Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Сакаш да помогнеш, не ти дозволуваат. Сакаш да дадеш поддршка и потпора, повторно те сечат. Имаш желба да покажеш грижа и внимание, те спуштаат на земја. А потоа се жалат и цмиздрат, кога нема да ги добијат истиве работи погоре. Оди па сфати ги, тешки мазохисти или пак емоционално празни суштества :cautious:.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ne znam so e so taa Havana po gjavolite!
Raboti toj efektot "to keep up with the joneses". I ja sakam u Havana be pa :'(
Uste pa above all, kuceto sum go utnala u sisanje.
fml.
Ajcao.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК...

Ту са леве стране, сечање на старе дане. На рани тетоважа са твојим именом. Не могу више... полудечу.

И тоа би било се нажалост.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Знаеш колку лигави суштества се овие раковиве ауф :sick: не ај кај што се лигави ама па и премногу тврдоглави се и љубоморни :confused: Тешко на мојот другар со девојка му. мислам дека ќе треба пред време да купувам работи за погреб. Него драга К, знаеш што? Сите албанциве, турциве ги прават како лоши но кога се работи за работа - плаќење по фер се од македончево кое се прави курац ипол. Кај македонче ќе работиш од 08 до 08 и плус тоа пак нема да добиеш толку пари колку што треба и плус слободен ден е под знак? Кај турчин работи другар мој кајгана и замисли секој можен саат му е платен плус што го одработил и плус тоа слава имаше му дадоа 3 дена слободни. Но затоа мораш да го одработиш тоа што ќе го одработиш. Но како и да е битно ми се :гомце: од балкански газди - балкански маж :facepalm: кој нема ни М

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кајгано ти текнува како точно пред една година имаше некои будали што велеа дека ќе настане крај на свет ? Е замисли колку ќе беше заебано да биде крај на свет немаше постов да ти го напишам. Зезната работа.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, вчера член ми го лајкнал постот со кој сум ја отворил последнава верзија на темата.
Мераци бе, си се изначитав 'рецензија' на матурската екскурзија, па си пуштив слики да си глеам и ми дое убаво.

Од другите вести, гладен сум, ми се пие кафе и ја слушам Partition на Beyonce од коа сум станат. Типична сабота.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Вчера дур беше Скопје чисто, седам на kafica... со побратим стар.
Онака, ко Чера и Џони, во мали Кафказ, или во било која биртија од ѓаволскиот trokut. Разговарали смо много ствари, кужили свијет.
побратимов, кој е и главен лик во мојата прва failure книга, цело време беседи. Чим јас не стигам до збор, нешто е специфично.
Еден збор ми ги удави виугиве: сум му рекол многупати: ти си најголемата интелектуална форма што ја знам и ја познавам. далеку над мене, далеку над било која младешка форма во државава. And beyond.

Да не речам, многупати во лице му ја фрлам вистината.

јас лично, во поглед на наука имам его ко Ибрахимовиќ Златан. Али, побратимов.

Ми вика: не можам да најдам работа шанкер барем.
- Би прифатил да работиш ако би нашол? - зачудено го прашав
- Ооо, одма! - супер е тоа бе, инаку шо ке праам?

...

Pak nemam коментар. Иако сакам да испцујам се што е поврзано со државава (од урлање на кошот на Илиевски, па се до 1991 г.)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сакам да работам како пишувач на хороскоп на некој наш портал и да набљудувам како луѓето де една недела очекуваат да се болни а другата да имаат многу среќа, па после да сретнат некој со зелена коса, па на крај да отидат на патување во некој село на југот од Македонија.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Иако правам јајца на око, знај дека јас само тебе те сакам....... Кајгано моја :love:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се фатив во ситуација како на Google Maps го гледам стадионот за крикет во главниот град на Танзанија. Дали сум нормален и каде да се обратам за новонастатиот проблем?

П.С. Еве го стадионот:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom