Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
кајги, имаш претстава какво е да се осеќаш сам? ебено сам? понекојпат си мислам оти никој не ме разбира за ништо... как и да е, добра ноќ

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ќе ги менувам металниве пломби со порцелански, одлучив и толку треба :icon_lol:.

Се чувствувам ослабено, и роденденот ми го знаат сам тие што треба да го знаат, ќе на правам исто како лани поминав и му оставив два коњаци од бадел, и викам честам, прашање зошто, одговор така :icon_lol:. Не е денеска :icon_lol:.

Посакувам да посакам вистински за да ми се исполни...

Z

Zoza

Гостин
Kajgance ovde magla nema ama zatoa stud ima za slednite tri godini fala cao prijatno......
usput sakam dda gi pozdravam mama tato i cela familija : D

Z

Zoza

Гостин
Kajgance ovde magla nema ama zatoa stud ima za slednite tri godini fala cao prijatno......
usput sakam dda gi pozdravam mama tato i cela familija : D

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Сите зборат за промени, а не менуваат една обчина утринска рутина ко ќе станат од спиење да не им се заебел денот.
За тоа лицемерие и двојни стандарди зборам стално коа мрчам.

Убав ден.

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Драга Кајгана,
како можат неписмени будали да учествуваат во форуми?! Луѓе кои не знаат да формираат реченица која има смисла на литературен јазик?!
Да ти се плукнам во глупаците!

П

Пепси_

Гостин
И се посветиме на науката виа месеци ќе ти ебам и мода и фризури,ама мора да се средиме за нова година на сликите убави да испадниме :icon_lol:

Пази сеа кога ќе почнат ретроперспектива на годината да прават шо како им се десило,а мене ме боле курот шо правеле цела година :D

p.s. да ти речат да живејш у скопје или да и се вратиш на бившата,сигурно е тоа второто :D

M

Muranyi

Гостин
Луѓе кои не знаат да формираат реченица која има смисла на литературен јазик?!
Знам дека не смеам да те цитирам и дека ќе ме банираат од темава која ионака не ми значи и ретко пишувам во неа, но едноставно морам. Немој да бидеш толку сурова кон неуките, во животот се се учи, не е страшно да не знаеш, туку да немаш желба да научиш. И не е големината на човекот во девалвирањето на помалите и послабите од тебе.
Еве, на пример, подвлеченото од твојот пост нема никаква смисла, дали треба да те распнам на крст поради тоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom