Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драгаааааа ....

помина најголемото гајле и сеа ми е убаво. Не помина ко што требаше ама па што да праам. Сега не се потресувам многу многу за овие наредниве па што биде нека биде. И такааа...

:smir::smir::smir::smir:

П.С. Го сакам сеа пак, ок? :back:

M

M del Mar

Гостин
Кајгано
ме мучи фактот дека појма неам кај да идам вечер т.е попрво би рекла со кого да идам!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.909
Кајгано мори денеска учев цели три саата:vozbud:
Ми се приоде кајги на утакмица да навивам малку. Едвај чекам да дојде утре да си одам на Вардар:back::back: Негооо се зарзив со една песна еј. Ја изнаслушав плус дечкото е од моја населба :vozbud: А и во забавиште му ја украдов женската:baeh::pos2::pos2::pos2::pos2: Али сега ѕвер стана, му давам рака се надевам ќе биде нешто од него:pipi::smir:
ај чаос кајги:back::back::back::back::back::back:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Еј,

Од кога отворив очи денеска, се прашувам зошто уопште ги отворив?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

пак јас :vozbud:
Само сакав да ти кажам дека не ми е гајле што денес е Халовин и воопшто не ми е страв. И дај нека престанат луѓево да празнуваат глупости како Валентајн и ова. Се праиме американци со сила. Си имаме и Духов ден и ден на љубовта (30.09) така да доста замарате луѓе.

Фала, чао, пријатно :smir::smir::smir::smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Kaјгано

После толку време поминато во досада и допрва денојте/неделата/а можеби и месецот шо следи, гледање А1,Сител,Морис и Дискавери,денес конечно се расположив ко чоек.
И пак не го добив отровот за глувци.
И 4 дена со ред неможам од собава да избркам една мува, ја фатив и пак ми избега.
И све е забегано,па и книгана шо ја читам.. очигледно е дека ќе се мрднам тотално јас. Во книгана викат : "Ќе научите како болката да не боли". Ах само колку сакам, онаа физичкана.
I life in the city of Velgosti, a town near Ohrid. I and my friend always goes to Ohrid by train. We love Next Time and we want to go on concert in Skopje. We go with bus to Skopje. He`s very fast and clean..
Прајслес тестови од осмоодделенци. Се изнасмеав мајке ми.

:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Ај и јас да пишам-аген.Знам дека спамирам и што?
Забавно ми е ептен па си викам ај да ти пишам да ти пренесам дел од моето еуфорично стање...

Џуст денс оооооо јеееее денс денс....
И што ако сум домче?Топ ми е!
Кајги take out your clothes real slooowwww:pipi:
Да да и јас мислев на то:pipi::back:

Идам да си пијам чајче!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга моја кајгано
ме фати грипот :nesum: ми тече носот, кивам и само спијам. цел ден не излегов од дома, освен сабајле за на тренинг. сега пијам чајче, тебе си те гледам и воедно очиве ми паѓаат за спиење, а во 21.00 станав :toe: ај уште малку треба да поседам за апче да се напијам и си легнувам пак :back: ај чао

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

скрена администрација и општо постари членови
а ја па тебе ти пишуем
категоријата Кајгана е попосетувана него што била икад
офтопик се иде сегде
модератори цитираат на офтопик и идат офтопик
админи ги корегираат во офтопик цитирањата
картони нема
банови нигде

треба да се Кврцне форумов у сабота вечер...
...или до полнана месечина е...

Драгоева - едит - БРЗ НЕТ! :возбуд: :фала:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анан0
У ептен хејтер муд сум вечерва:pipi:
С!те с! г! хејтам п0 ред вклучувајќ! г0 ! суаткар
ме мрз! да барам матр!јал! за сем!нарска
млек0т0 м! се !злад!
! ме фат! мерак за кл!ше речен!ц!
:back:
он скрин кејборд е лејм, пишување со знаци рулс!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Еј некако успеав со миљарда стискања на таб да стигнам до ова поле. Ептен е тешко да немаш маус а да сакаш да пишеш на форум. Јас немам маус некои немаат асална тастатура али како и да е, заебана работа е. Учење имам доста али ме мрзи. Се надевам дека ке завршам утре порано и ке можам вечерта да излезам и јас малце да си уживам со...:pipi: Ајде поздрав ок.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
*** NaJnoVo IzvEsTuVaNje ***​

Типот со косата ја фати за цицка на женската со тренарките и му стана. После 12 ќе се ебат!
Биг Брат for the win!

Второ известување: Сабота а. Обично се игнорира зрачење од монитор во Сабота навечер.

Трето да си споделам слика на денот:

Четврто е фенси поздрав, BBye; Фалачаопријатно; Tesakam ok :back:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кајгано
Денеска рано станав за во кладилница и ништо :( ај здравје утре подобро може ќе биде да се надеваме :) фудбалче плеснавме малце ги тепавме пак пациентите -.- вечерва до парк малце па на кафе:toe: ја симнувам пес 63% е :wink:
Утре нема да одам да го бодрам ВАРДАР имам обавези некои :toe: се надевам добро навивање од другарчињата Комити ќе има и секако победа на ВАРДАР
поздрав

I

InF3cTeD

Гостин
Драга,пијан ли сум а или ДА....па нормално кога се прават вакви журки во градов нормално е да се напраам камиказа...се ми е матно оти така незнам...излеа од алкохолот ќе да е...ти шо викаш драга....:salut: отидов ја во светот на бајките

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom