Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Чинам денеска дека тука на форумов има најпозитивни вибрации благодарение на концертот од Аранџеле и рокерската багра.

Убо да си поминие чоеци и мавнете едно сличке две, онака да се израдуваме и ние по малку на вашата радост и доживување :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие што го слушаат или читаат или ватева Дарко Лешоски, се истите тие што ги исмеваат овие што се палат на Бибер, Уан Дајрекшн, Рихана и останати. Да се надеваме дека маглава делува на мозочните ќелии и ќе ги исправи некои работи.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
А бе ја сменал калфата и само жени зема, бати ѕверот мариоски гледам ја нема битолчанката, вика болки немам јас таква работа цврсто копиле сум, вика два а бе по три пломбирај не е проблем :icon_lol:.

Кај ќе одиме вечерва која матна ќе не дави :icon_lol:.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
- Кичевец се изживувал врз осумгодишно девојче
- МВР - Скопската полиција расчисти три тепачки меѓу средношколци
- Притвор за момчето кое нападна сопружници за 340 денари
- Малолетници се истепале поради девојка
- Момче прободено со нож во кочанско
- Застрелано 18-годишно момче во Скопје...

Или шо би рекол нашиот мил и драг премиер г. Никола Груевски : „традиционални детски македонски игри". Fuck YEU!

П.с Абе не можам да ја извадам од гла:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Кај 5-6 сабајле, открив дека мојата општина е седма по ред во даночни приходи по глава жител. Тоа беше откритие, морам да признаам.
За жал, не ме прашаа тоа денес.
Нормално, најмногу прашања има од тој дел што не си го читал, последните 20 страни.
So close.

Битно си се наспав јас за двата дена што не спиев ко што треба. И убаво ми дојде.
И сега со гумениве бонбони и мешавината од двата чаја (не ни памтам кои ги ставив), на топло и во тишина ... Утопија.

M

Muranyi

Гостин
Драга мила љубена,

се прашувам во што се претвораш. Дали стануваш буниште на општествената гној, можеби веќе си станала Мека на будалите кои владеат насекаде. Ми наликуваш на расадник на глупоста и негативноста во последно време. Некои правливи ветрови те дуваат и го загадуваат твојот еко-простор. Како ли само се справуваш со такви екстремни крајности, прекрасни лица кои шират позитивна енергија и тотални отпадници кои се обидуваат да расипат се. Се ближи Нова година, а некој сака да ни го истепа Дедо Мраз, тој некој го окупирал и твојот простор. Те жалам тебе, ги жалам добрите момци и девојки, се жалам себеси зашто не можам да си помогнам. Стани сурова, пребирај со кого ќе се дружиш, не дозволувај секоја будала да го валка твоето име, заеби ја демократијата.

Сепак ти сеуште имаш место во моето срце, иако тоа почнува да се двоуми.

Биди ми добра, ќе дојдат подобри денови, сигурен сум во тоа.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Лошо чуство. Толку имам да кажам.

Z

Zoza

Гостин
Draga na baterii da beh i punacot ke crknase...definitivno gazdive se stvoreni samo d se izivljavaat vrz rabotnicite....za 15 sum sum doma a zamisli utre ssum prva od 06h kaj bese zakonit deka trebaa poveke od 8 sati da imas odmor....straasno :(

P

parvati

Гостин
Драа
Иам лошо пречустфо, ке поскупне сол : )
А примети ли и ти дека никој не напраи посни јаја на око у тему за тој по чело кд се деси кд се праиф јаја на око :ROFLMAO:

еи глеам на лишче иам утакму Dundee Utd у Шкотску лигу
ваљда нема да ме кискнеф дундиња : )

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
shit happens in late hours!
let your dreams be bigger than your fears and your actions louder than your words. without struggle there is no progress:) I am far from what I once was, but not yet what I am going to be :rolleyes:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Кајги ти текнува на времето кога имаше 3 бинга во Македонија?
Бинго на лотарија на Македонија со Ирена Спировска, Супер Бинго со Тони и Игор Џамбазов, а во петок на сител имаше едно Есктра бинго :icon_mrgr:
Екстра бинго го водеше еден водител што никако не може да ми текне како се викаше, а фацата ми е пред очи :icon_mrgr: Имаше некоја наградна игра во Екстра бинго, кога бираа играчи од публика и пуштаа едни како топчиња од врвот на некое чудо на кое во долниот дел беа испишани награди, и во која преграда ќе падне топчето таква награда добива :icon_mrgr:
Најдобро без конкуренција беше супер бингото, со наградната игра "Гледам супер бинго" :icon_mrgr:
Што заебанции паѓале на оваа игра. Како копиљаци сите сме седнале и гледаме бинго, и кога вртеа за оваа игра, намерно му ѕвониш на некого и овој се пали дига телефон, чека малце, ти ќутиш, и со затреперен глас во исчекување дека Игор му се јавил вика ГЛЕДАМ СУПЕР БИНГО, и целата негова радост му ја нарушува твоето громогласно смеење :pos: Не дека и јас немав паднато на финтата :pos:
Па ако ти се јавеше стварно Игор, за да играш мораше да имаш тикет од моменталното коло. И некои апла се гледа дека немат, и викаа "чекај жена ми го бара бингото", а уствари таа отишла низ цело маало бара некој да не има купено :pos:

Ах времиња :icon_mrgr:
Или времето кога на наградна игра од "Млади бунтовници" Награда доби една постара тетка.
Тека Лиле доби кола :icon_mrgr:
Маж ми ми рече, ај не си дете. Кога бев мала немаше вакви игри, затоа сега ќе ги играм (y)

П.с. утре ќе треба да и продавам знаење на девојка која е минимум 6-7 години постара од мене. Ептен ме фаќа трема и многу ми е незгодно :нинџ: Ќе видиме како ќе помине целата таа работа :noze:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom