Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
P

parvati

Гостин
Драа...
Zena si - Mozes sve <3

Кд да видиш боље да искача онај цура сс урокливи очи и бледо чудну фацу која ме прогања а и чудно онај женска од рекламу за Арому куде што пишуе осфојува ми личи на њума малце еееј..
Него да искачаф слике сс глупи фразе,као демек ја и тфое газе праимо садомазе

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.828
драга,

поздрав до оние кои на википедија ги пишуваат статиите....катарина ивановска е актерка, а арна шијак, верица недеска, наташа петровиќ не постојат!

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана
Ноемвриската/декемвриската плата заостанти кизнај дали е и та веќе избезумени се луѓево, пензии стари комунисти на шалтер, баби, дедовци, штаки, торби инвазија драга редој, прашања подпрашњана, пари во банкоматон ска, аш немат за жал ето ти ја реалноста кај нас. Ваѓај земај број пусти прај купви подароци цвеќа за утре, абе жената е најбитна бе од се, а ти дома немат да се прехраниш. Штабој, лепени плакати ставано знамиња, претежно млади лица познаници, родители, страци, клето и сакато, искинати, "углендни" луѓе во сакоа, коли испаркирани полни, преполни ко во војната шо чекале брашно и масло така и овде. Ете го отаму преку улица познаник ланскиот, минатоланскиот, пред минатоланскиот... плакатолепач левел 70(се гледа дека напредувал) со прашање За кого? Јас ко шо знам то е индивидуално и сопствено мислење, хм по се излгеда не е така. Некултура, нецивилизација, интелектуалност во минус, малограѓанштина, шепотат пустат прат зборват а пак газолижачите тутунот надвор излезени и телефоните вртат ли вртат нема бе збор шо можит да го опишит ова. Господ да ни е напомош, не бе и тој има кренато раце од нас.
Си купив и зелка, ај шо ја купив ми викат најлонче сакаш? Сакам, 1 денар. Е добро нели си купуваш и ти даваат така најлонче јас како ќе ја однесам сега дома со шутирање, со долги пасој? Ако сакам да земам од ротквициве како ќе жонглирам со нив до дома? Абе не дека сум запнал за тој 1 денар ама мајку му стара бе, не е крив бе чоекот го разбирам и јас него.
И така дури си чекав ми текна драга моја многу интересна работа, зошто си немаме по еден дагер (Kelen's Dagger), пример си чекаш ти вака на семафори ама не ти се чекат и так одма блинк оп на другиот тротоар, или чекаш ред за банка так дагерот блинк оп прв си наред, абе си замислив шо се материјали ќе се потребвни за да го напрајш ама ај шо ќе го напрам сега се замислив како да го стам во функција драга, знајш шо ти зборвам ај ноу хау ту билд ит, бат ај донт ноу хау ту мејк ит ворк. Можеби ќе ја прашам нестава, најверојатно ќе помислит дека ми се има нешто лошо случено или сум под дејство над некоја опасна супстанција. Сеедно.
То е накрато Драга моја имам уште ама за то во друга прилика и морав да ти пишам зш неможев да издржам.
И подароци мајки, тетки, невести не барајте во рецесија сме, џабе ломотиш женска гла шо разбират:D.
Жени Честит 8ми Март, да си помините убо и умот в гла да не прајте бељи да не ве мислам.
Сите други "Останете ми со здравје" шо би рекле старциве.

едит. Драга ма, заборајв да ти кажам ми го тргнале ова трафичево кај чошов 80 денари бе многу убав сендвич со стек ми праеше плавата текта, поџмитски ќе праеле нешто од општествен карактер, ма немој да ме јебеш бре гарант ќе фукнат зграда некоја. Жал ми е. Запустија се, стопанката ваша.

Последно уредено:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.744
шо ве ебам бе, утре ви е празник, не замарајте денес!

"ќе ви се јавам утре во 10:30"
се јави во 11 и кажа дека не знае да го среди проблемот :D

"КАКО ЗАВРШУВАТЕ ИНФОРМАТИКААААААААААААААА "

почнав да звучам ко пепси и буцио :S

P

PewDiePie

Гостин
Врага.........

Значи еден е лекот за вакво шит и деприџ време,веруј ми.

Прејако :cuc:

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Дури им е животот очаен и беден на некои ликови, се држат за тебе како слеп за стап, не те пуштаат да дишиш, сакаат во секоја можна пора од животот да ти влезат, а кога ќе дојде момент да ја кренат главата малку, да отворат очи - е тогаш друга песна, тогаш другото лице ќе го покажат, поготово кога малку од повисоко ќе успеат да те гледаат...Повеќето се такви за жал...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга, фала им на администраторите што не ми го вратија потписот, сам си го најдов! :cool:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.788
Драга Кајги

Не е можно ова што ми се случува некни ми стигна од нотар акт да платам некој си сметки од 2003 го сторив тоа, вчера го скршив забот 2јката, денес нов акт од нотар пристигна, за забот треба да чекам 3 недели а и пред 10 мин ми ја удрија колата која беше паркирана пред зграда. ДАЛИ Е ОВА МОЖНО О.о

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
драга, а ја се нервирам коа инсталирам игра која долго, долго ја очекувам и при инсталција ми покажува ерор. Е тогаш сакам да ја дадам првата тројка без коски од прозор во контенјер надвор.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.725
Поени од реакции
34.286
Draga Kaygana,

I jas kako bozino, se srediv denes malku dole. Manscaping. Smooth as fuck. :D

Последно уредено од модератор:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Драга, никогаш нема да заборавам како цела генерација во нацијава се шокира ко разбравме дека Гвидо е во Ложата.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom