Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
ДК,

Долго време сме немале некој музички хит...

...се додека не се појавија дечкиве

:pos:

Ќао.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Драга моја, еве како следбените на Слаџана Велков се информирани, а притоа очи си вадат на тема вакцини, сирова храна и тако даље.

untitled.JPG

Лајкот ми е најмил од сите до сега. Слаџана ти си на ред. :icon_mrgr:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Кој ме тераше да се согласам за да одам в град, кој ќе се спрема, што убаво дома топло, леле само помислата какво е ладно надвор, а и плус ми се спие:facepalm: . Денес, и незнам више кога вака касно да излезам, во 12 се излагало глупости, само некоја глупава вака како мене излегува.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Не разбирам зошто антивирусните програми секогаш ме известуваат дека направиле успешен апдејт. Ќути глупачо и врши си ја својата работа. Шо замараш? Извести ме само ако нешто не е во ред.

Не дај Боже и Windows да тргне по таа логика. На секои две секунди:

- Графичката работи ок, сум ја зауздал курвата и убаво ја подигнав.
- HDD работи ОК, еве до сеа гуравме еден позадински процес и све најлепше.
- Мониторот работи Ок, штом го читаш ова.
- Сакаше да отвориш Google Chrome и успеав. Јухи јухи јееееј! Браво за мене!

No!

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
^а кој те тера бе учитељице??

Диар, задниве два дена ми беа попунети како конзервата за спанаќ на попај. Се испосреќавав со прекрасни луѓе и ептен ми е ќеф. Си надокнадувам со јутуб за чудесен свет.

Член од
28 јуни 2013
Мислења
316
Поени од реакции
1.940
Драга Кајги, како си?
Јас, фала на прашање. Толку, одговор нема,оти не знам како сум.
Само едно знам.
Во животов поосамена не сум била. Секогаш сум имала на што да се сеќавам, на кого да се сеќавам и кој да ме засмејува.
Сега немам ништо. Одамна не е било вака...

Отидов јас на цигара, да се докусурам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
моментот кога ќе видиш какви собиранки имало порано, а какви има сега :coffee:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Кајги, на Сител го гледаме Спајдермен, после следи The Host (не на сител) и така, убава ќе биде ноќта

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Никогаш не ме бивало за збогувања. Кога знам дека е време да заминам, едноставно го вртам грбот и заминувам без да гледам назад. Не поради тоа што не ми паѓаат тешко разделбите, туку дека никако не научив како да се однесувам во такви моменти. Се оди со солзи или со насмевка на лицето? Прегратка или ракување? „Ќе ми недостигаш“ или само „Довидување“? А зар е важно кога знаеш дека заминуваш за твое добро, кога знаеш дека полека полека ги снемува причините за да останеш, кога веќе речиси ништо не те врзува тука? Едноставно одиш и не се вртиш назад... пошто ако се завртиш знаеш дека е можно и да не заминеш. Затоа што и покрај милионите причини што ти велат дека е време да продолжиш, секогаш ќе можеш да најдеш барем една која ти вели да останеш. А знаеш дека тоа е најлошата опција.
На крајот на краиштата, не сите разделби се засекогаш. Велат секој крај е и нов почеток. Само времето ќе покаже дали е ова крај на една приказна или само почеток на ново поглавје. Луѓето доаѓаат. Луѓето се менуваат. Луѓето заминуваат. А понекогаш и се враќаат. А јас... јас сум речиси сигурна дека ова не е збогум, туку само довидување... на неопределено време. Колку долго? Не знам. Додека не осетам потреба да се вратам.
А дотогаш...
дотогаш...
Адиос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom