Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

I'm done со сите семинарски за годинава. И уште ако не ми стават максимум поени, не се замарам наредниот семестар како што се замарав овој.

Ај да спијам, сабајле полагам. Доста беше вечерва над книгите.
Добра ноќ...

Уствари утро е веќе.
Што и да е, добро нека биде. И онака периодов не се знае што е утро, ден и ноќ кај мене.

Да го копирам Парвати
Поздраф, нездаф!

А ќе му пукнам петарди на профил за некој ден. И на Никола исто. Па и на Коцка, коцка, коцкица :D
Леле како има да му пукнааааааааам на сите тројца! Па и за сите тројца има да пукам, еј! ;)
До толку сум нажежана за пукање.
Ај чао. :P

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се чувствувам пресреќно. Можно е да дојдам во Скопје бар на еден викенд :):):):):):):):):):):):)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Jingle bells (Cover by kazioX)

Walking through the school,
With one book in your bag,
The only thing we know,
Is how to eat our snack.

Being bored all day,
That just isn't right,
Having black thoughts on your mind
'Cuz you have to learn tonight.

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way!
Oh what fun it is to hide
Behind the screen all day.

Доколку имам некоја печатна грешка, препишете и го тоа на еуфоријата.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.870
Поени од реакции
11.551
Хај,
пак дома.
Италија беше спектакуларна, немам зборови да го опишам целиот трип.
Иако заглавив на повеќе места, па се развозавав ко да сум Рокефелер, но не е битно шо вика стариот прај си ќеиф на куро. Запознав нови луѓе, многу луѓе. Спиев на терминал 2 дена, си ќарив цура. Супер си поминавме. Замисли и она од Скопје. :icon_mrgr:
А пред неа, Џулија. Никогаш нема да ја заборавам, имаше супер насмевка. Таква каква што секој прав мушкарац посакува. Не ситни забчиња, ами плочи ко моиве!
И да, имаа се. Пробав се. Апсолутно се! Но, од друга страна ми фалеа моите луѓе. Секогаш ми фалат каде и да одам. И тешко е без нив, но и со нив. Затоа, оваа нова година ќе ја прославиме заедно. Може и девојката ќе ја видам пак. Таква хемија не сум осетил одамна. А може и си правам филмови.
Следна станица Турција, па кој знае каде не...биди добра и сталожена, имај среќна нова и се најдобро.

Бафче

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Диар,
Да не беа празнициве сигурно ќе ми беше полесно, вакааа.......

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Draga,

Ne znaesh kolku e ubavo cuvstvoto koga si ispolnet so harmonija koja sto dopira dlaboko vo tebe . No toa znam deka e poradi mojto veruvanje , sega konecno sfativ zosto pticite peat , tie veruvaat , sekoj koj sto veruva kje ja sfati i pochustvuva ovaa cudna, prekrasna i aktivna harmonija dlaboko vo sebe ..

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
драга што им текна на валандовчани баш оваа година да украсуваат на центарот, зошто лани, преклани не украсија коа носев гости од странство па годинава украсуват коа нема веќе кој да ми дојде.

П

Пепси_

Гостин
треба да си лабилен да идолизираш некој бе шо не знаеш ни како изглеа.....плиткост на квадрат

може и да уплатиме кој ќе биде следен обработен.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom