Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
u posledno vreme poveke se osekam obicen otvarac na vrati otkolku gentlmen.....i posle oni sakale vakvi nakvi.....sakat samo da se najadat mrsen burek....i isecen duri da im se servira.

konecen odgovor ne

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
Кај си бе Кајги бе....? :-D (Во стилот на dzesika)

Еј денес бев катастрофа одсабајле, и глава ме пукаше, очите ме болеа, носот затнат, ушите и тие катастрофа... абе готово осеќав за малце ќе паднев. Среќа се напив Аналгин, Парацетамол и едно НесКафе и легнав да спијам. Сега се осеќам како препороден :vozbud:

Него гледам денес 8 Март, сите честитаат од што морат, не дека сакаат :LOL:. Денешниов ден ме потсети она што ми се деси пред точно една година. Седам така на компјутер, и слушам некој ми ѕвони на врата. Отварам и што да видам... 2 убави девојки (возраст 22/25 години), облечени во миничи, нашминкани, дотерале фризури... абе лепотици (малце чудно ми падна дека во Чаир обично не се разголуваат жените вака :icon_mrgr: ). И си мислам, овие сигурно нешто шетаат за 8 Март, ги кажуваат правата на жените итн, итн... Кога една од чупињава ми викаат "Здраво, ние сме Јеховини Сведоци итн, итн..." Јас, тотално се разочарав :facepalm:, гром од ведро небо ме удри. Ама ај затвори им врата на девојчињава, башка на тој празник, а ги гледаш ти се смеат, си мислат дека ги слушаш, а тебе очите ти мрдаат лево-десно, горе-доле. И ај почнаа нешто да зборуваат, јас демек ги слушам и само повторувам "Да, да во право сте" "Интересно, не сум знаел" и слични такви глупости. Јас и до ден денес, незнам што секта е тоа, во што веруваат или не веруваат, ама ајде. Ми доаѓаа секоја недела, да ме "учат" на нивните правила, а јас џентлмен во права смисла на зборот не им затварам врата :cool:. Често ми велеа "Дојди во Четврток, на тоа и тоа место, во толку и толку време, на јавна трибина да подискутираме за ова денес".. да бе неам друга работа, па ќе одам :icon_mrgr:. Ми идеа така еден месец, и кога наеднаш престанаа да доаѓаат... Еј замисли Кајги, Јеховини Сведоци да се одкажат од тебе, а јас секоја недела ги "слушав" по 20 минути како ме учат на морал и етика.

Тоа е, животот понекогаш не е фер, сакам барем уште еднаш да ми подосаѓаат на врата :place:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
не ми се верува, да се немало место по кафаниве од ова жеништава. Ко забудалени се, ко кучиња пуштени од синџир, демек така требало.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Надежда упс ова де Кајгана, одвај чекам да дојт понеделник.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Баби на 8ми март во сабота во автобус. Хитлер може да им завидува само.

Z

Zoza

Гостин
Ako ne se slikate so cvekinjava i poklonite od vasite deckovci ke pomislah oti i deneska se zabravile na vas kako i drugite denovi.....uff sho me nervirat takvi be so poklonot op slika i od gore....od mojot sakan BOZE GOSPODEEEEEE....
a utre pak ke pie boksove i ke i vika doma sum dodeka e kacen na nekoja druga.....vazi....

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.647
Поени од реакции
31.869
Денес е обичен ден како и сите претходно. Ако треба да го означам и прилагодам некако според одредена посебност, тогаш на денешен ден пред 13 години умре баба ми (по мајка), а пред една година дедо ми (по татко). Како само од толку денови во годината, се потрефи овој датум кај двајцата и јас не знам....8 март и не е така лош ден за умирање, освен што сите цвеќиња ќе бидат за тебе.
Зато умри си на први април, ко на шега да речиме.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.604
Поени од реакции
15.409
Picture 1349.jpg цвеќе и за сите мајки,на кои им ги одзедоа децата 48 година,некои никогаш повеќе и не се видоа

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Најпрво Среќен 8ми март на сите жени :)

Денеска морам нешто да ти се пожалам.... никогаш во мојот живот не претпоставував дека ќе носам наочари....., но ете од денес почнав да носам:(

Но ако не друго, бар да ти се пофалам дека денес конечно ги најдов фармерките кои ги барав цела година:)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.760
Поени од реакции
31.906
,,,DK,,,,nemožejki da ja najdam temata pa zatoa tuka,,,,
,,,kajganjiki čestit praznik,,,
,i neka vi bide 365/8mi mart,,,,

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.309
Поени од реакции
38.071
Драга,
Ти што си: жена, мајка, сестра...
што си?
Да ти честитам ли Осми март?
Да ти купам подарок?
Кревет?
Ти ќе го бираш: жут, жут! Зелен, зелен!
Ебеш ми матер...

[Елена meets Шопов meats Џипси Столе mode - OFF]

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,
Си излезе тој со другари, ја со ПМСов ќе си гледам заостанати серии. Нормално дека јас поубаво ќе си поминам. :X3:
Елај си при мен, ќе си го гледаме Харви, само понеси нешто благо.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
хм, драга, зошто толку брзо минува времето, кажи му да притисне на педалата во средина, нека забави малце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom