Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Д.... ги напнав и денеска сите ме гледаа како хитлер да мине :pos: кој ги ебе и онака нема никаков аир од нив,секој сам со себе (y)

200 пати се зачекувам со една иста личност на исто меесто,пичка му матер господе каков е виа знак или од ладното трокирам ? :D

home and guess what ? конечно ќе одам да се пострижам,прекрасна атмосфера дури 2 баби ме пречекаа....

п.с. имам одвратна колешка ме тормозе нон стоп, не ми се иде на предавања од неа.

п.п.с нови лампиони а елката ми е од 90 и некоја :LOL:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Пукам од стрес деновиве. Работава ме убива, периодов е мрак. Се чувствувам како Кафка низ тоа судските ходници и секојдневното сретнување со по некој забеган административен работник. И кога ми е без врска и ми доаѓа да отерам се у пм, ете ја, неочекувано ќе ми се јави или изненадно ќе ми дојде на работа да испиеме кафенце и да мавнеме по едно цигарче. И додека ја гледам во тоа кафеавите очи се регенерирам, како нов сум, заборавам на се. Во тој момент сум во некој мој свет. После долго време воздивнувам од убавини.

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
ДК,

аман од тие фаци кои на фејсбук ќе ми постираат некои мудрости како тоа треба да се биде издржлив во животот, да не се заборава на своите корени и слични некои такви *мудрости*. Мрш бе! Цел живот сте под сукњата на мајка ви, ништо не сте работеле, а знаете само да се чекирате и да кажете/ покажете на нас обичните смртници кај сте, што јадете/пиете или па у кој кафич сте на кафе. Аман! :notworthy:
тешко на нас обичните смртници :вонзем:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
К,

Сакам да одам за Скопје деновиве да ги видам лавовите, да не се случајно тргнати поради воздухот па за џабе да одам?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Петиција

Годинава наместо да си испраќаме милиони ретардирани пораки како: „хепи брдеј дир Исус", „ у новата поише гушки, бацки и клецки" да ги донираме тие пари на броевите кои собираат пари потребни за операција на дечиња.

Нели е покул честитките да си ги кажуваме фејс ту фејс?
Нели покул звучи кога на некое дете ќе му овозможиш да доживе повеќе изгрејсонца и ќе бидеш дел од репрезентацијата на луѓе кои му дадоа шанса да научи двочекор?

Тие ебени сто денара, можат да му помогнат некому повеќе од шо можеме да претпоставиме.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Никако не можам да ја рзбера потребата на луѓето,да украсуваат цели балкони,прозори,со новогодишни тракатнци,ко елка некоја.Нели се украсуа дома за тебе да ти биде убоо,а не другите да гледаат,работава е гледајте какви украси имам:facepalm:.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
Draga dosadno mi e 3vecer 3smena po red mi e deneska na rabota a dosadno po uli ive ziv covek nema vo 3 se zaklucuvam i spijam dokaj 6 da odmoram barem bidi mi pozz ajt

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Кога читам стручни ствари, за сите учебници имам само еден исти глас во глава.
И многу го мразам тој глас. Па, се запрашувам, дали јас се мразам себеси на некој начин?
Дали животот има смисла ако се мразиш? Која е поентата на универзумот?
Дали буквите овде се црни или суптилно кафеави?
Зошто премногу ми студи кога ми се моча?
Дали напојувањево ми е реални 400 вати?
Да зимам шампон за новагодина или ќе има таму?
Дали избришав доволно?
Што ако моите беа атеисти, дали ќе бев религиозен?
Ќе ме прифати ли келнерката конечно на фб?
Што воопшто уствари имам јас против таксисти?
Зелено или црвено?
Дали навистина сакав павлака прееска?
Што ако се регенерираме?
Дали ќе умрам сам?
Дали ќе ја има Left for Dead 2 на зимскиов попуст?
Што ако dzesika навистина ми даде?
Како работат магнетите?
Дали ацид ни ги чита пораките?
Дали некогаш тенис ќе ме заинтересира?
Дали некогаш мали цициња ќе ме заинтересираат?
Дали некои луѓе место парфем си прскаат освеживач за соба?
Дали ќе ме заинтересира политика?
Зошто некој мисли балетанки се ОК обувки?
Дали да ги избричам зимава?
Како се спелува философија?
Дали брат ми очекува да ме тепа со Арсенал?
Дали имаме душа или имаме тело?
Што е со фискалниве?
Зошто не постирав само јутуб линк?
Дали ќе го испратам постов?
Дали ќе добијам одговори?
Дали вреди живот без одговори?
Дали вредноста на животот мора да се мери во нешто?
Зошто вредноста на животот не се мери во колку имам за учење?
Дали кога ќе бев богат па ќе имав за учење?
Дали ќе излезев од тој vicious cycle?
Дали лесно се манипулирам?
Дали вадам благовремено?
Ги има ли HBO на аналогната?
Дали сум нормален?
Дали сте нормални?
Да им избегам да го гледам Хобитот?
Дали навистина сум бамбер бриџ фан?
Ќе почуствувам ли некогаш друго?
Дали Кобејн беше убиен?
Ќе престане ли некогаш пасив-агресивноста на мајка ми?
Дали сме дел од мултиверзум?
Дали ќе се пресрами некогаш пајачево во ќошево?
Дали да се видиме пак?
Зошто дисфункционално функционирам?
Кај ми е уесбето?
Кај ми е сонцето?
Дали имав нешто поважно у мометов?
Тоа знам, да.

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Кајги слушам сите зборат загадено било, магла имало, студено било...јас незнаев зошто толку луѓето се жалат додека не искусив :D

Сега кога се враќав си го промашив влезот. Значи каде магла, па и изгасиле светлото. Незнав до кој број сум стигнала. И нормално, си ѕвонев на погрешен домофон, додека не ме отера во три лепе човекот. Изгледа од сон го кренав. Срамота, еј. :tapp:
И како си идев по пат луѓето ко духови ми излегуваа.
Си одам опуштена и само гледам човек пред мене. Па слушам чудни звуци...па после почна све да ми се причинува...Мислам дека се мрднав додека се вратам. :unsure:
Хорор е ова. Страв ми е сега да отидам до кујна. Кога ќе видам дека не го гледам дрвото од прозор...туку некоја белина шо се движи како облаци...ми се ежи кожата. :facepalm:

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
ДК,

Од маглата не можам да го видам @dobro poznat кај шо се треси на студов ко цицка на пајдушко.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Драга,

Некои твои членови не заслужуваат да им одговориш кога те цитирале.
Се тоа, па тоа. По не знам кој пат. Или кажете нешто ново или не ме замарајте. На која тема и да правиме муабет, пак ти го вртат муабетот на едно исто. Научете нешто ново, проширете тоа мозочните виуги за нијанса, па ќе дискутираме како луѓе. До тогаш нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom