?
Не знам што уште ми треба. Не мислев дека вака ќе се чувствувам, си го сакам детството:(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.128
Поени од реакции
75.067
Се гледа дека од мал ме бивало за пишување :D
15 години поминале :unsure:

Тоа е тој аутфит за првиот школски ден. Свилена кошула, сандала/кондура, бели високи чорапи и плава кецела со извезено Б на нејзе (Прво Б се реди :D). Писателски аутфит :icon_lol:

Порано имаше една книга 366 и повеќе чуда на светот.
За секој ден имаше некоја приказна, а во една од приказните го пишуваше наводниот телефонски број на дедо мраз. Дете ко дете, се шинав ѕвонејќи, па кога стигна сметката за телефон изедов ќотек како магаре :icon_mrgr:

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Сум станала на кај дувне ветрето.

P

parvati

Гостин
Киндер српрајз директно од Чешку
кристал клиар молекуларна природа, на границу не га приметиле, мислиф обично киндер е
Хепи осми март мила мамо, хепи ти и на тебе драа Кајгано. Чекај и мамо треаше сс голему букфу,не?

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Си реков убаво, поштено дека ќе си легнувам до 12, а веќе цела работна недела забегувам до 5 :mad: Еден од главните кривци си ти, да си знаеш!!

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Добро сеа, дај објасни ми зашто ???

Значи ЗНАЕШ и СВЕСЕН си дека нешто НЕ СМЕЕШ да го направиш, а го правиш ТОКМУ ТОА. Неартикулисан глупак.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
ДК
сеуште не сум легнал да спијам:icon_lol:...и тоа од вчера наутро - цели 24часа
Предобро си поминав, убаво прославив -онака по нашински -мераклиски ;)

вчера јас славев битен ден во годината ... ама денес слатки дами е ваш празник ,,прославете си го најдобро што можете ( и помалку вино, немојте да претерате,оти гадна ствар е мамурлакот:P )

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom