Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Можно е да дојдам во Скопје бар на еден викенд :):):):):):):):):):):):)

T'ga za Skopje, 2014

Karta u edén pravec ja da si zaveram
I páto' nakaj SkopÍje ja da go usmeram,
Pa ubavi kafići ja da si idam,
da vidam Kapitol, Siti Mol da vidam,
U dvokaten na sprato ja da si sednam
Makar udaral glavata u tavano, ama ne ja vednam
Ne, ja ne možam više tu'a da sedam,
Ne, ja ne možam žrtvi na ranio' mraz da gledam.
Makar cela zima imalo magla,
Ali so plata od 9 iljadi ke živeam saglam.
Tam deka nikoj u dvoro ne čuva biše,
Tam deka sekoj gleda š'o diše,
Tam deka možeš slobodno da gi nadeneš,
Bez obaveza za 9 meseci da gi oženeš.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Денес го имав првото искуство со усно одговарање. Можам да кажам дека претпоставките и замислите кои ги имав за ваквиот начин ми се остварија. Правник го личи да зборува, да ја дрви, да знај да гугни, а не со она писменоно ем рака да ти вкочани, ем ракопис катастрофа, ем манипулации 3000.

Вака чиста сметка, долга љубов, бам бам.

Инаку да ти кажам еден муабет од секојдневнието.
Влегуваат роми над 25 години во продавница за брза храна и едниов прашува:
-Со зоЖто е лиснатото со зоЖто е?
И другиов му вика:
-Со шунка и салама море глуп, такво стално јајме.

B

Borg_Drone

Гостин
Кај е Змејко? :(

Под КАЈсија

Во врска со темата:

Dear bitch, денеска му го подбравме г'зот на нашиот ни работодавец.Не за џабе рекле „ќотекот излегол од рајот“.Не сакаше за Нова Година да ни даде плата па моравме самите да си ја земеме со тоа што го стопиравме цело производство.Како некој педер плачеше да влеземе внатре, па после виде-не виде си го прати своето благајничко куче да оди да земе пари од банка за да ни ги даде на рака, дури и можам да се пофалам дека си фатив покачување на плата, после четири години ебење у здрав мозок од негова страна, редно време беше.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Драга

Само да ти доловам

Некои заборавиле да пријават испити Online и сега во групава за факс се договараат да одат групно на студентски, и пази сега:

С. Ј. " utre u 12 pred studentski so lopati i ashovi pa da gi vidam dali nema da ni gi zapisat "

Па да :X3:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.652
Поени од реакции
88.412
Драга, решив и јас да сменам аватар...

Ниги со тебе сме, издржи!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ДК,

празници идат, можат барем членовиве твои да се расположат малце, не да бараат влакна у јајце и се што е поинаку од редот да смета. ;) Ae

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе си легнам сега. Сабајле на предавање преполна беше библиотеката, а одручеква на финален натпревар на турнирот во мал фудбал преполна беше салата.

B

BrunoFresh

Гостин
Драга,

Најпрво да го пофалам добриот провод на дешното свеченото доделување на дипломите на факултетот каде што дипломирав. Се осеќав како да сум на златна бубамара на популарноста пред толку народ да ти ја доделуваат дипломата со аплаузи и триста чуда. Па следно што иди од страна на студирањето е магистарот.

Исто така што сакав да се пофалам е она дека почнав да полагам и за возачка па за брзо и од таму ќе имам за честење и најважно од се е дека наскоро можно е моја преселба, да си работам и живеам во Скопје. Така да се надевам среќата ќе ме води да ми се исполни и таа желба наскоро.

И така драга... има уште многу други убави работи кои сакам да ги споделам со сите, но да оставам и за некој друг нареден пост.
За крај еден поздрав до сите членови кои и оваа вечер ја тепаат и одмараат пред PC на Кајгана, фејзбук или било каде.
Имајте убави празници полни со љубов, среќа, радост и се најубаво останато.

Chill out

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
како може до олку да се разгалуваат децата бе, разбирам јас дека секој родител си го сака детето али вакви разгалени мамини мази ко цимерчево.....:mad:

Почит кон членот со пост #31897 што си ги побарал парите и се побуниле на работа, само така треба во оваа држава работодавците тешко посегнуваат во џебот да дадат плата, ако може да се каже плата ова што го даваат кое не стига ни за сметки, а камоли за повеќе.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ако некогаш ми се спојат жичките beyond враќање во нормала и при тоа zapalicu pola malo ќе биди само и само од: aj najdi mi prevod za pesnava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom