Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Брат, нема ни еден ден... т.е. не ден, нема ни еден рефреш без горе у четирине слики на слајдот да се појави некоја од @Nanee, дури и @Anon го заебала. :cuc:

B

Blade Torch

Гостин
Mислев дека се имам видено . Ама грешка сум бил.

Некој дечко напишал убав пост во стил на " има ли спас некако на фб да не излегува ништо за изборите во мк " , преубав пост . Опширно напишано и се на место , да ти е милина како млад и разумен човек да се сложиш со него . Лајкови една дузина , некои од лајковите и од мои пријатели ( врпрочем со нивниот лајк и ми испадна мислењето кај мене на фб) па дури и некој од нив коментирале оддоздоле како потврдуваат дека е така и дека им е преку глава од мк политика и избори . Абе читам и уживам. Си викам добро е , преовлада разумов кај младиве барем во скапанава држава.

И следно што приметувам ? Истите тие кои ставиле "ми се допаѓа" на тоа мислење после минута -две кликнал лајк на некој Кандидадат за претседател / Умс на тие и тие / штаб на оној и оној .....
Абе викам мене да не ми се причинува. Триј ги - триј ги очите , не бе ! Еве ги . Во една минута вика аман од партии и од се , во другата партиски лајкчиња става . :facepalm:
А деца со добра работа воглавно ( кој фирма / кој инжењерче ) .

Претпоставувам дека единствениот одговор од нив би бил : Морам да ставам лајкови оти тато / мама / чичкото од штаб ќе ме кара.

#МаксималноРазочаран

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
им го честитам празникот на сите припадници од женската страна на форумов..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Kajгано,
не ми се верува какви визитки ми напраиле, се осеќам малку како потресено :D

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Незнам колку знаеш, ама мразам да готвам. Арно си најдов некој кој не само што знае, туку и обожава да готви. Меѓутоа, денеска морам сама, по моја иницијатива, ама пак... Држи среќа да не го пресолам или изгорам јадењево. Не дека не ме бива, 3 месеци сама си правев за јадење и доволно беше, невр аген. Не сум ти јас за домаќинка. Али.... I can do this :pipi:

Апдејт: Преживеав. Можеби требаше да направам малку повеќе... :cautious:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom